Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Sega mesas baba i zabi koj reke deka sum protiv pyro??? mislis kako 14 godisen ili tolku imas :D ? se bukvalno po zbor gi razbiras zborovite, mene poentata mi bese deka nekomu mu e lesno a na drugi ne, nas za cigari ne kaznea 3 godini zamisli da palevme bakli :D?, i sto paroli ste izvadile ednaska za toa protiv Ministerot na odbrana i tolku,kucinjata ne znam koga protiv vas koristele sila i mecot so Liria pamtam deka ste frlile takov kamen jasno se gledase koga prestavnik na klubata na Liria go isprati kamenot do zapisnickata masa. Znam kako stoevte porano i znam kako stoite sega taka da...a za podgrupata ne znam ne sum clen na taa podgrupa.

Незнам дали вреди да ти реплицирам. Но ајде.
Како прво скоро сите палат пиро во сали и тоа треба да го вреднуваш ако си навивач, а не да се жалиш. Тоа што ФА највеќе палат тоа е нивни проблем/успех.
Ако збориш за натпреварот со Лирија пред 2 години во "Јане Сандански" за 1 испеана песна и 1 фрлена запалка се прекина натпреварот и бевме казнети 1 натпревар без публика(читај, дербито со Работнички).
Каков црн камен, да не си гледал слики од 2007/2008 за каменот фрлен на дерби против Работнички :facepalm:
За ова најлесно дека ни е. Ако мислиш на ВМРО дека влегле во клубот и ни помагаат тогаш гадно си се излажал. Незнам како би помагале некој кој вади највеќе пароли против тебе.. Послем викаш последниве 3/4 години, а ВМРО е во клубов 2 години. :facepalm:
Ниедно гостовање не ни е дозволено, идеме сами, кој како знае. Самофинансирање !
И да единствена грешка можеби ни е кога Wild Boys вашата подгрупа дошла во "Јане Сандански" на некој си натпревар 2008/2009 год, тајно и си останала жива. Но тоа нема никогаш веќе да се повтори :)

пс. Дел од таа подгрупа ЦПБ ја прими на трибина.
Се сложувам со твојот пост, само да не се лажеме дека се самофинансирате :)

Искрено мене гајле ми е што мислиш ти , комити , чкембари и цела остала багра дали ние се самофинансираме или не , ама еве ти кажувам дека ништо немаме добиено ни од клубот ни пак од ВМРО . само мешате баби и жаби каде што не треба . ама еве зошто ми изгледаш ко најреален што може да се напраиви асално дискусија со тебе кажи ми како тебе лично да ти докажам дека не е така ??

Искрено мене гајле ми е што мислиш ти , комити , чкембари и цела остала багра дали ние се самофинансираме или не , ама еве ти кажувам дека ништо немаме добиено ни од клубот ни пак од ВМРО . само мешате баби и жаби каде што не треба . ама еве зошто ми изгледаш ко најреален што може да се напраиви асално дискусија со тебе кажи ми како тебе лично да ти докажам дека не е така ??
Ондак во Унипрес што мајка бараат префрлени пари од Ивица на име ФА ? Или ние нафта пиеме ...

Немораше одма да го затнеш , чекај да видиме што ке кажеше :D

а баш убо беше шо се врати/ја да пишат на форумот и овај педерот одма го избрка :pos:

Sloga-Belasica gostuvaa so DUVACKI OREKSTAR so Bugarski Cigani dojde edna Bagra vo Cair a togas Shvercerat na toj natprevar bojkotiraa i se znaese zosto dojdoa tie Bugarski Cigani so orekstar Agushevi mislam deka taka se vikaa i bea pusteni na Cair samo zatoa sto Bate Vane imase dobri odnosi so Rafet. i nemoj da merite tashaci ovde za Cair ili nekoj drug stadion zosto kako prvo nema uslovi za gostuvanje vo Cair toa tie isto kako Shvercerat da gi smestat na zapad i sto ke se desi mislam nema logika takvi gluposti da pisuvate

Чаир е стварно тежок за гостување ама од други ненавивачки причини. Групата која би отишла таму треба да води војна со цел чаир со старо и младо и луѓе што немаат стапнато на стадион а што не е случај во македонски средини. Затоа не треба да се става знак равенство меѓу чаир и шверцери.

Ондак во Унипрес што мајка бараат префрлени пари од Ивица на име ФА ? Или ние нафта пиеме ...

Vie ste idioti sto po cel den dremete na internet i cekate rabotite sami od sebe vo grupa da vi se opravat, a u meguvreme se zanimavate so carsiski muabeti koi samo na vas mozat da vi bidat interesni. Imate takva nekoja potreba da gledate i zajaduvate vo tugiot dvor sto ne moze da izdrzite a da ne pisuvate na internet za toa probuvajki nekogo da isprovocirate da vi dade uste nekoja informacija ili vest od koja povtorno kje napravite trac i kje se tesite vo tesniot krug na vasata grupa kako nie ova ili ona, a vie ona ili ova.
Vakov degenski muabet samo deca od pred zgrada moze da izvadat. Pa po koj osnov be svinjo edna Ivica Konevski - gradonacelnik na OPSTINA kje prebacuva PARI na navivacka grupa koja sto nigde nikade ne figurira i nema nikakva podloga za prefrlanje na bilo sto? Po tvojata prikazna ovde iznesena vo moreto lazgi kazani na idiotskiot internet prostor, uplatnicatata spored koja Ivica Konevski prefrluva pari na ime FA kje ima nekolku prazni kvadratcinja - prvo, toa so negovoto ime zatoa sto sigurno on nema da se zamara da ide pari da uplakja vo vetar, vtoro - toa so cel na doznaka, i treto - toa so naziv i sediste na primacot. Mislite znaete nesto a od madzari podaleku ne ste videle.

Не е убаво да се лажеме, јас лично ти кажувам дека до сега све сам сум плаќал, како и повеќето мои другари и познаници. (карти,реквизити,гостовања и мн други работи.)

Значи во Аеродром има одлична живеачка. :D Голем број запалено бакљи, стробови, госувања надвор од државава (ајде ова ок да кажеме) ама гостувања со по 4-5 автобуси низ Македонија и притоа сите да дадат доволно пари, а одите на пример 300 души и сите тие да дадат по 300 денари, не ми е баш за верување. :)
Да се разбереме во Македонија моментално секоја група е финансирана од страна ;)

П.С. Сакате да кажете дека оваа кореографија сами ја изработивте и со ваши средства го купивте материјалот за истата? :)

maxresdefault.jpg

Платното и не е баш така евтино ;)

Vie ste idioti sto po cel den dremete na internet i cekate rabotite sami od sebe vo grupa da vi se opravat, a u meguvreme se zanimavate so carsiski muabeti koi samo na vas mozat da vi bidat interesni. Imate takva nekoja potreba da gledate i zajaduvate vo tugiot dvor sto ne moze da izdrzite a da ne pisuvate na internet za toa probuvajki nekogo da isprovocirate da vi dade uste nekoja informacija ili vest od koja povtorno kje napravite trac i kje se tesite vo tesniot krug na vasata grupa kako nie ova ili ona, a vie ona ili ova.
Vakov degenski muabet samo deca od pred zgrada moze da izvadat. Pa po koj osnov be svinjo edna Ivica Konevski - gradonacelnik na OPSTINA kje prebacuva PARI na navivacka grupa koja sto nigde nikade ne figurira i nema nikakva podloga za prefrlanje na bilo sto? Po tvojata prikazna ovde iznesena vo moreto lazgi kazani na idiotskiot internet prostor, uplatnicatata spored koja Ivica Konevski prefrluva pari na ime FA kje ima nekolku prazni kvadratcinja - prvo, toa so negovoto ime zatoa sto sigurno on nema da se zamara da ide pari da uplakja vo vetar, vtoro - toa so cel na doznaka, i treto - toa so naziv i sediste na primacot. Mislite znaete nesto a od madzari podaleku ne ste videle.
Кога не те бива не те бива не прави галама, вака пееше Зен а? :)

1. Да беа чаршиски муабети баш и баш немаше да се замарам.
2. Немаме никаква потреба да провоцираме за да добиеме информации пошто ти и твојата група ми е битна колку ланскиот снег, искрено.
3. Ако кај вас има дегени не значи дека и кај другите е така.
4. Сме имале ние како група материјали во Унипрес и истата фирма изработува маици, привезоци, знамиња, дуксери, капи, шалови итн. Сигурно на рака не би ви дал пари па да ги трошите за што сакате. Фино лепо префрлени па со тие пари правите маици/дуксери итн.
5. Градоначалник на општина и што? Истиот тој и многу други оштини финансираат клубови.
6. Гледам вие многу знаете па често испраќавте поздрави од Јадранот.

Гостување во Белград цена 1000 денари. Гостување во Крагуевац 700 денари. И нема да ме убедиш дека оваа цена е доволна за овие гостувања а не е подпомогнато од други функционери.

И нема да ти остаам намигнување да не ме сфатиш погрешно да мислиш ти се пуштам ко другиот член.
Не е убаво да се лажеме, јас лично ти кажувам дека до сега све сам сум плаќал, како и повеќето мои другари и познаници. (карти,реквизити,гостовања и мн други работи.)
Ти може лично си плаќал, но внатре во твојата група и не е баш самофинансирање.

Sloga-Belasica gostuvaa so DUVACKI OREKSTAR so Bugarski Cigani dojde edna Bagra vo Cair a togas Shvercerat na toj natprevar bojkotiraa i se znaese zosto dojdoa tie Bugarski Cigani so orekstar Agushevi mislam deka taka se vikaa i bea pusteni na Cair samo zatoa sto Bate Vane imase dobri odnosi so Rafet. i nemoj da merite tashaci ovde za Cair ili nekoj drug stadion zosto kako prvo nema uslovi za gostuvanje vo Cair toa tie isto kako Shvercerat da gi smestat na zapad i sto ke se desi mislam nema logika takvi gluposti da pisuvate

Па нели Чаир била забранета зона? Оди прави филмови на некој друг, се криете ко пич*и во населба, овде ќе ми се правиш терорист. Страв ви е со реквизити во населба да шетате, а камоли надвор од неа. Немој да ме демантираш, многу време сум поминал во Скопје и знам што и како е :)
Мислам, сите знаеме на какви одземени реквизити вие се ситите, и на кој начин истите ги одзимате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom