Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Само проценете какви лицемери сте, значи никој не признава дека им е паднат тапан,транспарент било што и секој својот трофеј го рачуна како херојско дело. доста коментирајте што сакате... денеска гордата навивачка група беше жртва среде БТ

Епа како сакаш некој да признае украдени трофеи кога пола од групите за трофеи рачунаат пароли фрлени во ѓубре и искористени кореографии?
Земете се вие за пример, вадите како трофеј кореографија од Вардар-Металург фрлена во ѓубре. Прво вкавте сте ја земале колку да покажете дека џабе сме збореле на други дека кореографијата треба да се кине, а самите не сме го правеле тоа, за потоа да ја извадите како трофеј на трибина :vozbud:
Потоа за време на зимово ние закачивме пет пароли на различни локации во Скопје.
Пароли човече, како може некој нешто такво да рачуна за трофеј?
Си го закачуваш негде да испратиш порака и си одиш дома, никој не го боли кур кај ќе отидат тие работи откако пораката ќе биде пренесена.
Но хероите од вашата група ја земале паролата од пред сити мол и ја сликале како трофеј :vozbud:
Истотака легендарната подгрупа на Пирати која направи нови фантомки и изгуби една од нив после само ЕДЕН ДЕН, како знак на револт ја земале паролата закачена во маџари и ја сликале како трофеј заедно со еден дуксер АЈДЕ СКОПЈЕ АЈДЕ ВАРДАР кој го покажуваат како украден реквизит од 2009 години, а можеби и порано.

И со кого треба да се објаснуваш после вакво нешто?
Ете пример може да си признаете дека во периодов ви паднаа едно 5-6 реквизити. Да не ви го пушат курот ЦПБ , досега немаше да знаете кај се наоѓате.
Среќа за нас имате нови фаци што пораката дека владеете со Скопје ја сфатиле буквално :icon_mrgr:

Гледам таму што се сликале за време на утакмицата.
Сите се вработени од ДУИ со високи функции, а еден од нив работи во полиција, и некогаш дури командува како треба да се обезбедуваат мечевите на Вардар во Кале. Која иронија...
И после како секогаш знаеле кога се собираме, каде се собираме, кога сме малубројни, кога има наши деца што чекаат автобус на бит пазар, кога спремаме напади...
Како нема да знаат кога пола група им работи во МВР :icon_mrgr:

ништо посебно,ама има некоја слика

http://ekipa.mk/fotogalerija-nemilite-stseni-vo-boris-trajkovski/
Тоа е таа подгрупа АДМИНИСТРАЦИЈА+МВР :)

Како што гледам овде нема никакво учество ниту од ФА ниту од Шверцери.
Овие на сликава имаат поврзаност со Шверцери колку што јас имам со Ајдуци. Имаат интерес од тимовите од Чаир исклучиво ради партијата (со ретки исклучоци).

ФА не се на оваа трибина, туку ова е тепачка меѓу поединци од фановите на двете екипи.

Тоа е таа подгрупа АДМИНИСТРАЦИЈА+МВР :)

Како што гледам овде нема никакво учество ниту од ФА ниту од Шверцери.
Овие на сликава имаат поврзаност со Шверцери колку што јас имам со Ајдуци. Имаат интерес од тимовите од Чаир исклучиво ради партијата (со ретки исклучоци).

ФА не се на оваа трибина, туку ова е тепачка меѓу поединци од фановите на двете екипи.
SHVERCERI bile, si imat staeno i slika vo facebook (SELFIE) vo sala i si imet piseno "ova samo za tapanot"

SHVERCERI bile, si imat staeno i slika vo facebook (SELFIE) vo sala i si imet piseno "ova samo za tapanot"
Знам кои се де, на таа слика има неколку што се редовни членови на групата (водството на групата т.е.). Другите се функционери на ДУИ, кои одат од интерес и не ги рачунам за никакви навивачи :)

Иначе добра бројка имаат Шверцери (за тие што не влегле зборам), се гледа дека се спремиле за овој меч.
ФА со многу лоша бројка, дури ако не се лажам и помалку бројни од Шверцери.

Шверцери имаат добар број на кошарка годинава, и некој горе спомна дека само денес се појавиле, што не е вистина, пошто во вторава полусезона само на еден меч не беа ми се чини. Едно ми е интересно сега. НБА Чаир се прекрсти во Шкупи, а Шверцери на мечевите на Лирија скандираат за Шкупи. Значи на мечеви на Лирија бодрат екипа која воопшто не игра на паркетот? :icon_mrgr:
Имало некои што се потурлитава и од нас дефинитивно :icon_mrgr:

Знам кои се де, на таа слика има неколку што се редовни членови на групата (водството на групата т.е.). Другите се функционери на ДУИ, кои одат од интерес и не ги рачунам за никакви навивачи :)

Иначе добра бројка имаат Шверцери (за тие што не влегле зборам), се гледа дека се спремиле за овој меч.
ФА со многу лоша бројка, дури ако не се лажам и помалку бројни од Шверцери.

Шверцери имаат добар број на кошарка годинава, и некој горе спомна дека само денес се појавиле, што не е вистина, пошто во вторава полусезона само на еден меч не беа ми се чини. Едно ми е интересно сега. НБА Чаир се прекрсти во Шкупи, а Шверцери на мечевите на Лирија скандираат за Шкупи. Значи на мечеви на Лирија бодрат екипа која воопшто не игра на паркетот? :icon_mrgr:
Имало некои што се потурлитава и од нас дефинитивно :icon_mrgr:

Oni se sega vo vremeto na pocetok na pocnuvanje na tifo dvizenjeto, koga nie podrzuvavme se sto e makedonsko sto igra vo Evropa, a oni se tie sto pdorzavaat albansko so igra u mkd liga :D

Сеа ја гледав снимката, многу ме интересира како тапанот го земале али по се изгледа овие од фа го фрлиле.

Море лиглиња љоптурски 50 души од фа тргнаа на вас преку цел терен. Да немаше полиција ќе ве препарираа таму на суво.

Гз ви извади полицијата. Со кој памет убедувате дека којзнае што сте направиле. 2 грама мозок немате.

Ако ве фатеа ќе ве прегазеа ебаве тоа инцестите. Тој па што го фати полиција па уште среќен оти за малце не го фатија фа.

Браво за ФА, за 10 секунди се симнаа и дојдоа до другата трибина.[DOUBLEPOST=1398191498][/DOUBLEPOST]Хахаха уште не ми се верува кој муабет го свртеа. Мислиш им влегле на ФА на трибина им земале тапан и после и навивање им воделе.

Момците од ФА буквално за десет секунди се симнаа доле урнаа и рекламни паноа само да дојдат до нив. Само не ми е јасно што шутрак ќе бил тој што тргнал сосе тапан натака Или пак тапанов им е земен кога полицијата ги бркаше назад,на трибина. Ќе се вратат и ќе кажат.

Овие индијанциве све што направија е што се затепаа со некој позади клупите и после се прекачија на горните трибини.

Се виде само јаки се по автобуси и темни ќошиња али ФА кога се спушти преку цел терен и дојде до другата трибина Цајовците требаше да ги спасуваат. Бедотии едни, уште посрамно што и се фалите.

Последно уредено:
Многу муда сте покажале кога сте го земале тапанот тоа секоја чест од вас киселите поголеми пички нема на цел свет.И војната у 2001 само со нагазни мини војувавте мамицата ваша немате срце да војувате или за фер тепачка гради во гради машки само со ножеви и пиштоли сте јаки и да ве спасува НАТО во 2001 или желките глупи после војната.Али како и да е ќе платите еднаш.

Сеа ја гледав снимката, многу ме интересира како тапанот го земале али по се изгледа овие од фа го фрлиле.

Море лиглиња љоптурски 50 души од фа тргнаа на вас преку цел терен. Да немаше полиција ќе ве препарираа таму на суво.

Гз ви извади полицијата. Со кој памет убедувате дека којзнае што сте направиле. 2 грама мозок немате.

Ако ве фатеа ќе ве прегазеа ебаве тоа инцестите. Тој па што го фати полиција па уште среќен оти за малце не го фатија фа.

Браво за ФА, за 10 секунди се симнаа и дојдоа до другата трибина.[DOUBLEPOST=1398191498][/DOUBLEPOST]Хахаха уште не ми се верува кој муабет го свртеа. Мислиш им влегле на ФА на трибина им земале тапан и после и навивање им воделе.

Момците од ФА буквално за десет секунди се симнаа доле урнаа и рекламни паноа само да дојдат до нив. Само не ми е јасно што шутрак ќе бил тој што тргнал сосе тапан натака Или пак тапанов им е земен кога полицијата ги бркаше назад,на трибина. Ќе се вратат и ќе кажат.

Овие индијанциве све што направија е што се затепаа со некој позади клупите и после се прекачија на горните трибини.

Се виде само јаки се по автобуси и темни ќошиња али ФА кога се спушти преку цел терен и дојде до другата трибина Цајовците требаше да ги спасуваат. Бедотии едни, уште посрамно што и се фалите.

Alo prost, tapanot e zemen nadvor od sala, koga FA bile na "kordon"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom