Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 02:35 ---
14827_10152125793970675_1997565740_n.jpg

Pronajdete go natrapnikot na slikava......
Ovoj ti e najgolem profiter, site partii gi projde, so orli znaminja se slika.
Da mu ponudat pari i od DUI ke ide i za niv da se tepa. Ja branese A1 so el Komandante, sega pak frla gromovi, a nad glava mu letaat orli.
Ne mi e jasno kako moze uste vakvi lugje da bidat vodecki vo nekoja navivacka grupa....

Право војниче од човек. Класичен пример за дудлач. Незнам како сеуште тие во неговата група му дозволуваат он да им владее таму. Но, има уште многу како него токму во истата таа група и мислам дека нема потреба да ја именувам знаете која е.
Не ме чуди дури ниту тоа дека цела група е зависна од политичка партија.

овај од цпб е така? ако е тој шо мислам... резил

--- надополнето: 6 февруари 2014 во 20:36 ---
У Куманово на иста трибина бевте со Кумани.

Ајдуци и Кумани се збратимени групи.Мојот коментар се однесува дека ни Ајдуци ни Кумани ќе навиват со СПБ ако не си разбрал.

Ama ne navivaat ni protiv edni so drugi tuku protiv sosema treti ;)
Vie eve ke im bidete polubraka na cpb, da ne se lutis :P

Шверцери идат за Охрид во сабота.

Сигурно се пресреќни што го сподели ова на јавен форум :D Ама фала ти, им олесни работа на некои луѓе многу :D

Што се глупирате ова информација ја има на официјалната група на фејзбук, што се мислите у п.м дека имаме навивачки моќ како во Аргентина.

Што се глупирате ова информација ја има на официјалната група на фејзбук, што се мислите у п.м дека имаме навивачки моќ како во Аргентина.

https://www.facebook.com/Shvercerat1?fref=ts Ако е ова официјалната, а мислам дека е, не гледам таква информација. И да нема моќ никаква, нема потреба да се кажуваат вакви работи :)

Od kaj k.r.znaes ti deka ne e oficialna, i plus odi da ucis albanski pa togas ke razberes dali ima takva informacija. NEPISMEN

Еве ти добро знаеш Македонски па ке ни објасниш на нас дали ке идете или не, да не се мачиме да читаме таму кинески..

Шверцери нема да одат на Лирија туку на финалето на младинците до 20 на МЗТ Скопје и НБА Чаир и ФА ќе одат исто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom