Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Дај постнете некој нов графит, нов шал и слично, ми се лајкнува креативност денеска.

А вие како така продавате маици на сомнителни фаци со скопски акцент? Или дошле и ве прашале колку МУ е цената на маицата? :icon_lol:

moze zaebale nekoj, zdiplena ko siva krpa pa se izlazal da kupi....

А вие како така продавате маици на сомнителни фаци со скопски акцент? Или дошле и ве прашале колку МУ е цената на маицата? :icon_lol:

А шојма врска то не сфаќам, шо е проблемот да се продај маица на Скопјанец? Плус има 1000 начини да се купи маицата,не мора чоекот да бил од Ск така? Глуп е муабето...
Зато овие се продаваја јавно и на Велигден! Купваја стари луѓе, жени, дечиња мали... то беше целта!
Си имаме ние маици шо се за Чкембари :)
Смешно е шо то се злоупотребва од дечиња еве вака, ама пак голем к*р дека ја сликале и објавиле... И сеа ќе ја тупиме овде 20-30 мислења ааа ууу...
Да прекиниме тука за ова, најискрено срам ми е да дискутираме за вакви работи.

Последно уредено:
Не сфаќаш. Муабетот ми беше дека многу луѓе кои не се дел од навивачкиот свет и врска немат со навивањето купија маици, па така тие луѓе не се ни многу замарат околу овие работи, и да му одземи некој нешто, неќат да влегват во беља и расправија за "една маица".

А шојма врска то не сфаќам, шо е проблемот да се продај маица на Скопјанец? Плус има 1000 начини да се купи маицата,не мора чоекот да бил од Ск така? Глуп е муабето...
Зато овие се продаваја јавно и на Велигден! Купваја стари луѓе, жени, дечиња мали... то беше целта!
Си имаме ние маици шо се за Чкембари :)
Смешно е шо то се злоупотребва од дечиња еве вака, ама пак голем к*р дека ја сликале и објавиле... И сеа ќе ја тупиме овде 20-30 мислења ааа ууу...
Да прекиниме тука за ова, најискрено срам ми е да дискутираме за вакви работи.
Ме мрзи сега да ја барам маичката "Вардар тоа сме ние" која буквално на сите деца од Скопје се продаваше а вие се фалевте на сите страни дека сте ја паднале. Па со покажување среден прст кон маичката, ко да е ударно знаме. Комити не кажаа тогаш дека не е падната. Јеби га тоа е. Кога делиш на секого тоа ќе ти се случува. Вие ко задњи пички тука "Нема шанси, сте купиле бла бла". А бе си земал некој маичка, му ја паднале и толку е муабетот. Дечкиве ја искористија као ситна провокација и толку е муабетот. Дај да не праиме теории на заговор од се.
Доаѓа дерби! Некако слабо најави искрено од двете страни...

Остај то, ќе идите Битола на скара Недела ?:zloo:

Не само на скара, од Охрид директ на корзо. Прво во порта, после во Јагода ќе идиме. Исто ко минатиот пат :D
Друже во струга во барабар изгледа прво ќе идите па после во јагода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom