Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ако видете на телевизија или сајт за некаква "нова" акција на МВР и Јагнуло-вска ( како таа на заштита на ВИП ЛИЧНОСТИ ( под наводници )), уште од старт да си знаете дека нема благе-везе со вежбата т.е вежба да се удри на навивачите.
За жал, "вежбата" беше "експериментирана" врз Комити.

942273_571997622832918_161727643_n.jpg

Koj rece deka nemalo Ballisti vo gradski ??

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Немаше, овој седел со управата на Шкендија.
Имаше 15-тина души кои седеа на северна одма до играчите, одлично обезбедени од сите страни.
Кога дадовте гол потскокнаа сите.

Важно имаше (y)

i so ako imase? da ne navivate? se znaj so e navivac NEMA SEDENJE... ova ne e navivac brisi ja slikata od tuka.Komiti so ogled na 1vi maj se znaj so se praj,nema da komentiram za brojkata :)

Za EBR i za klipot nemam komentar da daj gospod celo seme da mu izumri, znam kako si pominavme skopje so rabotnicki ubav kjotek ni udrija v centar vo skopje duri cekavme da se popraj avtobuso,nie kutrite gi cekame komiti da ne napadnat i gi docekavme EBR so naredba DA TEPAT SE SO MRDA I PRETA (imame video),isto taka i navredi kako DA TI GO EBAM KRSTOT, aloo??????? isto vikaja ajde sega mavajte so kamenja, e nema tuka ova ne e Bitola :) Milo mi e so i tie dobija po nekoja tupajnca i kloca,a bogami i korpa polna so stakleni sisina vo facata :) Inace da ne zboram za derbito esenta kolku samo bevme tepani,posebno jas i v teren a i bogami na zeleznicka,kaj so me padnaja i me tepaja 5-6 dusi tocno vo maliot mozok i so kloci vo grbot,da ne zboram za posledicite,ama GOLEM E GOSPOD gleda...taka da ke ne pozivej :) taka da dzabe prajme muabet i zborame to e to, vecna borba ke ima so ACAB.

На тоа дерби, да бевме барем еднаш заедно како што бевме собрани вкупно 3 000 и да не знаеа главата кај им е, ќе се надминевме како група и Комити и Чкембари, немам веќе мотив ни за ривалство кога не ебе цела држава од сите страни (n)

На тоа дерби, да бевме барем еднаш заедно како што бевме собрани вкупно 3 000 и да не знаеа главата кај им е, ќе се надминевме како група и Комити и Чкембари, немам веќе мотив ни за ривалство кога не ебе цела држава од сите страни (n)
Со оглед на тоа што со претходните постови се е кажања и потполно се согласувам.Само едно ќе кажам никогаш власта нема да дозволи да бидиме заедно оти тогаш нема сила која ќе се справи со нас ако сме сплотени,па секогаш ќе си наоѓат вжештеми глави да шират не ривалитет туку омраза помеѓу нас...Јас не знам како не ви е јасно дека нон стоп им е истата стратегија РАЗДЕЛИ ПА ВЛАДЕЈ

Vidov reportazha nesto baravte koj davase naredba da se tepat komitite....

sakate odgovor ?
942273_571997622832918_161727643_n.jpg

Убаво што ти ја знаеме сега фацата бе. Таман следниот пат кога ќе пробаш инкогнито да влезеш на стадион да те силуваме како на гадафи што му направија.

Убаво што ти ја знаеме сега фацата бе. Таман следниот пат кога ќе пробаш инкогнито да влезеш на стадион да те силуваме како на гадафи што му направија.

Не е он ова, го знаеме него кој е :D т.е. пола од форумов ги знаеме :icon_mrgr: Овој има фаца Хумелс :pos:

За да биде склепан овој помогнало некое од домашните животни :D

Немој да се чудите воопшто ! Во МВР работат многу Шиптарана и Турци, па немој да ве чуди зошто толку крвничко мавање.

Ако е за вака и Комити имаат 2 пати гостувано на Шкендија-Вардар во последниве годни.и тоа на прославата последно коло кога ви падна знамето форца шкендија,а за другата незнам точно која пошто не бев,беа присутни 3ца Комити.Дали требаше да се сликаат и да кажат дека гостувале ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom