Дебил некој. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изјавата на поранешниот водач на Чкембари.....
На секој митинг на ВМРО го има истиот тип.....Дебил некој.![]()
Знам, ми го кажаа денес по име и по презиме али не ми текнува, мислам Саше ми рекоаНа секој митинг на ВМРО го има истиот тип.....
И шо ти требаше сега постов?Ова "аеродром" како со пола уста да го кажува![]()
Пијан си КаКао ???Ова "аеродром" како со пола уста да го кажува![]()
И шо ти требаше сега постов?![]()
Браво. Сакаш 3 денари?Па доаѓа дерби не е интересно вака![]()
Нема дерби без публикаПа доаѓа дерби не е интересно вака![]()
Нема дерби без публика
А брат како ти е кога на нас ни лупнуваат забрани бе, па ни јас не идам ради Чкембари или ради тоа што е дерби ама па не ни идам за некој сељаци кој немаат врска да управуваат со фудбалот во Макеоднија и да лупаат забрани на гостински навивачи, оваа е едниствена вистинска утакмица во оваа лига и они ја упропастуваат па кој кур е тој антиталентираниот кошаркар или па тој Митев па да ставаат забрани бе, мислат дека ако го спасиле Вардар и донеле титула дека сите ние ќе им се клањаме и ќе им ги бацуваме нозете ли, епа гадно се излажале.Ова е точно да, но на крај краева мене ме заболе дали има гостинки навивачи или дали ќе има публика или не.Некои ќе речат еве ги нема чкембари па не идам на утакмица не е интересно.Уствари па никој не ве тера со сила да дојдете.
Јас идам само и само да го гледам мојот клуб а тоа е ФК Вардар без разлика со кој игра,каде игра или дали ќе бидам сам на стадион или не.
А исто ќе се осеќаш ако ти забрани некој да одиш да го гледаш твојот клуб било каде? Исто ко тебе, сите други сакат да си го гледат клубот ама од вакви арогантни "ме заболе за другите" ставови ни е лигата и фудбало и општо спорто на ова дереџе. Најчесто тој став го имат во ФФМ и во МВР.Ова е точно да, но на крај краева мене ме заболе дали има гостинки навивачи или дали ќе има публика или не.Некои ќе речат еве ги нема чкембари па не идам на утакмица не е интересно.Уствари па никој не ве тера со сила да дојдете.
Јас идам само и само да го гледам мојот клуб а тоа е ФК Вардар без разлика со кој игра,каде игра или дали ќе бидам сам на стадион или не.
Само немој да се жалиш ако случајно во блиска иднина има забрана и за вас да дојдите во Битола од управата на Пелистер (шансите за ова се скоро 0% ама сепак)Ова е точно да, но на крај краева мене ме заболе дали има гостинки навивачи или дали ќе има публика или не.Некои ќе речат еве ги нема чкембари па не идам на утакмица не е интересно.Уствари па никој не ве тера со сила да дојдете.
А брат како ти е кога на нас ни лупнуваат забрани бе, па ни јас не идам ради Чкембари или ради тоа што е дерби ама па не ни идам за некој сељаци кој немаат врска да управуваат со фудбалот во Макеоднија и да лупаат забрани на гостински навивачи, оваа е едниствена вистинска утакмица во оваа лига и они ја упропастуваат па кој кур е тој антиталентираниот кошаркар или па тој Митев па да ставаат забрани бе, мислат дека ако го спасиле Вардар и донеле титула дека сите ние ќе им се клањаме и ќе им ги бацуваме нозете ли, епа гадно се излажале.
Милион забрани имало до сега не е ова од вчера.А што има лошо ако на форумов сум напишал нешто што одма крекате како жаби?Да бе баш од такви како мене дојде забраната од МВРА исто ќе се осеќаш ако ти забрани некој да одиш да го гледаш твојот клуб било каде? Исто ко тебе, сите други сакат да си го гледат клубот ама од вакви арогантни "ме заболе за другите" ставови ни е лигата и фудбало и општо спорто на ова дереџе. Најчесто тој став го имат во ФФМ и во МВР.
Ако ти е навистина дојдено само да одиш фудбал да гледаш, тогаш шо има на некој да му продаваш мадиња за бубрези овде ко демек дерби е тензија да крениме. Џабе тензија ко нема навивачи!
Па ќе има сигурно ваљда као што имаме ние со шкендија.Незнам стварно од каде дојде оваа забрана дали поради наводен долг на пелистер за тоа скршените столчиња (незнам дали е точна оваа информација) или пак сосема нешто трето е незнам стварно.Само немој да се жалиш ако случајно во блиска иднина има забрана и за вас да дојдите во Битола од управата на Пелистер (шансите за ова се скоро 0% ама сепак)