Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
09.12.2020: Shkupi - vardar
Превод?

So koj obraz sverceri uopste koementiraat?
Direktna prodolzena raka na DUI. Gi vadea pred nasi oci od BEKO koga begaa u paek A ORGANIZIRANO DOJDOA da se tepaat so nas. Begaa kaj vodovod isto na organizirana akcii. Patem niru eden uapsen. Neli vi e sram da zborite za policija. Omer celata grupa vi ja zema pod svoe. Lisicite ato mu gi trgnaa na Kale cel zivot ke ve bolat. Komiti moze se dolu sega no barem rascistija so partija.

So koj obraz sverceri uopste koementiraat?
Direktna prodolzena raka na DUI. Gi vadea pred nasi oci od BEKO koga begaa u paek A ORGANIZIRANO DOJDOA da se tepaat so nas. Begaa kaj vodovod isto na organizirana akcii. Patem niru eden uapsen. Neli vi e sram da zborite za policija. Omer celata grupa vi ja zema pod svoe. Lisicite ato mu gi trgnaa na Kale cel zivot ke ve bolat. Komiti moze se dolu sega no barem rascistija so partija.
Bravo brat, ubavo kazano se slagam.
Aj sea od 10 imate turnir so EBR vi se padna polufinale.

Citaj sto napisav. NIE RASCISTIVME so partija. Vo 2012 se trgna skroz vo vakva akcija.Znaes i sam deka vo tie godini Komiti bea na vrvot i vo odnos na brojka i vo odnos na originalnost. Da nekolku godini podocna sme tuka kade sto ame ama imavme obraz i muda toa da go napravime. Poveli,istaknete kako nas parola "Ne sme politicki piuni nitu policiski spiuni" i izbrkajte go vodstvoto na grupata koe go kontrolira Omer kako nie sto napravivme ao naseto.Otfrlete ja DUI i zabranete ja na tribina. I posle aj soberi muda i napravi akcija. Ne u Aerodrom..vie segde moze da dojdete sega . Ama i sam znaes deka ne e vo toa forata. Forata e u obrazot. Neli e sramno na Omer da mu se vadat lisici? Neli e sramno DUI da ve vadi os stanica? Neli e sramno kaj Vodovod da dojdete u akcija i da izbegate? ...

Od ohrid, odime Struga, pa nazdravje sisanje Patkari
Кога и кој сте шишале у Охрид па вие па. Ве ишишаа едно време Рибари.
10 групи менувате, како идат утакмици во таа група се приклучувате, она во Струга шо беше, иде Вардар навивачка група се појавува, иде Искра ги нема. Заборавив како и беше името само.

Od ohrid, odime Struga, pa nazdravje sisanje Patkari
Кој сте шишале во Охрид бе? Хахаха
Еднаш се појавивте на стадион Воска-Сатеска играја, после утакмица бегавте кај Угостителско. И за 25 години за годишнината се правевте мангупи ќе акцијавте, едвај живи ве спаси полицијата од пред сала, вкомбе ве стадоја и ве пуштиле вцентар, па Пинк Пантер сте го кршеле.
Освен во чопор што сте истепале по некој основец од Братство, друго ништо немате направено. Тоа за 13 различни клубови што имате одено воопшто нема да комемтирам. Слободно напуштија темата, не си за тука.

Кој сте шишале во Охрид бе? Хахаха
Еднаш се појавивте на стадион Воска-Сатеска играја, после утакмица бегавте кај Угостителско. И за 25 години за годишнината се правевте мангупи ќе акцијавте, едвај живи ве спаси полицијата од пред сала, вкомбе ве стадоја и ве пуштиле вцентар, па Пинк Пантер сте го кршеле.
Освен во чопор што сте истепале по некој основец од Братство, друго ништо немате направено. Тоа за 13 различни клубови што имате одено воопшто нема да комемтирам. Слободно напуштија темата, не си за тука.
Vasiot poranesen vodza idese i se molese, mojte sami da go prasate.
A za 25 godini, sred cinar vi dojdovme pa ko picki sedevte.
I ne moj da lajs so usta, posle voska sateska, vie bevte tie so izbegavte, a nie ostanavme, taka da bea uapseni 18 dusi od nasa strana, a 0 od vasa strana.
A za poedinec uzivaj si, Pulse diskotekata se zatvori zaradi nas, poso besevasa omilena diskoteka, i sam znajs, ne ti odgovaram veke, pozz

Vasiot poranesen vodza idese i se molese, mojte sami da go prasate.
A za 25 godini, sred cinar vi dojdovme pa ko picki sedevte.
I ne moj da lajs so usta, posle voska sateska, vie bevte tie so izbegavte, a nie ostanavme, taka da bea uapseni 18 dusi od nasa strana, a 0 od vasa strana.
A za poedinec uzivaj si, Pulse diskotekata se zatvori zaradi nas, poso besevasa omilena diskoteka, i sam znajs, ne ti odgovaram veke, pozz
А што сте барале на Воска со Сатеска?
Плус оваа Воска не е правата Воска, туку кондом клуб формиран за Нефи да пере пари. И после ќе се чудите кога ви се смее цел свет. Ви пуштиле париче да навивате за Воска, 600 клубови сте спремни да смените, циркузанти невидени.

А што сте барале на Воска со Сатеска?
Плус оваа Воска не е правата Воска, туку кондом клуб формиран за Нефи да пере пари. И после ќе се чудите кога ви се смее цел свет. Ви пуштиле париче да навивате за Воска, 600 клубови сте спремни да смените, циркузанти невидени.
Da odis da gledas futbal ne mora da znaci deka navivame za toj klub,inace ke imase najava ili nesto slicno, patkarite ja otvoria sezonata na plaza, a i nesto da ti kazam, koga se zboruva za Albanski klub, nie sekogas ke go bodrime individualno.

Da odis da gledas futbal ne mora da znaci deka navivame za toj klub,inace ke imase najava ili nesto slicno, patkarite ja otvoria sezonata na plaza, a i nesto da ti kazam, koga se zboruva za Albanski klub, nie sekogas ke go bodrime individualno.
И баш од сите албански клубови, вие сосема случајно го одбравте најбогатиот, кондом клуб формиран лани. Патем, клубот има повеќе фудбалери македонци, регистриран е со FK, а не со KF како останатите албански клубови.

И баш од сите албански клубови, вие сосема случајно го одбравте најбогатиот, кондом клуб формиран лани. Патем, клубот има повеќе фудбалери македонци, регистриран е со FK, а не со KF како останатите албански клубови.
Spored tebe FC SHKUPI Angliski klub e?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom