Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И со 150 денари вие го покривте целиот трошок, пат + карта на стадион така ?Може некогаш имало нешто такво, сега е друго време, се работи со самофинасирање веќе со години, плаќаме по 50 некогаш по 100 ден карта за домашни утакмици за гостувања исто, бевме во Кичево 300 души на гостување се плаќаше по 150 ден за гостувањето од човек, вие толку не сте ни дома цела сезона на обични утакмици. Секоја сезона се плаќа карта и си функцинира групата со тоа, за разлика од вас што едно време само наплаќавте карти по 20 денариКажете тогаш кој ви плаќа се, од партија ли лапате пари, или можда од картите што ги плаќавте по 20 ден. на неколку утакмици можете да финансирате се околу групата ?!
Не сте свесни колку лапнаа Манга Катанга и компанија, уште они го имаат главниот збор, уште живеете само на стара слава и затоа не напредувате!
Некогаш може било 93та, ама веќе помина многу време од тогаш а вие за тоа не сте свесни.
Кој се тепал еве кажи ни да знаеме?ајде тука прекинвам,се гледа дека ве боли,кој како се тепал и кога,вие си знајте![]()
Е**о пред 20 години ви одлучувал за све, и сега ви одлучува за све истиот, вие и нема потреба да се тепате немате за што празна е вашата страница тоа е тоа.
Кажи слобдно бе кој се тепал и кога, еве пошо од тука од форумов никој не знаеме, кажи слободно пиши си, не ме боли туку се нервирам што пробуваш да излажеш и да не оцрниш со невистини мада може тебе те излажале како што ве лажат и за спонзорите од понеденик и за стадионот.ајде тука прекинвам,се гледа дека ве боли,кој како се тепал и кога,вие си знајте![]()
затоа сте ми биле одбивни од секогаш... зашто само се фалите каде стигнете, правите како вие да сте ја создале цела ултрас сцена во македонија, покрај тоа што како на пр Сејмени кочани постојат од 1986![]()
затоа сте ми биле одбивни од секогаш... зашто само се фалите каде стигнете, правите како вие да сте ја создале цела ултрас сцена во македонија, покрај тоа што како на пр Сејмени кочани постојат од 1986![]()
ти најглуп ми си од сите овие,те пратам секогаш истите муабети ги прајш,и ништо нема врска така нешто си подслушнал и така кажваш..... кузнај од која селска населба си , се лажите таму нешто пред коперација![]()