Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Си играат децата. Аман, какви плачковци сте.
Автоматски споено мислење:

Со све друго се слагам што си пишал, ама верувам дека Шверцери би се сложиле секоја година вака нека биде победа за Балисти (што и да значи тоа), ама титулата кај нив.

Сакам да кажам, ги боли уво Шверцери за ова, они си земаа титула. Ок, ќе има враќање на долгови тука, ама секогаш најбитен е ваљда (за секој навивач), апсолутниот успех на клубот, т.е. титула.

Daj boze nikad da ne vrakame na vakov nacin, koja e poentata da se borime koj poveke ke frla kamenja po igraci i upravi?!? Kakva pobeda moze da bide ova, i kaj niv da e posledna ova.
I parolite ne se nekakvo bockanje, nie sme gordi na naseto minato i Sloga stoi na nasite srca, ima nostalgija za vremeto koga gazevme godini po red osobeno za nas sto sme bile del od grupata ili pamtime od toa vreme. Ova komedija zavrsi, nie sme upateni po proslavite, taa sto ni bese na 23.04 protiv renova i slednata nedala kako posledno kolo.

Видео од саботата после мечот Вардар - Силекс каде се гледа како после провокациите од ридот Комити ги бркаат Шверцери низ Гази Баба
Не се ова Шверцери, ова се невини жени и деца.

Видео од саботата после мечот Вардар - Силекс каде се гледа како после провокациите од ридот Комити ги бркаат Шверцери низ Гази Баба
Ve naucivme veke cela mk scena kakvi cirkuzi ste zatoa ne ni se zamarame veke so vasite gluposti .Sekogas koga imate vakvi “incidenti” ni samite ne znaete kogo brkate a kamu drugite navivacki grupi .Prodolzuvajte terajtego vasiot film lazetese sam sebesi

Да бе мајката да чуеш и да не веруеш…

А кој го има објавено видеово од "инцидентот" ?
Е тоа е најјакиот дел. Они провоцираат, си одат, па нивни страни објавуваат нешто безвезе..

Ve naucivme veke cela mk scena kakvi cirkuzi ste zatoa ne ni se zamarame veke so vasite gluposti .Sekogas koga imate vakvi “incidenti” ni samite ne znaete kogo brkate a kamu drugite navivacki grupi .Prodolzuvajte terajtego vasiot film lazetese sam sebesi
Јас мислам дека добар дел од тие што беа на трибина ќе потврдат дека имаше провокации од страна на Шверцери, без разлика дали се работеше за поозбилна група или тиктокерите со мотори од парк, наместо да ги насочите да придонесуваат за клубот и трибината, а и самата населба да изгледа подобро со тоа што ќе се лепат налепници, цртаат графити одат да провоцираат, да не одиме со главата во ѕид и да негираме се што не е во корист на нашиот клуб и група, затоа потребни се модератори да потсредат од необјективни ликови како што си ти со овој пост, поздрав.

Последно уредено:

Се јави шефот сега сите ќе клечите и ќе слушате што ќе каже аЉи баба... партиски ботови на трибина бели мечки за закони!

Се читаш што пишуваш ?Што е тука циркус ?
Доаѓааат ваши членови провоцираат од ридот на утакмица ПАЗИ на ВАРДАР ,и потоа како пички бегаат ...
Ако сте толку храбри не бегајте како на видеото , останете тепајте се ..ама немој после да викаш невини деца тепаме ...

Се јави шефот сега сите ќе клечите и ќе слушате што ќе каже аЉи баба... партиски ботови на трибина бели мечки за закони!
Некој да ни преведи? Баш ме интересира шо кажва.

Некој да ни преведи? Баш ме интересира шо кажва.

„Федерацијата мора да си ги почитува правилата, но тука мора да работат политичките партии, но и државата со навивачи“ Балисти и Шверцерат „да се образуваат затоа што битолчаните кога ќе дојдат во Скопје со ќотек, тие од Скопје кога одат таму. се пречекуваат со ќотек. Ние се бориме и за Ливерпул, тие се борат и за Реал и Барселона, тие го пушат гостинот и ја контаминираат околината со пцовки, кој е најдобар Меси или Роналдо, па ова е базата на навивачи, но се надевам дека ова е повеќе да не се случи затоа што го кренав трофејот во Шкенди, сега во Скопје. - Али Ахмети

„Федерацијата мора да си ги почитува правилата, но тука мора да работат политичките партии, но и државата со навивачи“ Балисти и Шверцерат „да се образуваат затоа што битолчаните кога ќе дојдат во Скопје со ќотек, тие од Скопје кога одат таму. се пречекуваат со ќотек. Ние се бориме и за Ливерпул, тие се борат и за Реал и Барселона, тие го пушат гостинот и ја контаминираат околината со пцовки, кој е најдобар Меси или Роналдо, па ова е базата на навивачи, но се надевам дека ова е повеќе да не се случи затоа што го кренав трофејот во Шкенди, сега во Скопје. - Али Ахмети
ni on ne znae shto zboruva.. jebi mu mater na drzavata kakov glubav e eden od najvazhnite luge vo zemjata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom