Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Дали некогаш го гледате партнерот како конкурент за нешто? Да сакате да бидете подобри од него, поубави, попаметни, по...?
Дали некогаш сте биле во врска каде партнерот постојано се натпреварувал да биде над вас или да има некој комплекс затоа што мислел дека е под вас на некое поле?
Што мислите за натпреварувањето во врска? Дали секогаш има отворен натпревар, или некогаш тоа е прикриено и не се гледа, ама се осеќа?
Дали една врска за да се развива, потребно е во неа да има доза компетативност или...?
Ваши мислења и искуства, повелете.:smir:
Дали некогаш сте биле во врска каде партнерот постојано се натпреварувал да биде над вас или да има некој комплекс затоа што мислел дека е под вас на некое поле?
Што мислите за натпреварувањето во врска? Дали секогаш има отворен натпревар, или некогаш тоа е прикриено и не се гледа, ама се осеќа?
Дали една врска за да се развива, потребно е во неа да има доза компетативност или...?
Ваши мислења и искуства, повелете.:smir:
повеќе доминација ама тука влагаме у друга тема...има некои сакаат да доминираат,сепак јас сум повеќе за компромис оние 50-50 на Трендо :pos2: а да се натпреварувам во убавина со некое женско...да дај губам во секој случај :kesa:
Поглупо од тоа нема значи. Како може некој што ми значи и што го сакам да го гледам како конкуренција у нешто? Ако си у врска, значи ти со него и во добро и во лошо и треба да му помагаш и да се радуваш на неговите успеси, а не да се потсмевнуваш или да не приметуваш дека саканипт твој е среќен и успеал во нешто. Глупости ама страшно ме нервираат. Сметам дека тоа е поради недоволно стабилен карактер и неверување во себе, ама па да дојдеш до тој степен да се натпреваруваш со твојот близок :nenene: Многу е чудно, ти му викаш се вработив, а партнерот ти одговара е па добро де, браво за тебе и менува тема на разговор. Неможеш да се натпреваруваш во физички изглед зашто прво ја сум женско ти си машко, второ сите си имаме различен вкус и на различен начин сме убави.
А ако она пробува да ме помине во нешто само ќе добие поддршка од мене