- Член од
 - 21 јули 2020

- Мислења
 - 57

- Поени од реакции
 - 61

Неспоредливи се инцидентите.
Вардар Шалке ( имаш клипови на youtube)
Вардар Стеауа ( имаш клипови)
Вардар Пелистер со Турчин инцидентот
Поентата ми е дека реално репресијата низ годините е најголема врз Комити. Да не се заборави и кога ја прекинавме утакмицата со Слога во селото која се играше тајно. Тука беше преполна станицата на полицијата.
Мислеа ќе запреме..кратко после тоа со автобус во Тетово. На 5 улици од стадионот комплет апсење од полиција. Тоа е доказ какви пички се Балисти. Дојдоа на Градски и кога требаше реванш оп забрана. Знаеа дека со Војводи ќе бидеме барабар колку нив ако не и повеќе. Уште викаа "Каде се Комити"
КОДЕКС НУЛА! Тука ќе разбереш зашто ве нападнавме и во Полициска станица. Преку кур ни беше и од полиција и од репресија и од се. Еве пак ќе спомнам уште една поента.
Коронава ќе помине. Ако сте навивачка група која нема полициски и политички грб..те повикувам да го избркате Омер кој е помешан со ДУИ.Не ми кажувај дека тој не е во Шверцери сега зошто не сум дете да поверувам во тоа. Јавно застанете против ДУИ и порачајте да не се меша кај вас. Како што направивме ние со Бошко и после ќе разговараме. Ние одбивме да бидеме како вас. И горд сум што и покрај сите репресии пак успеавме сите напади од навивачки групи да ги одбиеме. Овој за кој зборевме кој не се деси само во Беко туку и во парк. Кај Водовод боље више и да не збориме. Се е јасно. Оние од Нерези само тие кутрите знаат како поминаа. Паѓање на маички на поединци кои одат накај Бутел и Радишани не е некоја голема акција. Збори ми за конкретни тепачки. Втората титула на Вардар кога се славеше ве осетивме на плоштад и кога од сите страни ви се ставивме избегавте накај камени. Кога веќе сте дошле не знам зошто се повлекувате. Ваљда знаевте колку народ ќе има. Пази,се ова се дешава дур пола екипи ни се со кривични и на условно и дур уште полицијата сака да не уништи. Други навивачки групи не би ни помислиле на тепачки во вакви моменти.
За во Чаир и сам знаеш. Забраната трае. Сто пати имаме правено сценарио и разговарано со управа. Секогаш се правдале дека МВР е таа која одлучува. Жално е што ДУИ е јака па ги пушти само Балисти во Чаир. Се смеев кога гледав како ве пџујат а вас Омер ве вади од трибина. Си викам бре..Толку ли е јак Ахмети да успее да ги извади од своја трибина дур ве фрлаат со шишиња и камења.Поврќе ги сака хаха ...тоа е јебига реалноста во која живееме.
Kade e toa komplet apsenje ?