Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели Чаир била забранета зона? Оди прави филмови на некој друг, се криете ко пич*и во населба, овде ќе ми се правиш терорист. Страв ви е со реквизити во населба да шетате, а камоли надвор од неа. Немој да ме демантираш, многу време сум поминал во Скопје и знам што и како е :)
Мислам, сите знаеме на какви одземени реквизити вие се ситите, и на кој начин истите ги одзимате.

Pa izgleda si studiral vo skopje zosto tipovi kako tebe Bugarski Cigani od Kustendil ne gi maltretirame mnogu taka da si imal privilegija zosto si mnogu crn i ne sme te primetile tebe, i nemoj da mi izbegavas odgovor kazi kako dojdovte so ORKESTAR AGUSHEVI na stadion Cirkuz neviden

Pa po koj osnov be svinjo edna Ivica Konevski - gradonacelnik na OPSTINA kje prebacuva PARI na navivacka grupa koja sto nigde nikade ne figurira i nema nikakva podloga za prefrlanje na bilo sto? Po tvojata prikazna ovde iznesena vo moreto lazgi kazani na idiotskiot internet prostor, uplatnicatata spored koja Ivica Konevski prefrluva pari na ime FA kje ima nekolku prazni kvadratcinja - prvo, toa so negovoto ime zatoa sto sigurno on nema da se zamara da ide pari da uplakja vo vetar, vtoro - toa so cel na doznaka, i treto - toa so naziv i sediste na primacot. Mislite znaete nesto a od madzari podaleku ne ste videle.
Многу лесно може, јас да ти кажам. Општината си ги плаќа како репрезентација, рекламен материјал, спонзорство, итн... на сметка на Унипрес, потоа ви ги дели на вас. Се е легално и нормално бидејќи нема кој да изврши контрола на испечатениот материјал и дали е за потребите на општината доколку се работи за првите две ставки, ако е за третото ни инспекција не врши работа.

Поздрав,

Pa izgleda si studiral vo skopje zosto tipovi kako tebe Bugarski Cigani od Kustendil ne gi maltretirame mnogu taka da si imal privilegija zosto si mnogu crn i ne sme te primetile tebe, i nemoj da mi izbegavas odgovor kazi kako dojdovte so ORKESTAR AGUSHEVI na stadion Cirkuz neviden

Абе како дојдовме, дојдовме, во таа ваша забранета зона. Инаку не сум студирал во Скопје, бев таму поради оправдани причини, не морам тебе баш да ти објаснувам, на некој си слегнат од планина. Инаку ти мене можеш само кур да ми пушиш, не ми се прај многу паметен, ако таа т.н. наречена забранета зона беше Чаир, тогаш немаше да дојдеме со " Агушеви ". Кис до тебе и твоите околу тебе :love:
А, заборавив, и научи малку изразување и творење, сепак живееш во Македонија, а и прв јазик ти е македонскиот :*

Абе како дојдовме, дојдовме, во таа ваша забранета зона. Инаку не сум студирал во Скопје, бев таму поради оправдани причини, не морам тебе баш да ти објаснувам, на некој си слегнат од планина. Инаку ти мене можеш само кур да ми пушиш, не ми се прај многу паметен, ако таа т.н. наречена забранета зона беше Чаир, тогаш немаше да дојдеме со " Агушеви ". Кис до тебе и твоите околу тебе :love:
А, заборавив, и научи малку изразување и творење, сепак живееш во Македонија, а и прв јазик ти е македонскиот :*

Epa bas milo mi e sto najgolem uspeh vo zivotot ti bil gostuvanje vo cair :)

I daj veke vadi kur od usta ;)

hahahaha veke 13 godini covekot ziveee za toj moment

Без врска детски и малоумни муабети терате сите значи нема ништо реално да се прочита, јес да ова не е навивачки форум али барем темата е таква.
Пишете нешто друго, барем да има смисла.

Шверцерадоси, и мене многу ме чуди поразот од Тиверија, и по се изгледа дека и кај вас исто така влезе на големо политиката и пред изборите бевте злоупотребени преку двајца ваши водачи (поранешен и сегашен) за остварување партиски цели, а за возврат тие (партијата) не го исполнија своето ветено. Ќе превземете ли нешто околу тоа, каква е ситуацијата?
Баш штета што се случи тоа што се случи, јас искрено очекував Слога да влезе побрзо, не само во втора, туку и во прва лига, за доброто на фудбалот исто и на тифо сцената!

Vie ste idioti sto po cel den dremete na internet i cekate rabotite sami od sebe vo grupa da vi se opravat, a u meguvreme se zanimavate so carsiski muabeti koi samo na vas mozat da vi bidat interesni. Imate takva nekoja potreba da gledate i zajaduvate vo tugiot dvor sto ne moze da izdrzite a da ne pisuvate na internet za toa probuvajki nekogo da isprovocirate da vi dade uste nekoja informacija ili vest od koja povtorno kje napravite trac i kje se tesite vo tesniot krug na vasata grupa kako nie ova ili ona, a vie ona ili ova.
Vakov degenski muabet samo deca od pred zgrada moze da izvadat. Pa po koj osnov be svinjo edna Ivica Konevski - gradonacelnik na OPSTINA kje prebacuva PARI na navivacka grupa koja sto nigde nikade ne figurira i nema nikakva podloga za prefrlanje na bilo sto? Po tvojata prikazna ovde iznesena vo moreto lazgi kazani na idiotskiot internet prostor, uplatnicatata spored koja Ivica Konevski prefrluva pari na ime FA kje ima nekolku prazni kvadratcinja - prvo, toa so negovoto ime zatoa sto sigurno on nema da se zamara da ide pari da uplakja vo vetar, vtoro - toa so cel na doznaka, i treto - toa so naziv i sediste na primacot. Mislite znaete nesto a od madzari podaleku ne ste videle.

Не ви се мешам у муабетов за самофинасирање и како функционирате, пошо не ме ни интересира.
Ама за болдираново морав да ти вратам, како можеш вака да пишуваш и да измислуваш од Маџари не сме излегле подалеку, очигледно немаш што да пишеш па ајде колку да има нешто да плукаш по Комити, па ние ако не сме биле секаде не знам која група од Македонијава ни наша била подалеку, и да знаете дека Светот не завршува у Белград има и многу други места.

hahahaha veke 13 godini covekot ziveee za toj moment

Да бе брат, сеа книга ќе пишувам баш за тој момент..сега цел живот нема да стапнам у чаир нели забранета зона е

Кога не те бива не те бива не прави галама, вака пееше Зен а? :)

1. Да беа чаршиски муабети баш и баш немаше да се замарам.
2. Немаме никаква потреба да провоцираме за да добиеме информации пошто ти и твојата група ми е битна колку ланскиот снег, искрено.
3. Ако кај вас има дегени не значи дека и кај другите е така.
4. Сме имале ние како група материјали во Унипрес и истата фирма изработува маици, привезоци, знамиња, дуксери, капи, шалови итн. Сигурно на рака не би ви дал пари па да ги трошите за што сакате. Фино лепо префрлени па со тие пари правите маици/дуксери итн.
5. Градоначалник на општина и што? Истиот тој и многу други оштини финансираат клубови.
6. Гледам вие многу знаете па често испраќавте поздрави од Јадранот.

Гостување во Белград цена 1000 денари. Гостување во Крагуевац 700 денари. И нема да ме убедиш дека оваа цена е доволна за овие гостувања а не е подпомогнато од други функционери.

И нема да ти остаам намигнување да не ме сфатиш погрешно да мислиш ти се пуштам ко другиот член.

Ти може лично си плаќал, но внатре во твојата група и не е баш самофинансирање.

nemam namera do utre da se objasnuvam za raboti vo koi ne si upaten nego nesto si naslusnal pa sega od toa pravis prikazna i senzacionalizam. cisto za info da vidis kolku nemas pojma: do belgrad i nazad ima 900 kilometri, busot prima 55 lugje, od sekoj po 1000ka toa se 55000. ako 1evro e 1 kilometar toa se taman pari za da ostane za paket voda na vrakjanje. ama na kogo da objasnis koga ivica ni platil sve i parite za treva i pienje se potrosile.
--- надополнето: 20 јуни 2013 во 09:44 ---
Многу лесно може, јас да ти кажам. Општината си ги плаќа како репрезентација, рекламен материјал, спонзорство, итн... на сметка на Унипрес, потоа ви ги дели на вас. Се е легално и нормално бидејќи нема кој да изврши контрола на испечатениот материјал и дали е за потребите на општината доколку се работи за првите две ставки, ако е за третото ни инспекција не врши работа.

Поздрав,

ajde sea razgledaj gi scenarijava i kazi mi koe e najpogodno za pravenje na film, moze i dokumentarec!
povtori si gi prikaznive nekolku pati na glas, pogotovo delot kako opstina aerodrom za svoja reprezentacija pravi rekviziti koi posle gi dava kade? na kogo? na cija raka?
jas znam deka ova e mojata cudesna zemja makedonija, ali cudava nekako ne se slucuvaat . . .

ajde sea razgledaj gi scenarijava i kazi mi koe e najpogodno za pravenje na film, moze i dokumentarec!
povtori si gi prikaznive nekolku pati na glas, pogotovo delot kako opstina aerodrom za svoja reprezentacija pravi rekviziti koi posle gi dava kade? na kogo? na cija raka?
jas znam deka ova e mojata cudesna zemja makedonija, ali cudava nekako ne se slucuvaat . . .
Абе реквизитите се гола вода за нашиве градоначалници, они милионски суми испрале и проневериле, ти за маичките биле чудно да стигнат до ваша рака :pos:

Не ви се мешам у муабетов за самофинасирање и како функционирате, пошо не ме ни интересира.
Ама за болдираново морав да ти вратам, како можеш вака да пишуваш и да измислуваш од Маџари не сме излегле подалеку, очигледно немаш што да пишеш па ајде колку да има нешто да плукаш по Комити, па ние ако не сме биле секаде не знам која група од Македонијава ни наша била подалеку, и да знаете дека Светот не завршува у Белград има и многу други места.

igrate liga na sampioni posle 10 godini i ne uspevate da se organizirate za vo belorusija?!
kraj na muabetot

igrate liga na sampioni posle 10 godini i ne uspevate da se organizirate za vo belorusija?!
kraj na muabetot

ПА што ако не се отишло, а и веројатно не ја знаеш причианта зашто не се отишло, знаеш ли дека за во Белоруусија се потребни визи, а они во Македонија амбасада немаат туку у Белград е , и дека каснеа со праќањето на визите од нивната амбасада, колку што се сеќавам требаше да се трга понеделник, а они ги немаа пратено уште визите. Ете ти само да знаеш чим ти е мерак зашто не се отишло у Белорусија, и тоа исто е како јас да ви зборам зашто не бевте у хрватаска кога ве вратија од граница.
Ама и без тоа имаме повеќе меѓународни гостувања од сите групи заедно во Македонија.

kraj na muabetot
Кој кажува еј... До вчера газот не знаеа да си го избришат и по 50 души беа на дерби, почнаа да им фрлаат пари и одма станаа плаво бели до смрт и праќаат поздрави од јадранот, а кутрите белград им е најголемо гостување. Ах синко синко...

И да не очекувам да признаеш дека ве финансираат али мање битно. А, да уште нешто, не сум наслушнал со свои очи во унипрес го видов листот :)

Прво ова ми е прв пост овде во овој подфорум затоа ако сум офф-топик, веќе имате дискутирано или не е поврзано со ова пренасочетеме и ви се извинувам однапред.

Прво генерално прашање до сите фанови на Пелистер од Битола. Зошто кај вашата навивачка група цвета нацизмот, зарем вашите баби, дедовци не се ли бореа против тоа ? Зошто баш величање на негативни личности од историјата кој за народите на овој простор беа окупатори и крволочо настороени? Не можам да разберам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom