Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Од муабети што слушнав забраната за Чкембари што ја дале управата на Вардар се должи за не платена фактура од 5000 евра за искшени столчиња чешми и др работи за првата утакмица.

Колку и да ги плукаме мвр ффм сами си се местиме на пенали... и еве вака ќе си ја префрлаат одговорноста во круг и нема да има навивања...

Ни управа ни ФФМ ни бутур.. никој не е крив.Само неколку личности се одговорни за овој настан и од двете навивачки страни и тоа по наредба од "горе".Само ова е форум и секој чита и тука не е муабет на таа тема зошто може скапо да не чини.

Денес две дербиња во Скопје, и двете неинтересни на навивачки план. Овоа у сала, со гостинска група која беше како дома и со домашна „група“ од 80 луѓе, меѓу кои како по обичај Клинци из Чаира :) Фемили добри, имаа и бакљада а и грмеа низ цела утакмица.

Денес две дербиња во Скопје, и двете неинтересни на навивачки план. Овоа у сала, со гостинска група која беше како дома и со домашна „група“ од 80 луѓе, меѓу кои како по обичај Клинци из Чаира :) Фемили добри, имаа и бакљада а и грмеа низ цела утакмица.
Се вртеа муабети имало фајт пред мечот наводно, и ЦПБ од Карпош наводно истепале некоја екипа на ФА. Има вистина во ова?

Се вртеа муабети имало фајт пред мечот наводно, и ЦПБ од Карпош наводно истепале некоја екипа на ФА. Има вистина во ова?
Вадеа некои маици демек паднати, али по моја проценка сите беа величина S :D Јас од 5 бев излезен се врткав низ парк и Карпош, до железничка идев 100 метри пред на Фемили кортеото и немаше ништо.

Вадеа некои маици демек паднати, али по моја проценка сите беа величина S :D Јас од 5 бев излезен се врткав низ парк и Карпош, до железничка идев 100 метри пред на Фемили кортеото и немаше ништо.
Не се денес земени тие маици, пред некој ден ги рашлапале некои копиљаци што се фурале во Центар. Им земале 4-5 маици или дуксери.

Величина S пак ќе кажам :D
Да да основци биле тие :D
Немаат компас ни они, ни ние, ни ЦПБ, секое второ дете има маици...
Кај мене во населба има деца основци што немаат допирна точка со ФА, не знаат ни од каде е МЗТ, ама имаат едно 15-тина маици купено, колку да се чаламат во школо. Не се свесни за псоледиците ако ги изгубат. Мада толку се немоќни, што само да им рече некој постар да му ги дадат сите маици, одма ќе им ги подарат.

Хаха дечкото можеше ударниот транс да му го собере и да бега одма доле :)
Се гледа дека со страв го земаше. Треба некој шо не се плаши за ваква работа.
Ама па и овие Фантоми, му го зедоја дуксот и не ни забележаја.:tapp:

Хаха дечкото можеше ударниот транс да му го собере и да бега одма доле :)
Нема смисла да ги расформираат како група , во последно време во подем се :D , не се они албански слуги (фаланга)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom