Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Навиваат пред кооперација :D

Ама зато шо уште се закон, некни му го изваија куро на комитите, му пееа вчера вардар денес миравци, на кортео пред Македонија-Турција :pos::pos::pos:
Сеа ќе ти реплицираат дека за Столе била наменета песната, не било џабе :)

Vojvodi slavea bez najava sred tetovo (prilikabza pocituvanje)
Posle to se najdoa vo kor sokak.
4 decki od balisti se uapseni

Vojvodi slavea bez najava sred tetovo (prilikabza pocituvanje)
Posle to se najdoa vo kor sokak.
4 decki od balisti se uapseni
Без најава.Да не треба тебе и твојата смешна подгрупа од Охрид да дојдат и да ве прашаат за дозвола?

Da ti go ebam dilerot tebe
И ја да го ебам у последно време се слаба роба дава.

Што кур сакаш да има најава.Кај кого требало да се најават? Кај Теута Арифи па да им забрани одма да се соберат поради Х причини.

И ја да го ебам у последно време се слаба роба дава.

Што кур сакаш да има најава.Кај кого требало да се најават? Кај Теута Арифи па да им забрани одма да се соберат поради Х причини.
Znaci skoro sekoja slava, se kazuva po socialnite mrezi kako ke bide ‘planprogramata’.

Znaci skoro sekoja slava, se kazuva po socialnite mrezi kako ke bide ‘planprogramata’.
Шо знам кај нас дома кога правиме слава не правиме најава на социјалните мрежи само роднините и пријателите си идат стално :icon_mrgr:

Шала на страна си имаа најава Војводи на фб.

Sto znash ti be decko (KOKO14) sto ima vo Tetovo. Dojdi negogash pa ke pominuesh kako tvoite drugari vcera.
4 Ballisti se vo pritvor.

Sto znash ti be decko (KOKO14) sto ima vo Tetovo. Dojdi negogash pa ke pominuesh kako tvoite drugari vcera.
4 Ballisti se vo pritvor.
И што јак ли си многу.Дојди и ти сам во мојот град па да видам како ќе поминеш.

Без најава.Да не треба тебе и твојата смешна подгрупа од Охрид да дојдат и да ве прашаат за дозвола?
Мислам дека кажа дека тоа што славеле во центар без најава е за почит ама не сум сигурен :icon_lol:

Мислам дека кажа дека тоа што славеле во центар без најава е за почит ама не сум сигурен :icon_lol:
Да бе сега прочитав во загради дека напишал нешто ама изгледа на индијански му е напишано :D

Мора да се потрудиш малку :pos:
Prilikabza = потег за.
Prilika za pocituvanje...многу бе и вие сте трудољубиви

Инаку, се додека се ненасилни и коректни, зошто да не слават 30 годишнина, па иако градот во последно време стана претесен од урбаната мафија, сепак е широк за сите што живеаат таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom