Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
:ајнапиво::ljubove:Место ко добри домаќини да речите ве чека по едно вакво Скопје, вие кретени метени, ебаве педери :icon_lol:
Не ги вреѓај, тие не се педери. Викај му нагалено: буљаши.
Нежни се тие пуститеееее, уште му студи од то шо немаја парно 5 дена.

Не се палете Чкембари полека знаме дека имате трема дека ќе доаѓате во град.Ве чекаме на пиво и дружба пред сала

Не се палете Чкембари полека знаме дека имате трема дека ќе доаѓате во град.Ве чекаме на пиво и дружба пред сала
Еве ги почнаа сендвичи да никнуват :)))))

Не знам чуму мобилизација за небитен аптекарски клуб од Битола, тотално небитно, да беше Палиистер да разберам, овака утакмица ко утакмица, ништо поразлично од Алкалоид или Охрид

Не знам чуму мобилизација за небитен аптекарски клуб од Битола, тотално небитно, да беше Палиистер да разберам, овака утакмица ко утакмица, ништо поразлично од Алкалоид или Охрид
Братууууу ај вие барем се собирате за Битолски клуб, ама ние улајте години шо се мобилизиравме на утакмици со селски клуб од Миравци?!?!?! Бооооооо

Da mu se najdi strim asolen na kenguro za sabota, koj ke go slusa dve nedeli lajna da jadi na nevideno :D

Има МеРеТе ОНЕ лајк во вилиџооо....

Ама временски не му годи, го шета кенгуро тогаш :pos:

Опинок ми вика а тој од лисиче .:vozbud:

lisice e naselba vo metropolata.

vie uste se sobirate pred butki i imate drveni mostovi od tursko...
Автоматски споено мислење:

Има МеРеТе ОНЕ лајк во вилиџооо....

Ама временски не му годи, го шета кенгуро тогаш :pos:

ne e strasno duri i da ne se gleda... realno ako igrame so pola sila pak ke ve zgazime.... jas ne ocekuvam nekakva neizvesnost a aptekarite a mincolurg ili prolet isti kurac, se znae koj ke pobedi.

Полека чкемБОСИ, смирете доживљај, да не се дупнат гумите на возот, па да не стигнете ни за утакмица ни за шопинг... Ве разбирам, после толку години во главниот град, ве дрма еуфорија... Брендот на секоја домашна утакмица сезонава има слободен влез, како што ви кажа @kano горе, дали бил еурофарм, дали Пролет, дали некој друг тим, за Вардар е исто не ни мења... Од кога ќе ве измачкаме, не заборавајте да гледате со Веспрем, на утакмица каде што не е слободен влезот, пишете си во распоред, 31-ви март.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom