Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto se cudis, ckembari se sitat sto nasi deca se izbodeni od nivna strana,si kazaa pred izvesno vreme.https://kos.mk/uzhas-pred-srts-kale...v5FLtndepvr3yIFfoEWMexiMLvofZ46rduzFh0lixmDGs
Каква курва треба да си да имаш 30 кила на тебе да ставиш фантомка и од 20 метри да фрлиш бекатонка у кола кај што има дете мало и жени. И зборат битолчаните "уште со ножој се сетате", не со нож, пиштол само за овие курви албански. Немаш тука конфликт со навивачка група туку со племе што нема Н од навивачка група. Браво ова беше акциииште невидено до сега во Македонија а верувам и подалеку.
Pa sto se cudis, ckembari se sitat sto nasi deca se izbodeni od nivna strana,si kazaa pred izvesno vreme.
Брату , ај за доброто на форумов ја и ти да не коментираме веќе , може ?Pa sto se cudis, ckembari se sitat sto nasi deca se izbodeni od nivna strana,si kazaa pred izvesno vreme.
Koj gluposti be decko,da ti pratam sto imaat pisuvano.Aj odjebiБрату , ај за доброто на форумов ја и ти да не коментираме веќе , може ?
Пошто исти курац сме и ја неможам а да не напишам и после коа се читам....
Добро еве ти може за нијанса си поглуп ама нема врска верувај многу пати доста членоби пишале нека се користи форумов за фото,видео извештај и слично како графит ,маици , шалоби, налепници....и нормално кога има случка ке искоментирсме сите ама сега ти тука да генерализираш и да тропаш глупости....