Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Најдоброто дерби за мене во последните 15 години, бројка, кортео,пиро, кореографии, пароли( мислам дека извадивме 8, а 2 ни останаа, немаше време кога да се кренат) нека биде денес уште појако од тогаш, 10 години се пројдени, време е групите да покажат до каде се.

Вака еуфорија за утакмица ме нема фатено со години,цела ноќ не склопив око а за 2 саати се тргнува :ROFLMAO:...Од Комити не очекувам некоја преголема бројка,околу 250 луѓе ќе бидеме сигурно,што за вакви услови е супер бројка(касно се дозна за дозвола за навивачи,лошиот термин и тргнувањето од 8 часот) ама очекувам добро навивање,ќе има интересни пароли и полн стадион.

Вака еуфорија за утакмица ме нема фатено со години,цела ноќ не склопив око а за 2 саати се тргнува :ROFLMAO:...Од Комити не очекувам некоја преголема бројка,околу 250 луѓе ќе бидеме сигурно,што за вакви услови е супер бројка(касно се дозна за дозвола за навивачи,лошиот термин и тргнувањето од 8 часот) ама очекувам добро навивање,ќе има интересни пароли и полн стадион.
8 saat site znaeme kaj treba da bidemee???

Пред 10 мин се разминав со Комити, прилика 4 комбиња и 2 автобуси беа. Летаа како терористи од Арачиново да вадат. Си разменивме и некој среден прст. Добра бројка. Полиција дупло имаше, цел град е блокиран.

Пред 10 мин се разминав со Комити, прилика 4 комбиња и 2 автобуси беа. Летаа како терористи од Арачиново да вадат. Си разменивме и некој среден прст. Добра бројка. Полиција дупло имаше, цел град е блокиран.
По сликиве на Инстаграм на Комити изгледа дека се повеќе комбиња и плус еден бус.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

10 комбиња и 3 автобуси.

Najvazno da gi ostavat da gledaat do kraj drugoto se e normalno i ocekuvano
Kaj Ckembari poln kopot koreografija so motki preku 60, bajraci se kako so treba a pirotehnikata super od dvete strani samo bez potreba frlanje na teren
3fa29b9c2cf8ec8e15a502733eafd2de.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Слики од трибина нешто? И за нас смртниците кои сме на раб да видиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom