Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука е некаде интелектуалниот и навивачкиот капацитет на сите три групи спомнати. Заглавени во минатото со вакви глупи скандирања.Хахахаха оти ова не го слушнав пичка ви матееер,балисти или шверцери го пееа ова исто така ?![]()
![]()
Old School скандирањеХахахаха оти ова не го слушнав пичка ви матееер,балисти или шверцери го пееа ова исто така ?![]()
![]()
Ај не лапрдај, го видовме вашиот интелектуален капацитет со паролите за 16 годишни деца.Тука е некаде интелектуалниот и навивачкиот капацитет на сите три групи спомнати. Заглавени во минатото со вакви глупи скандирања.
Пичка ви матер...![]()
После таа паролата со сида што ви е немате право да дискутирате за пароли.Old School скандирање
Не го почнавме ние, од кај обичната публика дојде...
Јас сум против, ама некој работи не можат да се искоренат
Автоматски споено мислење:
Ај не лапрдај, го видовме вашиот интелектуален капацитет со паролите за 16 годишни деца.
После таа паролата со сида што ви е немате право да дискутирате за пароли.
Тишина каролина гочева... сестрите местрите 30 години иста фора, од 3 пароли 2 за то ви беа вчера.63та и пичка ви матер. Честито, го држите дното со Шверцери.
Рече човек што се служи со збор како лапрдај.Ај не лапрдај, го видовме вашиот интелектуален капацитет со паролите за 16 годишни деца.
Зошто не дое бе, се уплаши од чкембарите а?!?!?!?63та и пичка ви матер. Честито, го држите дното со Шверцери.
Убав ми е зборот и? За мене коментираме или за Чкембари и Комити?Рече човек што се служи со збор како лапрдај.
Само таа со свадбарите ви е на место, другиве ви се дно.Само за неа ти се коментира а?
А со другите шо ве измочавме?
Не ме терај да пуштам скриншот од конверазија со луѓе кај вас шо беа и вчера и идат 15 год на трибина.Само таа со свадбарите ви е на место, другиве ви се дно.
Абе што да ти кажам, цела ноќ никој немаме спиено од голема болкаНе ме терај да пуштам скриншот од конверазија со луѓе кај вас шо беа и вчера и идат 15 год на трибина.
Најмногу ве болело за У струга![]()