Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
1. 19.04.2008 гостување против АМАК СП нецели 20 души, утакмица четвртфинале.
2.
2sb35hy.jpg

И да не барам повеќе...

Нашите гостувања биле каде каде побројни и подобри за разлика што екипата на Комити отиде во Стеауа и сите добро знаат што се деси и на враќање истата таа се симна во Куманово на ФК Вардар и војуваше со цело албанско население и милион други гостувања за кои не се фалиме и не се курчиме со поздрави од јадранот. Не крадеме туѓи акции како наши да се. И на тој клив 90% од екипата е сега ЛФ 30 + а некои и во ЛФ, да не се лажеме ;)

За квалитет дека има во вашата група има, ама треба да се спуштите на земја малце, многу летате :)

Прво ми викаш 50 души на дерби, послем ми ставаш слики од гостување во парк против "Тоа сум јас" :D
И во Охрид сигурно бевме барем дупло од таа бројка ти што ја кажа.

Треба и јас да ставам слики на Комити од гостовања 20+ ?

Да ЛФ Аеродром кои последните години се на трибина со ФА:

Во ниедна споредба неможеш да докажеш дека Комити се подобри и појаки од ФА, ама баш во ниедна. Поготово од 2005/2006 та па наваму :D

каква поврзаност имале со фа коа ја правеле акцијата?Дечкиве кои ја направиле на времето сеа прашање е и колку идат уште а и во колку групи се,во секој случај не смее да си ја препишете иако тогаш тие биле пред се скопјани и комити.Сеа е сменето се,али каде со бројкава 60% и по тоа си ја земавте заслугата:icon_lol:
А за споредување не можеш,секој ќе си фати за свое.Али за меѓународни гостувања комити ако немале,вие да не имате до лани што немавте искочено од македонија.И за бројката јадевте гомна и ете во борис трајковски бетер бевте..не е исто да се пешачи секоја утакмица сепак.
Имате убави услови за добро да сте организирани,ивица ве брани без разлика дали плаќа или не(искрено сите другари од фа си плаќаат за се) али дека си имате грб од него,си ја чува убаво општината.Никој не смее да ви забрани гостовање без причина;)

Прво ми викаш 50 души на дерби, послем ми ставаш слики од гостување во парк против "Тоа сум јас" :D
И во Охрид сигурно бевме барем дупло од таа бројка ти што ја кажа.

Треба и јас да ставам слики на Комити од гостовања 20+ ?

Да ЛФ Аеродром кои последните години се на трибина со ФА:

Во ниедна споредба неможеш да докажеш дека Комити се подобри и појаки од ФА, ама баш во ниедна. Поготово од 2005/2006 та па наваму :D

(y):cool:
Само највеќе ми е криво што вака на нет јадете гомна, а дојде ли некоја битна утакмица на Вардар не зависно дали фудбал или ракомет ве има и тоа во голема бројка на наша трибина.

каква поврзаност имале со фа коа ја правеле акцијата?Дечкиве кои ја направиле на времето сеа прашање е и колку идат уште а и во колку групи се,во секој случај не смее да си ја препишете иако тогаш тие биле пред се скопјани и комити.Сеа е сменето се,али каде со бројкава 60% и по тоа си ја земавте заслугата:icon_lol:
А за споредување не можеш,секој ќе си фати за свое.Али за меѓународни гостувања комити ако немале,вие да не имате до лани што немавте искочено од македонија.И за бројката јадевте гомна и ете во борис трајковски бетер бевте..не е исто да се пешачи секоја утакмица сепак.
Имате убави услови за добро да сте организирани,ивица ве брани без разлика дали плаќа или не(искрено сите другари од фа си плаќаат за се) али дека си имате грб од него,си ја чува убаво општината.Никој не смее да ви забрани гостовање без причина;)

Сите гостовања се забранети, само идеме неорганизирано.

А за тоа со Кумани, во право си дека тогаш пред се биле Скопјани, но многу од тие на клипот дали тогаш или сега биле дел од трибината на ФА.
Имало гостовања во Југославија и Бугарија порано. Нашава генерација не ни имала прилика да гостува надвор од државава. Штом се пружи шансата, видовте годинава колку гостовања направивме надвор од државава, при забрана за гостување.
--- надополнето: 20 јуни 2013 во 17:27 ---
(y):cool:
Само највеќе ми е криво што вака на нет јадете гомна, а дојде ли некоја битна утакмица на Вардар не зависно дали фудбал или ракомет ве има и тоа во голема бројка на наша трибина.

Овакви приказни на децата во мало да им кажуваш :)
Тие што идат на јаки утакмици ги има и кај вас и кај нас. Тие не се ни Комити ни Фемили.

Доста ми дрвиш кур :)
Не си интересен. Ајде се гледаме до наредни избори, Vamos Barca! :)
Znam deka ne sum interesen ali vcera do 2 po polnok cekase dali ke ti vratam go izbrisa prviot koment pa povtorno napisa. se resiv da ti vratam ne sakav da bides tazen. Vamos Strumica mnogu ste jaki

Znam deka ne sum interesen ali vcera do 2 po polnok cekase dali ke ti vratam go izbrisa prviot koment pa povtorno napisa. se resiv da ti vratam ne sakav da bides tazen. Vamos Strumica mnogu ste jaki

Коментарот не беше избришан од мене, сигурно од некој од модераторите го направил тоа. Visca el Barca :drk:

Мешаш баби и жаби шо има Н.Г.Чкембари со Кичево Струга итн ...

Тоа беше пред повеќе од дестина-петанесет години и сега нема ниту еден таков инцидент

Прво си во голема заблуда во нашата група не цвета нацизмот туку има дечки што идат да го бодрат својот клуб а се декларираат како скинери што не значи дека цвета нацизмот патем нацизмот и не лош лош е фашизмот а инаку нацизам има во секоја нормална држава и не ништо страшно ако некој се декларира како таков се додека заедничка цел е Пелистер значи прво да разјасниме кај нас има такви деца кои се тврдокорни и тоа е нивни-наш проблем што и каква идеологија подржуваат се додека се за Пелистер тие се наши и нема никаков проблем за нас Втора работа не знам за кои личности збораш дека н.Г.Чкембари величала наши окупатори кои биле крволочно насторени кон Македонците уствари не знам шо се замараш со нас ако ти сметаме не не гледај не не слушај и биди против нас и крај на приказната не мора да спамираш две теми за да се добиеш одоговор на твојата радозналост со други зборови дечко слушај си рап и хип хоп и дркај на нигери не се замарај со некој што е различен од тебе секој си има свој живот и свој филм

Прв пат ме гледаш на темава, прв пат те гледам и одма си како мало детенце и пребрзо донесуваш заклучоци. Колку години имаш ? Мене ми личиш на недоволно созреана личност, или си во таа фаза кога мислиш дека се знаеш и дека светот се врти околу тебе. Преиспитај се...

Иначе честитки од околината на Битола, знам што пишувам и што ВЕ прашав. Не се прај многу, многу наудрен.

Прв пат ме гледаш на темава, прв пат те гледам и одма си како мало детенце и пребрзо донесуваш заклучоци. Колку години имаш ? Мене ми личиш на недоволно созреана личност, или си во таа фаза кога мислиш дека се знаеш и дека светот се врти околу тебе. Преиспитај се...

Иначе честитки од околината на Битола, знам што пишувам и што ВЕ прашав. Не се прај многу, многу наудрен.

Убо ти пиша, ако тебе животна желба ти е да бидиш црнец не значи дека сите се ко тебе :)
Како можиш да бидиш толку ограничен? Секој си има свој филм,нацизмот и скинерството не го измислија Чкембари, сегде низ светот има такви групи , мене ич не ми сметат кој каков сака нека биди и кој како сака нека си има погледи,на трибина сите сме Чкембари и одиме за Пелистер :)

Убо ти пиша, ако тебе животна желба ти е да бидиш црнец не значи дека сите се ко тебе :)
Како можиш да бидиш толку ограничен? Секој си има свој филм,нацизмот и скинерството не го измислија Чкембари, сегде низ светот има такви групи , мене ич не ми сметат кој каков сака нека биди и кој како сака нека си има погледи,на трибина сите сме Чкембари и одиме за Пелистер :)

Ако збориме за ограниченост задржете си ја вас. Зборите за разлики и дека секој треба да живее како што треба. Ако за вас навивањето е страс, јас без музика од која пред се рап и електроника не можам. Ако слушам рап, не значи дека слушам одма Американци и пред се црнци. Одма набивате стереотипи. :D Деца...

Ако збориме за ограниченост задржете си ја вас. Зборите за разлики и дека секој треба да живее како што треба. Ако за вас навивањето е страс, јас без музика од која пред се рап и електроника не можам. Ако слушам рап, не значи дека слушам одма Американци и пред се црнци. Одма набивате стереотипи. :D Деца...

Другар ај терај си го филмот....темата е за навивачи не за нацисти,скинери,црнци,рап итн... ајде поздрав ако имаш проблем со нацистите од Битола дојди и кажи му го то,ќе ти помогнам да ги најдиш пиши ми порака. .. .АЈДЕ ПОЗДРАВ

Хахах дури и психолошки профил ми направи ти реков оди слушај музика шо се мешаш во машки мубаети не знам од каде ти се заклучоците ама вистина е и се знам и светот се врти околу мене :свиркам:

Не знам шо не тие јасно ти кажав дека нема ичкртано кукасти а и да има не значи дека е пишувано до навивач може кој сака и што сака да пиши на ѕид инаку ниту знајш нешто ниту разбираш си слушнал нешто си подразбрал и сега кажваш приказни и ти реков пак ќе ти повторам секој си има свој живот и свое право шо сакаат децата ќе си пишат ама не ја мешај во Н.Г,Чкембари без никаква причина и само до шпекулации и разни мубаети

Чудно како многу пати се поставува ова прашање на форумот дури имаше и посебна тема и се има погрешно мислење општо за навивачите а посебно за Чкембари дека сите биле нацисти избричени тетовирани и дрогирани будали шо не прашате колку единици крв сме дале до сега или само поседната година колку средства сме донирале и учестувале во последните две хуманитарни акции оваа година што не прашате како се снаоѓаме за гостувања реквизити графити итн ...Што не прашате зошто и колку пријави сме јаделе до МВр или колку ќотек сме јадел без причина и лечеле комплекси од ЕБР врз нас што не праша дали има факултетски образовни лица во групата што не се запраша зошто се појавуваат вакви нацисти во Битола ?(да ти одговрам тие се реакција на албанскиот радикализам) што не праша колку од навивчите на сопствен трошок биле да ја бодрат твојата репрезентација ,што не праша колку Чкембари имало што ај бранеле Македонија во 2001 што не праша колку пати сме ги воделе Рк.Пелистер и Фк.Пелистер со наши средства односно средства од наши членови што не праша зошто не некој му е по важен Пелистер од нивните роднини ,пријатели и фамилии и многу други прашања можеше да поставиш ти како и други на формуот а не се само едно исто оти имало скинери во групата па има и сега шо треба да прајме ?Дури го сакаат Пелистер и идат за клубот не ни смета што идеологија подржваат најважен е Пелистер и за крај подбро нацисти од колку комунисти,педери ,кодоши ,лажни патриоти, партиски пиуни итн ...

Значи потсвесно признавате дека имате и такви. И јас не реков дека сите сте со такви идеали. Пробувате да ги извртите работите во ваша корист, но не ви иде. Секоја чест што пробавте.

Значи потсвесно признавате дека имате и такви. И јас не реков дека сите сте со такви идеали. Пробувате да ги извртите работите во ваша корист, но не ви иде. Секоја чест што пробавте.

Дете ти или не си наспан убо и не знаеш шо пишуваш или пак си една од жртвите на ќелајте шо се замараш толку си нив !
Види убо шо си пишал и преспитај се...
Прво ова ми е прв пост овде во овој подфорум затоа ако сум офф-топик, веќе имате дискутирано или не е поврзано со ова пренасочетеме и ви се извинувам однапред.

Прво генерално прашање до сите фанови на Пелистер од Битола. Зошто кај вашата навивачка група цвета нацизмот, зарем вашите баби, дедовци не се ли бореа против тоа ? Зошто баш величање на негативни личности од историјата кој за народите на овој простор беа окупатори и крволочо настороени? Не можам да разберам...
Значи ти не праша дали во нашата група има такви туку зошто цветал пази цветал нацизмот во групата и сме величале лица кои биле крволочно насотрени против македонците значи тоа ти се два различни света и две различни прашања кои немаат допирна точка!Никој не може да негира дека во нашта група има такви лица што се за Чиста Македонија и што се националисти ,н исто така има и рапери ,панкери,нормални фамиљарни луѓе и од сите видови но една ние заедничко што сите сме за Пелистер и на трибина сме Чкембари

Дете ти или не си наспан убо и не знаеш шо пишуваш или пак си една од жртвите на ќелајте шо се замараш толку си нив !
Види убо шо си пишал и преспитај се...

Значи ти не праша дали во нашата група има такви туку зошто цветал пази цветал нацизмот во групата и сме величале лица кои биле крволочно насотрени против македонците значи тоа ти се два различни света и две различни прашања кои немаат допирна точка!Никој не може да негира дека во нашта група има такви лица што се за Чиста Македонија и што се националисти ,н исто така има и рапери ,панкери,нормални фамиљарни луѓе и од сите видови но една ние заедничко што сите сме за Пелистер и на трибина сме Чкембари

Немам ништо со ќељавите, си се поздравуваме и во парк и во Скопје. Не секирај се..

А за другото, пред скоро време се ширеа такви фотки на Facebook, ако се добро сеќаваш едно време имаше ваши членови и што лепеа плакати и фрлаа флаери по Битола, а имавте и инциденти низ годините многу со вадење на она знамето со кукаст крст. Коа веќе те интересира, а и јас најдов кој да прашам. Ќе си прашам деца од Битола, како да мислите не знам никој од таму. Подобро, одколку со вас да се замарам тука. Ај чао...

Значи коа ке слушнам аеродромски муабет како они биле брате најачи и влезени у некој филм у некоја улога од ране со тренерки лимитед и се фура колку биле јаки... шта да ти причам.

Тој што цело време од service crew ви е на ограда, е и на Вардар :* Има уште многу аеродромци што идат али болна точка ви е и никад нема да ја признаете. Баш имам желба некогаш да се сретнеме на утакмица да видиме кој е кој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom