- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.032
Па ако таксираш по Чаир и си воен ветеран на УЧК тогаш така е.Пораките твои
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако таксираш по Чаир и си воен ветеран на УЧК тогаш така е.Пораките твои
кај сите ама буквално кај сите навивачки групи во македонија е иста ситуцијата имаш едно 20 воџи и си грицкат семки и сончоглед КАЈ НАС ВО МАКЕДОНИЈА ЛУЃЕТО ЗАБОРАЈА ШО ЗНАЧИ ЗБОРОТ ВОЏА за тоа никогаш нема да просперираме како навивачки групи еве само еден пример шо значи зборот воџаФк Беласциа - ФК Вардар (01.09.2018
![]()
![]()
![]()
![]()
Шо ти е муабеот?кај сите ама буквално кај сите навивачки групи во македонија е иста ситуцијата имаш едно 20 воџи и си грицкат семки и сончоглед КАЈ НАС ВО МАКЕДОНИЈА ЛУЃЕТО ЗАБОРАЈА ШО ЗНАЧИ ЗБОРОТ ВОЏА за тоа никогаш нема да просперираме како навивачки групи еве само еден пример шо значи зборот воџа
муабетот ми е тоа шо кај нас воџите си грицкат семки место да се пример за сите други. сега свати ?Шо ти е муабеот?
Па секоја подгрупа мора да има воџа
Групата не оди на фудбал веќе 6-7 години. Тешко е да се постигне и фудбал и ракомет константно присутство. Од ко згасна фк.Охрид групата си продолжи да го бодри рк. Сега е нов формиран клуб Охрид Лихнидос и според мене подобро е да се продолжи на ракомет дома-гости навивање исто како и изминативе години него ли од нигде никаде да почниме на фудбал.Мене ми е многу чудно што имаше толкава еуфорија за ракометниот дуел, а во ист ден играа Охрид-Караорман, без никакво најавено присуство од двете групи.
Сфаќам, ракометарите се прва лига, фудбалерите се трета, но сепак...
Притоа, ФК Охрид со сигурност ќе биде второлигаш од наредна сезона. Дали Рибари размислуваат за враќање на фудбалските натпревари?
Навиваат пред кооперацијаМе интересира далиЧкембари навиваат во 2.лига? Сем Гостивар дома се имате појавено дома-гости?
Sent from my Iphone 7