- Член од
- 5 септември 2016
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 1
Имаш поздрав еве од сестра ти само не можи да зборува зафатена еSeljandura

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш поздрав еве од сестра ти само не можи да зборува зафатена еSeljandura
Кур ми лапајBekim Balaj![]()
Кур ми лапај
Имаш поздрав еве од сестра ти само не можи да зборува зафатена е![]()
1.Темата е за навивачки групи, тој шипацот нема ништо со навивањеVi go opnavme od pozadi. Mrsh
Само мајка ти и сестра ти мажи не ебам не ми досадувајTreba kur da imas za da ebes be mocko.
Picki ko tebe sto se krijat na forumi zad nazi nikovi i slikicki se samo nedorasnati seljanduri sto nemaat muda vo zivo ni zdravo da kazat na devojce ne pak da ebat. Ne zamaraj poveke seljanduro
Како шо реков, профилот ти е напраен само да јадеш гомна против Вардар и Комити. Комплексаш. А и според пишувањето изгледа како уше средно да немаш запишано.Само мајка сестра ти мажи не ебам не ми досадувај
кој си ти дебил батка. уште не ми е јасно како таквите ко тебе и овие нашиве што ти се пандан, што сакаат да палат знамиња и да вадат свински глави немаат пермабан од форумов.A zasto Se plasite Vo "vasiot" glaven grad tolku ?
Абе куро ме заболе и за комити и за вардарКако шо реков, профилот ти е напраен само да јадеш гомна против Вардар и Комити. Комплексаш. А и според пишувањето изгледа како уше средно да немаш запишано.
кој си ти дебил батка. уште не ми е јасно како таквите ко тебе и овие нашиве што ти се пандан, што сакаат да палат знамиња и да вадат свински глави немаат пермабан од форумов.
ne ide so Balaj ...Vi go opnavme od pozadi. Mrsh
утепајте се и ти и албанскиот дебил. исто срање, различно паковање.пошо таквите како тебе ги бранат кретен еден некастрен.ај мрш од темава.