Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека провоцирам, ама денеска навивањето беше катастрофа, очекував многу особено од СПБ, еднашка камерата ги фати нив и сликата беше "леле колку ми е досадно" едвај чекаа да заврши натпреварот.

ФА и Кумани во Охрид се млателе , неофицијално ФА го изеле јако.

Еј колку глупи новинарчиња имаме,прво нас не вмешаја,и после напишаја кумани и фа...а од каде инфо дека фа го јаделе???

еве шо напишаја прво на некој портали :
Тепачката се случила помеѓу навивачите на ФК Пелистер од Битола познати под името Чкембари и охриѓани. Има и повредени, засега нема конкретни податоци колку се повредени и дали се во добра здравствена состојба

pics or it didn't happen :icon_mrgr:
Еве ти од нивната страна :)
1601155_10202984066140363_1273897393_n.jpg

Дојава имам од лице место :D
Со еден транспарент Fighters биле :)
Во иста бројка биле и ФА, но немало шанси за инциденти бидејќи имало добар број на полиција. Изгледа Шверцери само за НБА Чаир ќе навивале, после си оделе најверојатно.

Претходно се степале Кумани и ФА. Но не цели групи, туку групи од по 20-тина души се начекале во градот...

Абе какво тепњае, се гаѓале со камења, а порталиве наши само за да бидат читани ставиле наслов прво жеестока тепачка, и подоле во текстот, читеш имало каменување помеѓу двете групи но полицијата брзо реагиршае.

Ja mislev i za lirija ke navivale:confused:
Они НБА Чаир си јавикаат КБ Шкупи и затоа навиваат за нив :icon_mrgr:
За Лирија не знам ама нигде не се споменува, а и реално каде ќе ги сместат до после. Ќе ги убијат кај и да ги однесат :icon_lol:

Абе Македонска работа ги испусти децата интернетот се научија само со камења....

Они НБА Чаир си јавикаат КБ Шкупи и затоа навиваат за нив :icon_mrgr:
За Лирија не знам ама нигде не се споменува, а и реално каде ќе ги сместат до после. Ќе ги убијат кај и да ги однесат :icon_lol:

Нека си се вратат у Скопје и утре пак нека идат и така друг им ги плаќа автобусите:icon_mrgr:
Иначе знаеш дали имало националистичко навивање???:D

Ееее па ние ако бевме со вас ќе се отепавме од договарање :) :) :)
Па и ние да бевме за срамота ќе беше ако се случеше тоа. Глеј шверцери 100 души наспроти ФА, Кумани, Паткари, Рибари и гарант од ЦПБ има некој поединци останато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom