Натпревари во живо преку интернет

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Вестерло-Андерлехт и Еспањол-Расинг?не можам да ги најдам

Милан вс ????????-Унгарска екипа
ЛИНК АКО НАЈДЕТЕ ОДМА СТАЈТЕ ГО ТУКА.

Некој да ми обезбеди за утревечер за Челзи - Евертон линк, ќе го сакам дур сме живи.:smir:

so se macite be lugje idete na www.atdhe.net mozda ne e epten high quality ama ok e i gleajte so sakate site povazni sportski eventi gi ima :) pozz

Дечки ке може некој да ми каже линк за во сабота за Манчестер - Арсенал, каде на нет да глеам? (освен зулу.мк)

Истотака, да каже некој ако знае... дали е до компјутерот или нетот, пошто коа ке пуштам зулу.мк, си иде ОК некојси 2-3 минути и после почнува да сецка.

ЕДИТ
Немора да е висок квалитет, само да не сецка.

Дечки ке може некој да ми каже линк за во сабота за Манчестер - Арсенал, каде на нет да глеам? (освен зулу.мк)

Истотака, да каже некој ако знае... дали е до компјутерот или нетот, пошто коа ке пуштам зулу.мк, си иде ОК некојси 2-3 минути и после почнува да сецка.

На www.atdhe.net 98% ќе ја има. А за зулу појма немам шо е работата..сегде е ок само таму не чини.

На www.atdhe.net 98% ќе ја има. А за зулу појма немам шо е работата..сегде е ок само таму не чини.

Фала друже, сеа пробав малце да го тестирам www.atdhe.net, и пак ми сецка... значи до компјутерот ми е... или...?

а освен атдхе друга страница за гледање на фудбал знае ли некој??Исклучиво за фудбал??Ај пишете ако знаете.:tv::tv:

а освен атдхе друга страница за гледање на фудбал знае ли некој??Исклучиво за фудбал??Ај пишете ако знаете.:tv::tv:

http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football

http://www.e-televizor.com/livesports.php
На овие имаш секаков спорт ама нема врска ти си бираш што ќе гледаш.

www.rojadirecta.com
Кликаш на натпреварот и имаш повеке стримови и си го бираш оној кој највеке ке ти одговара. :)

или пак кај мене на сајтот би ви препорачал да влезете имате и доста други имтересни информации а и форум :helou:
футифанс

Линк за мечот Галатасарај - Динамо ...
ДА НЕ Е ОД ЏАСТИН.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom