Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахаха оти ова не го слушнав пичка ви матееер,балисти или шверцери го пееа ова исто така ? :D :D
Тука е некаде интелектуалниот и навивачкиот капацитет на сите три групи спомнати. Заглавени во минатото со вакви глупи скандирања.

Пичка ви матер...:pos:

Хахахаха оти ова не го слушнав пичка ви матееер,балисти или шверцери го пееа ова исто така ? :D :D
Old School скандирање :D
Не го почнавме ние, од кај обичната публика дојде...
Јас сум против, ама некој работи не можат да се искоренат :D
Автоматски споено мислење:

Тука е некаде интелектуалниот и навивачкиот капацитет на сите три групи спомнати. Заглавени во минатото со вакви глупи скандирања.

Пичка ви матер...:pos:
Ај не лапрдај, го видовме вашиот интелектуален капацитет со паролите за 16 годишни деца.

Old School скандирање :D
Не го почнавме ние, од кај обичната публика дојде...
Јас сум против, ама некој работи не можат да се искоренат :D
Автоматски споено мислење:

Ај не лапрдај, го видовме вашиот интелектуален капацитет со паролите за 16 годишни деца.
После таа паролата со сида што ви е немате право да дискутирате за пароли.

63та и пичка ви матер. Честито, го држите дното со Шверцери.
Тишина каролина гочева... сестрите местрите 30 години иста фора, од 3 пароли 2 за то ви беа вчера.
Ве убивме со струга и свадбарската елегија... тишина

Слаб перформанс од двете групи искрено. Како да не изеде еуфоријата што имаме дуел после неколку години, па изгоревме во желбата. Треба да имаме континуитет на вакви ,,судири,, со противнички групи за да дојде и квалитетот. Дербито врвото го достигна периодот кога чкембари дојдоа 300+ на градски, а после тоа и комити во битола. Далеку сме и ние и вие од тоа ниво, ама вакви ,,дуели,, ќе помогнат да се дигне нивото и кај двете групи.
За навивањето на битолчани ќе се согласам со сите други скопјани - ништо невидено, очекував многу повеќе. Во скопје сме имале барем 20 утакмици каде што имало многу попеколна атмосфера од оваа вчера. За пофалба е како чкембари го бранеа градот, многу патроли и екипи кои кружеа околу стадион. Браво за тоа, иако голем удел имаше и редарската служба. На врата бараа сертификат и лична, среќа ја бев со битолчани па влегов. За навивањето на фудбал мизерија, во голем дел од утакмицата не се слушавте иако седев на иста трибина со вас.
Комити, класика фул тензија на влез. Вриеше групата, морам да кажам дека бар на влез џандарите беа коректни, ама ние сами си ја направивме тензијата. Видоа невидоа на крај не пуштија и со тапани и со бакљи и без било каква проверка. Можев да внесам мачета со мене ако сакав. Изборот на песни не ми се свиѓаше, особено тоа што имаше обид за навивање со вас. Нема што да навиваме заедно - кој ве ебе!

Рече човек што се служи со збор како лапрдај.

Рече човек што се служи со збор како лапрдај.
Убав ми е зборот и? За мене коментираме или за Чкембари и Комити?
Јас сум неписмен признавам ете.
АМА ВЧЕРА ВИ ГО НАЧУКАВМЕ У УСТА СО ПАРОЛИТЕ хихихихиххихииххихихих

Само таа со свадбарите ви е на место, другиве ви се дно.
Не ме терај да пуштам скриншот од конверазија со луѓе кај вас шо беа и вчера и идат 15 год на трибина.
Најмногу ве болело за У струга :kuracc:

Не ме терај да пуштам скриншот од конверазија со луѓе кај вас шо беа и вчера и идат 15 год на трибина.
Најмногу ве болело за У струга :kuracc:
Абе што да ти кажам, цела ноќ никој немаме спиено од голема болка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom