jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.171
- Поени од реакции
- 2.780
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne lazi od lisice siOd Topana sum
Nego priznaj deka E**o sto ke kaze toa e veke 20 godini po red. I kazete zasto go nateravte clenot na forumot ''PECE'' da si go izbrise postot na forumov kade sto javno prizna i si napisa deka Komiti grmea posebno vo prvo poluvreme deka otkako vlegovte imavte problem da pocnete pesna i deka ne znaevte kade ste vi trebase vreme da se konsolidirate za da pocnete navivanje![]()
A gde je "Who let the dogs out"??![]()
Значи ти си тој со фантомката а? Што пари лапна, кажуј..do zelenobeliO, ja se tepv za parite na sams , mn sakam pari pa naidov na uste nekoi takvi i moravme koj e pojak toj da gi zeme, i ete jas gi istepav site i sea parite se kaj menee sega ke gi pocastam forumdziive komiti i vardarci ke si praime jaka kafana ete taka da znaes
![]()
Мене ми кажа цифра со 7 нули, ама во рубљи...Значи ти си тој со фантомката а? Што пари лапна, кажуј..![]()
Ауу, многу пари ќе потрошиш така.Сите форумџии се Комити.Тастатура Запад.do zelenobeliO, ja se tepv za parite na sams , mn sakam pari pa naidov na uste nekoi takvi i moravme koj e pojak toj da gi zeme, i ete jas gi istepav site i sea parite se kaj menee sega ke gi pocastam forumdziive komiti i vardarci ke si praime jaka kafana ete taka da znaes
![]()
Дечко а да не го почнуваш пак муабетот за кореографиите?Прашање до дел од чкембари што се тука.....сериозно мислите дека сте подобра н.г од комити? Ако е одговорот ДА,во кој сегмент- бројка,ораганизација,гостувања,пиротехника,кореографија,пароли итн итн..или во сите овие набројани? И што ви значи тоа "НЕЗАВИСНА БИТОЛА" независна од кој? Од сопствената земја (Македонија) ?
И уште едно прашање до дечко од Охрид што викаше дека сложувалката на комити не се читала и не била извадена како што треба.....Ти другар убаво ја виде сложувалката на Ф.А од клипот што го постира? Дали тебе тие две 9ки од 1997 ти личат стварно на 9ки или заликуваат на 8ци повеќе?
Ок,ИзвиниДечко а да не го почнуваш пак муабетот за кореографиите?![]()
ХахахахахаххахахахаОк,Извини![]()
Прашање до дел од чкембари што се тука.....сериозно мислите дека сте подобра н.г од комити? Ако е одговорот ДА,во кој сегмент- бројка,ораганизација,гостувања,пиротехника,кореографија,пароли итн итн..или во сите овие набројани? И што ви значи тоа "НЕЗАВИСНА БИТОЛА" независна од кој? Од сопствената земја (Македонија) ?
И уште едно прашање до дечко од Охрид што викаше дека сложувалката на комити не се читала и не била извадена како што треба.....Ти другар убаво ја виде сложувалката на Ф.А од клипот што го постира? Дали тебе тие две 9ки од 1997 ти личат стварно на 9ки или заликуваат на 8ци повеќе?
Toa sto imame pogolemi mad!na odnosno podbra ekipa ,pogolema sloga i nemame podelbi pa ako sakas i broja ako se zemi vo predvid brojot na ziteli pomegu gradovite isto taka mnogu malku finasii a dobri izdanija itn ...Прашање до дел од чкембари што се тука.....сериозно мислите дека сте подобра н.г од комити? Ако е одговорот ДА,во кој сегмент- бројка,ораганизација,гостувања,пиротехника,кореографија,пароли итн итн..или во сите овие набројани? И што ви значи тоа "НЕЗАВИСНА БИТОЛА" независна од кој? Од сопствената земја (Македонија) ?