- Член од
- 1 октомври 2022
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 343
Kaj nas nemozhe edna navivachka grupa da bide na vrvot , ti ja razbrav poentata znam deka ova beshe ironichno .Сезонава сте бр 1 група на мак тифо
Ne osporuvam nichiv trud , ubavo e toa koga edna ekipa , grupa se smeta za broj eden , se trudi i celi kon toa no eve koga bi prashal nekoj koj ne ne znae , ne gi znae bash site raboti i koga bi poglednal izdanijata na Ribari so Pelister ,Karaorman , so Vardar prethodna sezona....Ke kazhe deka taa grupa e sig edna od najdobrite , i e vo momentov no kaj nas odma se etiketira pogreshno , eve sea ne bile vo Skopje ke ispadne se isplashile , neznam koja e prichinata i jas mislam deka trebalo da idat barem 20-30 dushi , bea vo Veles i pokraj zabranata ubava proshetka super pomin pretpostavuvam a i klubot niven nekako se kachuva nagore toa mi e milo ....da se navratam na najbitnoto grupite godinava se super da bideme realni , sekako deka mozhe mn mn podobro i site se nadevame na toa , najbitno e bez glupi raspravii , vo moment na afekt ke se iznapishat tuka 200 gluposti eden na drug bez nikakva smisla , a Komiti mislam deka i toa kako se dokazhale vo gostuvanja vednash od kako ispadna Vardar vo 2mfl site ochekuvavme deka e tolku od Komiti a oni napravija presvrt , ima vreme i toa bash dosta vreme , ke sleduvaat dobri utakmici i sigurno dobri izdania na navivachkite grupi.