Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш поздрав еве од сестра ти само не можи да зборува зафатена е :pusigo:

Treba kur da imas za da ebes be mocko.

Picki ko tebe sto se krijat na forumi zad nazi nikovi i slikicki se samo nedorasnati seljanduri sto nemaat muda vo zivo ni zdravo da kazat na devojce ne pak da ebat. Ne zamaraj poveke seljanduro

Vi go opnavme od pozadi. Mrsh
1.Темата е за навивачки групи, тој шипацот нема ништо со навивање
2. Ти само на некоја коза можеда опнеш или некое друго животно (хинт:сестра ти)
3. Ти имаш врски со албанија колку ја со зимбабве
4. Прочитај убаво шо пишав и не ми реплицирај со глупости

Treba kur da imas za da ebes be mocko.

Picki ko tebe sto se krijat na forumi zad nazi nikovi i slikicki se samo nedorasnati seljanduri sto nemaat muda vo zivo ni zdravo da kazat na devojce ne pak da ebat. Ne zamaraj poveke seljanduro
Само мајка ти и сестра ти мажи не ебам не ми досадувај

Само мајка сестра ти мажи не ебам не ми досадувај
Како шо реков, профилот ти е напраен само да јадеш гомна против Вардар и Комити. Комплексаш. А и според пишувањето изгледа како уше средно да немаш запишано.

A zasto Se plasite Vo "vasiot" glaven grad tolku ?
кој си ти дебил батка. уште не ми е јасно како таквите ко тебе и овие нашиве што ти се пандан, што сакаат да палат знамиња и да вадат свински глави немаат пермабан од форумов.

Како шо реков, профилот ти е напраен само да јадеш гомна против Вардар и Комити. Комплексаш. А и според пишувањето изгледа како уше средно да немаш запишано.
Абе куро ме заболе и за комити и за вардар

кој си ти дебил батка. уште не ми е јасно како таквите ко тебе и овие нашиве што ти се пандан, што сакаат да палат знамиња и да вадат свински глави немаат пермабан од форумов.

пошо таквите како тебе ги бранат кретен еден некастрен.ај мрш од темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom