- Член од
- 1 април 2013
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 719
Sedi miren, ste se brukale miljon pati od togas.Citaj sto napisav. NIE RASCISTIVME so partija. Vo 2012 se trgna skroz vo vakva akcija.Znaes i sam deka vo tie godini Komiti bea na vrvot i vo odnos na brojka i vo odnos na originalnost. Da nekolku godini podocna sme tuka kade sto ame ama imavme obraz i muda toa da go napravime. Poveli,istaknete kako nas parola "Ne sme politicki piuni nitu policiski spiuni" i izbrkajte go vodstvoto na grupata koe go kontrolira Omer kako nie sto napravivme ao nasettfrlete ja DUI i zabranete ja na tribina. I posle aj soberi muda i napravi akcija. Ne u Aerodrom..vie segde moze da dojdete sega . Ama i sam znaes deka ne e vo toa forata. Forata e u obrazot. Neli e sramno na Omer da mu se vadat lisici? Neli e sramno DUI da ve vadi os stanica? Neli e sramno kaj Vodovod da dojdete u akcija i da izbegate? ...
Bosko so samari ve brkase od tribina.
Sto i da se desi se vrakate unazad i ne znaete nisto osven lisicite na omer. Kako da bil nekoj poraz na sverceri. Vie se usravte od svadbari pa uste imate lice da pisuvate ovde za navivanje. Da se desese toa u nasa grupa, ke se raspadnese grupata a imeto sverceri ke bese istorija.
Ja ne znam kako ne vi e sram uste pisuvate.
Последно уредено: