- Член од
- 5 септември 2016
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно ќе се игра во Скопје втората? Нели имаше инфо дека ќе се игра у друг град?
Наводно од УЕФА рекле само во Скопје да се играат утакмиците за СП.Сигурно ќе се игра во Скопје втората? Нели имаше инфо дека ќе се игра у друг град?
A sto komiti i ckembari cekaat da im dadat karti i avtobusi tie od vmro i ffm za da ja bodrat reprezentacijata hh smesni steПа Мајмуните се со Вмро/ФФМ, нормално дека тие ќе отидат бидејќи само за нив се поделени карти и се ослободени од работа.... Комитите и Чкембарите се отерани упичкуматер со Вмро/ФФМ и логично дека нема да ја бодрат репрезентација.
A sto komiti i ckembari cekaat da im dadat karti i avtobusi tie od vmro i ffm za da ja bodrat reprezentacijata hh smesni ste
Треба еднаш засекогаш да се надминат проблемите ФФМ-Навивачи и сите македонски навивачки групи да се обединат (Фаланга) барем кога се игра Македонија-албанија или Македонија-грција.
Па Мајмуните се со Вмро/ФФМ, нормално дека тие ќе отидат бидејќи само за нив се поделени карти и се ослободени од работа.... Комитите и Чкембарите се отерани упичкуматер со Вмро/ФФМ и логично дека нема да ја бодрат репрезентација.
A sto komiti i ckembari cekaat da im dadat karti i avtobusi tie od vmro i ffm za da ja bodrat reprezentacijata hh smesni ste
абе кај све отерани вие со вмро и ффм не треси глупости пола чкембари во рек кој ве вработи ??? само гомна да се јадело
Steta za tie sto imale moznost a ne trgnale za Skadar.