Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Сезонава сте бр 1 група на мак тифо
Kaj nas nemozhe edna navivachka grupa da bide na vrvot , ti ja razbrav poentata znam deka ova beshe ironichno .
Ne osporuvam nichiv trud , ubavo e toa koga edna ekipa , grupa se smeta za broj eden , se trudi i celi kon toa no eve koga bi prashal nekoj koj ne ne znae , ne gi znae bash site raboti i koga bi poglednal izdanijata na Ribari so Pelister ,Karaorman , so Vardar prethodna sezona....Ke kazhe deka taa grupa e sig edna od najdobrite , i e vo momentov no kaj nas odma se etiketira pogreshno , eve sea ne bile vo Skopje ke ispadne se isplashile , neznam koja e prichinata i jas mislam deka trebalo da idat barem 20-30 dushi , bea vo Veles i pokraj zabranata ubava proshetka super pomin pretpostavuvam a i klubot niven nekako se kachuva nagore toa mi e milo ....da se navratam na najbitnoto grupite godinava se super da bideme realni , sekako deka mozhe mn mn podobro i site se nadevame na toa , najbitno e bez glupi raspravii , vo moment na afekt ke se iznapishat tuka 200 gluposti eden na drug bez nikakva smisla , a Komiti mislam deka i toa kako se dokazhale vo gostuvanja vednash od kako ispadna Vardar vo 2mfl site ochekuvavme deka e tolku od Komiti a oni napravija presvrt , ima vreme i toa bash dosta vreme , ke sleduvaat dobri utakmici i sigurno dobri izdania na navivachkite grupi.

Нема поента да се објаснувате со Битолчани. Гледате дека живеат во некоја алтернативна реалност, секоја аргументација е трошење на времето. Ќе заврши полусезоната со дерби во битола, па ќе резимираме кој што и како бил, а дотогаш нека останат но1 мак тифо :drk:
А шо е битно кој е мак тифо 1 , се отепавте мерење последниот месец ,дрн дрн јариња .
Ај ти си од постарите тука , ама се отворија толку профили на деца овде шо темата е смешна , вие вака ние така оние онака .. отров.
Смешно е да се дискутира за нешто кој е број еден во ваква умрена сцена и умрен спорт .
Секој нека си тера филмот нема потреба од труење овде кој бил број 1 .

А за децата односно за профили отворени после 2020 година нека се отвори уште една подтема (Навивачки групи да си го мериме) и нека го дрват до утре сабајле таму...

А овде нека има нормална дискусија и слики .

А шо е битно кој е мак тифо 1 , се отепавте мерење последниот месец ,дрн дрн јариња .
Ај ти си од постарите тука , ама се отворија толку профили на деца овде шо темата е смешна , вие вака ние така оние онака .. отров.
Смешно е да се дискутира за нешто кој е број еден во ваква умрена сцена и умрен спорт .

А за децата односно за профили отворени после 2020 година нека се отвори уште една подтема (Навивачки групи да си го мериме) и нека го дрват до утре сабајле таму...

Јас му зборам со факти а нив ако не му чини слободно ако му сметаме нека си одат.

Јас му зборам со факти а нив ако не му чини слободно ако му сметаме нека си одат.
Па и јас на онај горе му пишам со факти , тој вика сум имал комплекси :LOL:
Еве во кој град имал навивачи , освен Мислешево и уште некои град или селца што се до 5000 жители нека кажат .
Тие ја испуштија шансата да бидат како клуб тоа што е Партизан или Звезда кај нас уште во 90-тите години , наместо да привлечат од цела држава , тие тераа со провинцијалци и сега имале навивачи во други градови :LOL:
А до душа ни ние не сме поарни , место да се привлечи поголем дел пример од Ресен да навива за нас или Охрид , порано од многу курч и давање значење пример на Јафа на времето наместо да со тек на време да се ги придобиеме ,ние напрајвме вештачко ривалство итн.

Остај децата , прочитај кој и за што дискутира ке сфтаиш , од типот на каков град бил Скопје а каков Битола , кој го направил и др....одговорив на провокацијата од Зелено бел и заврши дискусијата .....Еве нека заврши и ова , иде Нова година 2023 па ете ке направиме некое убаво видео клипче од сите нав групи со изднија од цела 2022 год па секој нека си ги фали своите , реално сите имаат барем минимум 1 издние убвао , така да што е тука е другото ке продолжиме после дербито.

Уште ли со копии се мобилизирате ?

Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112
Автоматски споено мислење:

Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112
JPEG_20221024_095849_7411543649050617560.jpg
Поздрав од екипата шо не е едуцирана

Остај децата , прочитај кој и за што дискутира ке сфтаиш , од типот на каков град бил Скопје а каков Битола , кој го направил и др....одговорив на провокацијата од Зелено бел и заврши дискусијата .....Еве нека заврши и ова , иде Нова година 2023 па ете ке направиме некое убаво видео клипче од сите нав групи со изднија од цела 2022 год па секој нека си ги фали своите , реално сите имаат барем минимум 1 издние убвао , така да што е тука е другото ке продолжиме после дербито.
Прелистав така на брзина , немам намера да читам глупости и кој што пишал. Па тоа викам нека си тера секој свој филм и тоа е тоа .
А за тоа кој е број еден нигде во светот нема такво мерило , а овде тоа се тупи од кога е отворен форумот .
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 349234
Којзнае во каква депресија е знамето од метропола да заврши на Бајрот :pos::pos:

Прегледај го приврзокот 349234
Поздрав и до вас , мене лично ми е мило кога гледам помлади екипи кај сите групи....Тешко се создава карактер на една помлада екипа во нав.група а мн лесно се губи и пропаѓа во вода , затоа продолжете како што треба , има кој да пишува во ваше име тука , дека уште со вас тука ако се влезе во расправиии меѓи "наши" и "ваши" , е тек тогаш Христо и Рибари стварно ке го напуштат форумов.
А за знамево , мислам дека веќе све е напишано до сега , така да...

Којзнае во каква депресија е знамето од метропола да заврши на Бајрот :pos::pos:
И погоре бараш разумна дискусија и мислења а види ти што пишуваш, џабе профилот ти е од 2012та кога имаш помалце памет од дете што е 2012то годиште.

И погоре бараш разумна дискусија и мислења а види ти што пишуваш, џабе профилот ти е од 2012та кога имаш помалце памет од дете што е 2012то годиште.
Шо не е точно шо пишав ?

Вас скопјани ве измисли тито бе шанкуре едно , град ви напрај село го напрајвте :drk:

a vie uste si imate drveni mostcinja i sala bez greenje.... :lolzz:

aj moze u 23ti vek ke se opravite.

a vie uste si imate drveni mostcinja i sala bez greenje.... [emoji38]zz:

aj moze u 23ti vek ke se opravite.
Aj nie sala imame nasa kakva takva, vie nisto nemate samo borc [emoji14]
I jas sum @kano od Bitola [emoji23][emoji23][emoji23] kiradzii ednas kale ednas aerdrom utre bog znaj kade za stadionot da ne zboram site sela gi prosetavte [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tuku drugo mi bese muabeto oti be pederskata vcera ja naprajvte pak ne dojdovte vo Veles da gledame fudbal na pola sat bevte od nas, stvarno ne znam so treba da naprajme ova nema smisla poveke site navivaci na forumot sega se prefrlija a na tribini prazno poarno na fb se mereja kurojte sega tuka a ke dojdi nekoja NG od strana site ne pomocva koja letargija vo drzavata sve ebi veter arno so ostana uste nekoj budala ko nas da odi na tribina oti ke treba kluc da se klaj i na temata

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom