Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Citaj sto napisav. NIE RASCISTIVME so partija. Vo 2012 se trgna skroz vo vakva akcija.Znaes i sam deka vo tie godini Komiti bea na vrvot i vo odnos na brojka i vo odnos na originalnost. Da nekolku godini podocna sme tuka kade sto ame ama imavme obraz i muda toa da go napravime. Poveli,istaknete kako nas parola "Ne sme politicki piuni nitu policiski spiuni" i izbrkajte go vodstvoto na grupata koe go kontrolira Omer kako nie sto napravivme ao naseto.Otfrlete ja DUI i zabranete ja na tribina. I posle aj soberi muda i napravi akcija. Ne u Aerodrom..vie segde moze da dojdete sega . Ama i sam znaes deka ne e vo toa forata. Forata e u obrazot. Neli e sramno na Omer da mu se vadat lisici? Neli e sramno DUI da ve vadi os stanica? Neli e sramno kaj Vodovod da dojdete u akcija i da izbegate? ...
Sedi miren, ste se brukale miljon pati od togas.
Bosko so samari ve brkase od tribina.
Sto i da se desi se vrakate unazad i ne znaete nisto osven lisicite na omer. Kako da bil nekoj poraz na sverceri. Vie se usravte od svadbari pa uste imate lice da pisuvate ovde za navivanje. Da se desese toa u nasa grupa, ke se raspadnese grupata a imeto sverceri ke bese istorija.
Ja ne znam kako ne vi e sram uste pisuvate.

Последно уредено:
Sto i da se desi se vrakate unazad i ne znaete nisto osven lisicite na omer. Kako da bil nekoj poraz na sverceri. Vie se usravte od svadbari pa uste imate lice da pisuvate ovde za navivanje. Da se desese toa u nasa grupa, ke se raspadnese grupata a imeto sverceri ke bese istorija.
Ja ne znam kako ne vi e sram uste da pisuvate.
Тие лисици и се шо следеше после тој настан, се ќе ви се врати кога Дуи ќе паднат од власт. Лесно е сега(и последните 10 години) да се курчиш кога државата е позади вас, да видам што ќе прави тој Омер и компанија кога ќе падне Дуи на следни избори. Се надевам само дека ќе има кој да го искористи тој ваш пад, а никоја свеќа не е вечна, вашата е готова да изгори.

Ja ne znam kako ne vi e sram uste pisuvate.
Svesen si deka postoi klip na koj lugjeto na Bosko ne ja osvojuvaat tribinata. I so Bregalnica i so Shalke i so Steaua. Klipovi ima decko!
Ajde obidete se eve. Ako ste protiv politika udredete na Omer koj svesno vi ja prlja grupata so DUI. U opstina drzite sostanoci. Za sto pravime muabet...Sekoja grupa ima minusi. Ama bidejki fajtovite so nas vi se nokjna mora prisvojuvate drugi. Nerezi,Kale i Gjorce. Vo site tri ucestvuvaa albanci koi ne se smetaat sebesi za sverceri. Zbori mi za tepacki samo pomegju navivaci. Ve boli Vodovod i Sudska. Se raspadna li togas Contra banda bidejki begase 420 ;) na saat. I so celo DUI zad sebe i so Artan i so site pozadi grb pak ke ostanete grupa poznata kako 10 na 1. Pokrij se so usi i odi spremaj se za izbori. Hahahha smesno e sto Balisti vi dojdoa u Chair i ve izbrkaa od tribina. 50 dusi. Niz Chair ve brkaa. Ima klipovi i za ova. Niv Ahmeti povekje gi saka.

Svesen si deka postoi klip na koj lugjeto na Bosko ne ja osvojuvaat tribinata. I so Bregalnica i so Shalke i so Steaua. Klipovi ima decko!
Ajde obidete se eve. Ako ste protiv politika udredete na Omer koj svesno vi ja prlja grupata so DUI. U opstina drzite sostanoci. Za sto pravime muabet...Sekoja grupa ima minusi. Ama bidejki fajtovite so nas vi se nokjna mora prisvojuvate drugi. Nerezi,Kale i Gjorce. Vo site tri ucestvuvaa albanci koi ne se smetaat sebesi za sverceri. Zbori mi za tepacki samo pomegju navivaci. Ve boli Vodovod i Sudska. Se raspadna li togas Contra banda bidejki begase 420 ;) na saat. I so celo DUI zad sebe i so Artan i so site pozadi grb pak ke ostanete grupa poznata kako 10 na 1. Pokrij se so usi i odi spremaj se za izbori. Hahahha smesno e sto Balisti vi dojdoa u Chair i ve izbrkaa od tribina. 50 dusi. Niz Chair ve brkaa. Ima klipovi i za ova. Niv Ahmeti povekje gi saka.
Aj cao glup si ne zasluzuvas repliki.

Aj cao glup si ne zasluzuvas repliki.
Aj prosvetli me. Begas od odgovor zosto znaes i sam. Tesko e jebi ga... ne sum glup znaes i sam.Bolat faktite. Izgleda megju sebe si se falite kolku ste ultra i casual..u sustina ste poltroni so partiski grb. Ajde eve forum e ova. Poveli kontriraj.

Aj prosvetli me. Begas od odgovor zosto znaes i sam. Tesko e jebi ga... ne sum glup znaes i sam.Bolat faktite. Izgleda megju sebe si se falite kolku ste ultra i casual..u sustina ste poltroni so partiski grb. Ajde eve forum e ova. Poveli kontriraj.

Ide deckoto so motor begaj [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

E ova ste vie. Nemas argument i pocnuvas vaka da se glupiras. Ova e dorum. Ako imas mislenje kazi. Jas se argumentirano pisav. Ajde bidejki ste mnogu pametni bujrum.

E ova ste vie. Nemas argument i pocnuvas vaka da se glupiras. Ova e dorum. Ako imas mislenje kazi. Jas se argumentirano pisav. Ajde bidejki ste mnogu pametni bujrum.

Sto argumentiras ? Kaj ti se faktite ?
So godini zborite kako ste nekoji huligani, ultrasi , casuali a poim nemate so scenata . Grupata vi se gasi [emoji23]

Nema klipovi kade Omee mu vadat lisici?
Nema klipovi i aliki kade pravite sostanok vo opstinata? Artan ne e vas bivsi vodja?
Nema klipovi kade se obiduva Bosko da ja prevzeme tribinata ama ne uspeva? Nema klipovi kade Balisti na sred tribina ve pcujat a vie ja napustate VASATA TRIBINA??
Ste otkrile casual stil posle 100 godini i mislite bog za muda ste go fatile...gledas deka drugar ti se povlece. Znae deka se sto kazav e tocno. Ne se blamira kako twbe. Aj pobrzaj. Izbori se blizat.
Автоматски споено мислење:

I ne ti e sram da pisuvas deka komiti se gasat?
Aj da ve vidam vas da izdrzite volkava tortura kako nas. Desetici iljadi evra kazni,sekoj vtor ima krivicna i kojznae kolku pari po sudovi. EDNA AKCIJA I TEPACKA SO POLICIJATA ATO JA IMATE...AJDE TUKA NAPISI JA! NE POSTOI. Eve te molam esna barem napisi u poslesni deset godini.
Tesko e vaka nekoj u faca koga vi gi pleska rabotite?
Автоматски споено мислење:

I ne ti e sram da pisuvas deka komiti se gasat?
Aj da ve vidam vas da izdrzite volkava tortura kako nas. Desetici iljadi evra kazni,sekoj vtor ima krivicna i kojznae kolku pari po sudovi. EDNA AKCIJA I TEPACKA SO POLICIJATA STO JA IMATE...AJDE TUKA NAPISI JA! NE POSTOI. Eve te molam edna barem napisi u posledni deset godini.
Tesko e vaka nekoj u faca koga vi gi pleska rabotite?

Последно уредено:
Секогаш су

Најдоброто видео во последниве 10год во оваа циркуз сцена. Поздрав до момците од двете страни. :boksix:

Најдоброто видео во последниве 10год во оваа циркуз сцена. Поздрав до момците од двете страни. :boksix:
Raka na srce se pokazaa bajagi mangupi i dvete grupi , lozarive me iznenadia iako nese domakini do negde gi somelia falanga vo svoj grat.

E sega da si ubeden deka ima mnogu po jaki sukobi so nese za falenje niz forumi ili slicno a kamoli da se objavi video , edna od tia e ballisti-varvari .
Site znaeme sto seriozna grupa se varvari no znaeme kako i si pominaa iako do sega se nema objaveno niedno video da bides ubeden deka toa bilo "edna" od najstrasnite ferki vo Mk tifo scena.

Raka na srce se pokazaa bajagi mangupi i dvete grupi , lozarive me iznenadia iako nese domakini do negde gi somelia falanga vo svoj grat.

E sega da si ubeden deka ima mnogu po jaki sukobi so nese za falenje niz forumi ili slicno a kamoli da se objavi video , edna od tia e ballisti-varvari .
Site znaeme sto seriozna grupa se varvari no znaeme kako i si pominaa iako do sega se nema objaveno niedno video da bides ubeden deka toa bilo "edna" od najstrasnite ferki vo Mk tifo scena.

Иако не мислам како тебе ти го почитувам мислењето. Но по мое не е точно за разлика од бројката на двете страни. Како трофеј требаше бусот да им го земете а не само толку што се гледа по слики и видео снимки (иако знам дека не се гледа све). Ако не грешам Варвари гостуваа 2пати во државата и успеаа да направат инциденти.

https://www.youtube.com/watch?v=PCVbiQIYl-w
https://www.youtube.com/watch?v=uCqB5OfrdJ0

Иако не мислам како тебе ти го почитувам мислењето. Но по мое не е точно за разлика од бројката на двете страни. Како трофеј требаше бусот да им го земете а не само толку што се гледа по слики и видео снимки (иако знам дека не се гледа све). Ако не грешам Варвари гостуваа 2пати во државата и успеаа да направат инциденти.

https://www.youtube.com/watch?v=PCVbiQIYl-w
https://www.youtube.com/watch?v=uCqB5OfrdJ0
Богами на таа разлика во бројки, стварно требаше автобусот да им го земат. Објавија и Балисти скоро едно видео од тој инцидент ама освен тоа како газат неколку од Варвари, со ништо друго не можат да докажат(зошто не ни било така) дека било ферка некоја.

Ти треба да си оној стариот Милвол кој пишуваше порано на темата, по мислењата треба да истиот.

Богами на таа разлика во бројки, стварно требаше автобусот да им го земат. Објавија и Балисти скоро едно видео од тој инцидент ама освен тоа како газат неколку од Варвари, со ништо друго не можат да докажат(зошто не ни било така) дека било ферка некоја.

Ти треба да си оној стариот Милвол кој пишуваше порано на темата, по мислењата треба да истиот.

Ако гледаме од негова гледна точка. Он бил присутен и го доживеал тој хаос, адреналин, гужва и др. Тогаш нормално е да е најстрашниот инцидент за него. Но за нас кои гледаме кратки снимки и слики и однадвор изгледа чудно и ни се вртат многу прашања во главата и нормално очекувањата ни се поголеми. Таа сезона Балисти растеа многу успеаа да играат добра улога во тифо сцената. Но за жал како и сите други групи и они се вратија кај што беа.

Иначе да истиот сум.

Ако гледаме од негова гледна точка. Он бил присутен и го доживеал тој хаос, адреналин, гужва и др. Тогаш нормално е да е најстрашниот инцидент за него. Но за нас кои гледаме кратки снимки и слики и однадвор изгледа чудно и ни се вртат многу прашања во главата и нормално очекувањата ни се поголеми. Таа сезона Балисти растеа многу успеаа да играат добра улога во тифо сцената. Но за жал како и сите други групи и они се вратија кај што беа.

Иначе да истиот сум.
Тоа да, исто како што тој инцидент од Штип голем дел од луѓето кои го гледаа видеото, добија погрешна слика, за разлика од некој кој го видел во живо случувањето и како се одвиваше целата ситуацијата.
Ама оти членот спомна ферка, тоа е малку контрадикторно, ферка е многу поразлично од тој настан со автобусите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom