Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој навивачи сте вие па со вас дуел да има?Вас не ве рачунаат како навивачи, само како партиски пиунчиња.Доаѓате само кога добивате наредба од штаб да правите нереди или да провоцирате.Кај бевте цела сезона?СО ВАС НИКОГАШ НЕМА ДА ИМА ДОГОВОР, НИТУ ПАК СО НЕКОЈА ДРУГА СЕЧЕНА ГРУПА!!!
Тапанов "паднат" уствари у целата фрка некој од ФА го фрлил тапанот и сте го земале. Истото беше и со Пирати у Кале и да не набројувам случки...
3-0?
Me TooСосема сум заборавил на утакмицава, како некој глуп сум пуштил гледам Зомимак-Металург и смешкине од групи Ајдуци и Пирати![]()
Тоа зеленото тапанче не падна со фрлање не лажиистото беше и со нас во скопје,не еднаш туку 10 пати ни се има случено ова,ама лани најмногу се фалевте,имаше поќе слики![]()
Секогаш се фрла со тапанхахахахаха немам коментар, секогаш ке најдете некоја причина, интересно не знаев дека фрлат тапани кога има фрка, или кога ФА имале фрка со СПБ центарците заборавиле дека имаат тапан на ФА пред нивните нозе.
Тоа зеленото тапанче не падна со фрлање не лажи![]()
Сам падна, од ветрота од шо падна? некој дојде кај нас на трибина и го зеде?Ние го фрливме ко пробаја ЕБР да се качат горе кај нас ...
Да фрлиш тапан против полиција, па друг да го земе и да се фали како трофеј е глупа работа. Да ќарам така тапан, ќе го префарбам и ќе го искористам за потребите на групата, но не би го покажувал како трофеј или ќе го вратам некако кај ривалската групаа од шо падна? некој дојде кај нас на трибина и го зеде?Ние го фрливме ко пробаја ЕБР да се качат горе кај нас ...
3-0?
Не знам на што алудираш, каков ќотек искркавте од ФА на камени, да бев јас од вашава група ќе ми беше срам да коментирам![]()