Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Прво ова ми е прв пост овде во овој подфорум затоа ако сум офф-топик, веќе имате дискутирано или не е поврзано со ова пренасочетеме и ви се извинувам однапред.

Прво генерално прашање до сите фанови на Пелистер од Битола. Зошто кај вашата навивачка група цвета нацизмот, зарем вашите баби, дедовци не се ли бореа против тоа ? Зошто баш величање на негативни личности од историјата кој за народите на овој простор беа окупатори и крволочо настороени? Не можам да разберам...

Оти се глупи ко тркала зато.

Прво ова ми е прв пост овде во овој подфорум затоа ако сум офф-топик, веќе имате дискутирано или не е поврзано со ова пренасочетеме и ви се извинувам однапред.

Прво генерално прашање до сите фанови на Пелистер од Битола. Зошто кај вашата навивачка група цвета нацизмот, зарем вашите баби, дедовци не се ли бореа против тоа ? Зошто баш величање на негативни личности од историјата кој за народите на овој простор беа окупатори и крволочо настороени? Не можам да разберам...

Тоа е застапено сегде во навивачкиот свет , глупо ти е прашањево ... мада не оспорувам дека битолчани малце претеруваат ама нивно право си е тоа :)

Тоа е застапено сегде во навивачкиот свет , глупо ти е прашањево ... мада не оспорувам дека битолчани малце претеруваат ама нивно право си е тоа :)

Знам оти се апла заминати дури и Битола ја шкртаја со кукасти крстови.

Да бе брат, сеа книга ќе пишувам баш за тој момент..сега цел живот нема да стапнам у чаир нели забранета зона е
Pisi si pisi naslovot "Gostuvanjeto vo zabranetata zona Cair", i ke ti preporacuvam zaedno so drugarite pot hitno do vasiot gradonacalnik Zaev da go izvestite deka vi pravat diskriminacija pod partiska i lokalna osnova oti ne ste del od proektot Skopje 2014 vi treba i vam da vi napravat spomenik vie ste napravile herojski cin sto gostuvavte vo Cair.

Navivacite na Belasica zaedno so orkestarot Agusevi na natprevarot Sloga - Belasica taka da izgleda spomenikot

Претежно тоа се деца од 13 до 15 години попалени по Хитлер ... пола и повеќе навивачи на нивни години го величат Хитлер повеќе од Господ ... кога ке наполнат 19-20 години не се замараат ни со навивање ни со кукасти крстови ни ништо .

Na ovoj forum nikogas ama bas nikogas nema da ima asalna diskusija se dodeka ne se limitira brojot na tie sto pisuvaat vo ovaa tema, realno tuka ne treba da pisuva sekoj vtor, koj od nikade ke vleze ke pcue se i seshto, ke se fali so nesto sto tatko mu mu go kazal, ke pocnat diskusiite ke vi pravam ova ona, seljanci, pa odtuka i se cudime kako novite generacii se site internet navivaci ? pa zosto da ne ke ucestvuva na edna utakmica i ke bide najgolemiot, najstrasniot navivac, e toa taka ne ide :)

Imam eden predlog do tie sto ja nagleduvaat temava, ako ima moznost, od sekoja grupa da bidat po 4-5 dusi koi ke pisaat na ova tema, neka ima diskusii od tipot na konzuli koj bese, e, i ke bide najdobriot navivacki forum :)

Na ovoj forum nikogas ama bas nikogas nema da ima asalna diskusija se dodeka ne se limitira brojot na tie sto pisuvaat vo ovaa tema, realno tuka ne treba da pisuva sekoj vtor, koj od nikade ke vleze ke pcue se i seshto, ke se fali so nesto sto tatko mu mu go kazal, ke pocnat diskusiite ke vi pravam ova ona, seljanci, pa odtuka i se cudime kako novite generacii se site internet navivaci ? pa zosto da ne ke ucestvuva na edna utakmica i ke bide najgolemiot, najstrasniot navivac, e toa taka ne ide :)

Imam eden predlog do tie sto ja nagleduvaat temava, ako ima moznost, od sekoja grupa da bidat po 4-5 dusi koi ke pisaat na ova tema, neka ima diskusii od tipot na konzuli koj bese, e, i ke bide najdobriot navivacki forum :)

Eте да речиме ти ќе бидиш во тие шо нема да смеат да пишат на ова тема или да ти забранат на некоја друга а во меѓувреме ќе ти притреба нешто во врска со таа тема.

Никој нема право да му забрани на некој да пиши во некоја тема.

Кој кажува еј... До вчера газот не знаеа да си го избришат и по 50 души беа на дерби, почнаа да им фрлаат пари и одма станаа плаво бели до смрт и праќаат поздрави од јадранот, а кутрите белград им е најголемо гостување. Ах синко синко...

И да не очекувам да признаеш дека ве финансираат али мање битно. А, да уште нешто, не сум наслушнал со свои очи во унипрес го видов листот :)

Кажи ми кое е вашето најголемо гостовање на Вардар ? :D
50 ДУШИ НА ДЕРБИ :pos:

Кажи ми кое е вашето најголемо гостовање на Вардар ? :D
50 ДУШИ НА ДЕРБИ :pos:
Не коментирај ако не знаеш кое ни е најголемо гостување ;)

Да наврати се на сезоните пред 2006/7 и види ја бројката ваша :)
Не сакам да влагам у конфликти со група што е умислена дека е најдобра и се самофинансира а ги прави најпедерските работи тргнувајќи од акцијата на Кумани у Јане.

Не коментирај ако не знаеш кое ни е најголемо гостување ;)

Да наврати се на сезоните пред 2006/7 и види ја бројката ваша :)
Не сакам да влагам у конфликти со група што е умислена дека е најдобра и се самофинансира а ги прави најпедерските работи тргнувајќи од акцијата на Кумани у Јане.

Дека 2006/2007 ма сме многу малце, еве ти од 2005 :D

И за вашето најголемо гостовање те замолив да ми кажеш :)

А за случката во Јане со Кумани. Можам да ти кажам дека таму има 60% членови кои тогаш или денес се во ФА. Така да незнам што ти е толку чудно.
--- надополнето: 20 јуни 2013 во 15:49 ---
Еве ти и од 2000 та година.
Како Мак-тифо, би требало и овие работи да ги знаеш :D

Дека 2006/2007 ма сме многу малце, еве ти од 2005 :D

И за вашето најголемо гостовање те замолив да ми кажеш :)

А за случката во Јане со Кумани. Можам да ти кажам дека таму има 60% членови кои тогаш или денес се во ФА. Така да незнам што ти е толку чудно.
1. 19.04.2008 гостување против АМАК СП нецели 20 души, утакмица четвртфинале.
2.
2sb35hy.jpg

И да не барам повеќе...

Нашите гостувања биле каде каде побројни и подобри за разлика што екипата на Комити отиде во Стеауа и сите добро знаат што се деси и на враќање истата таа се симна во Куманово на ФК Вардар и војуваше со цело албанско население и милион други гостувања за кои не се фалиме и не се курчиме со поздрави од јадранот. Не крадеме туѓи акции како наши да се. И на тој клив 90% од екипата е сега ЛФ 30 + а некои и во ЛФ, да не се лажеме ;)

За квалитет дека има во вашата група има, ама треба да се спуштите на земја малце, многу летате :)

Кој кажува еј... До вчера газот не знаеа да си го избришат и по 50 души беа на дерби, почнаа да им фрлаат пари и одма станаа плаво бели до смрт и праќаат поздрави од јадранот, а кутрите белград им е најголемо гостување. Ах синко синко...

И да не очекувам да признаеш дека ве финансираат али мање битно. А, да уште нешто, не сум наслушнал со свои очи во унипрес го видов листот :)

te boli, a? ako, i treba da te boli :)))

И за Кичево,Струга и Тетово викаа така. Ене ги сега...
Мешаш баби и жаби шо има Н.Г.Чкембари со Кичево Струга итн ...

Тоа беше пред повеќе од дестина-петанесет години и сега нема ниту еден таков инцидент

Прво си во голема заблуда во нашата група не цвета нацизмот туку има дечки што идат да го бодрат својот клуб а се декларираат како скинери што не значи дека цвета нацизмот патем нацизмот и не лош лош е фашизмот а инаку нацизам има во секоја нормална држава и не ништо страшно ако некој се декларира како таков се додека заедничка цел е Пелистер значи прво да разјасниме кај нас има такви деца кои се тврдокорни и тоа е нивни-наш проблем што и каква идеологија подржуваат се додека се за Пелистер тие се наши и нема никаков проблем за нас Втора работа не знам за кои личности збораш дека н.Г.Чкембари величала наши окупатори кои биле крволочно насторени кон Македонците уствари не знам шо се замараш со нас ако ти сметаме не не гледај не не слушај и биди против нас и крај на приказната не мора да спамираш две теми за да се добиеш одоговор на твојата радозналост со други зборови дечко слушај си рап и хип хоп и дркај на нигери не се замарај со некој што е различен од тебе секој си има свој живот и свој филм

Pisi si pisi naslovot "Gostuvanjeto vo zabranetata zona Cair", i ke ti preporacuvam zaedno so drugarite pot hitno do vasiot gradonacalnik Zaev da go izvestite deka vi pravat diskriminacija pod partiska i lokalna osnova oti ne ste del od proektot Skopje 2014 vi treba i vam da vi napravat spomenik vie ste napravile herojski cin sto gostuvavte vo Cair.

Navivacite na Belasica zaedno so orkestarot Agusevi na natprevarot Sloga - Belasica taka da izgleda spomenikot

Доста ми дрвиш кур :)
Не си интересен. Ајде се гледаме до наредни избори, Vamos Barca! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom