Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e deka nesposobna policijata ima naredba od komandiri da ne se primenuva sila, oti toj sho ke primeni ke odi na disciplinska pa ke ima prekomanduvanje ova e od prva raka od ebr. Da bevme nie vo prasanje ke imas 5-6 dusi so skrseni rebra i 10 krivicni i ke ne raspadnea.Страшно е ова ја глеав снимкава неколку пати ауу ова е страшно луге.. Нашава полиција е само за по телевизии да покажуваат како се изведуваат вежби на кукли у пракса бушава азбука еден таму 3ца доле 1 цигара пуши. Тешко нас ако ваква полиција треба да не чува. Господ на помош.
Автоматски споено мислење:
Па уште се надевате две навивачки групи да има. Овие неспособниве неможат да се справат со 5 лигуши од метар и 50 сите заедно немаат 100 кила. Загреота ни е државичкава, мизерија.
ваљда пошо наредбата е да се чуваат белите мечки, пошо се загрозен вид. шо викаш? има логика?А како за комити се применува сила?
Додади го тоа дека се нема ист третман, нивните џандари не маваат по нив додека нашите се следат чисто наредби и за плата и тоа е тоа, не му е битно дали навивачката група која треба да ја чува носи име Чкембари или Шверцери, уште полошо што нашиве повеќе би удриле на наши, како што било случај повеќе пати барем од тие утакмици на кои сум бил јас. Во Велес му беше пукната вилица на еден од Комити од страна на џандар првата сезона кога гостуваа Комити некаде кај железничката, која е шансата да му се пукне вилица на некој Балист или Шверцер било каде во државава?Ne e deka nesposobna policijata ima naredba od komandiri da ne se primenuva sila, oti toj sho ke primeni ke odi na disciplinska pa ke ima prekomanduvanje ova e od prva raka od ebr. Da bevme nie vo prasanje ke imas 5-6 dusi so skrseni rebra i 10 krivicni i ke ne raspadnea.
Прекинав да читам кај "Клуб со огромна историја, традиција и градска култура".
Многу сакав ваков пост денес. Coming soon...Толку многу празни места се наслушавме годинава за празно гостување во Кратово!
Почекај прво да објават,после пишувајте на форумот, објави пред некој ден и еден спортски портал ама одма ја тргнаа објавата.Сега доаѓам од најава за Комити 35 години .
150 души бевме договорени за најава на спектакл , оставам да објават членовите слики и видео за некој момент ...
Иначе се спрема спектакл за 10 дена за 35 год Комити Скопје само тоа можам да кажам, цел Балкан ке види во моментов каде се Комити![]()
Тоа и пишав , оставам они да објават јас само пишав дека се спрема спектакл ..Почекај прво да објават,после пишувајте на форумот, објави пред некој ден и еден спортски портал ама одма ја тргнаа објавата.
23 ti raboten den ne vidim foru, podobro so kozuf da se slavi na esenska titula ama ajdeКога е утакмицата со Жељо и дали ќе ве испоштуваат Манијаци да дојдат на гостување за да биде целосна прославата ?