НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
DO KOGA BRAKA MILI MAKEDONCI Do koga braKa , mili Makedonci, Do koga Grcite ve tolcat So svoeto verno drugoverstvo, Milata nasha rodina.

Zashto vie pricina stanavte Pred dvesta godini, Na gornata patrijarshija, -So lagi ni ja prezedovte. Kade se nashite pisateli, Kade se nashite spisanija? Sî e , sî e prav i pepel stanalo Od grckata fanariotska zloba.
Stanete site , braka Makedonci,
Od site nashi kraevi I da vikneme site so glas golem: "Begajte Grci , ne ve sakame!"
брату не сака викање мавање треба на таа стока:smir:

Utre e nov den za nashata drzava.Jas veruvam deka ke bideme pokraj Hrvatska i Albanija i mislam deka clenstvoto vo NATO ke ni bide pri pomosh vo ovie teshki momenti.
Neka ni e so ajr na site

Амин. Иншала.

Добра ноќ.

Lelej braka kako sum nervozen, sega se slusnav so brat mi od slovenija, toj raboti vo kafic. i mi kazuva deka vecerva bil nekoj cigan (grcin) tamu kaj sho raboti brat mi. I brat mi mu vika. REPUBLIKA MAKEDONIJA i ciganov vika NOO FYROM, ama brat mi kako sho si e nervozen i patriotce go fatil grkov mu gi manal klocite i nadvor go izbrkal jas da bi bil bi go ubil od mavanje izvinite na izras. ama stvarno sum nervozen..

Нато нато нато.. буш буш буш.. бакојани бакојани бакојани.. самит самит самит.. преку глава ми е веќе од се.. има една народна поговорка која гласи вака ПО УТРОТО СЕ ПОЗНАВА ДЕНОТ Утре е нов ден... ке видиме што ке напраимве. засега можеме само на памет да си збориме Буш рече ке влеземе во нато Грција вика нема да влеземе во нато Единствено што ни преостанува е да се надеваме до утре и да видиме што ке се случи.. Јас сега легнувам да спијам а би ви препорачал исто и вас.. оставете малце темава и утре да ја коментираме :)

"My fear is that radicals from all ethnicities there (in Macedonia) could be strengthened," he said. "Both sides have to compromise. I am convinced both countries have some reason to compromise. I hope that they will find a compromise."

Ама се испосравте со изјавата на Бериша околу ветото.
Никаде не пишува дека ни дал подршка. Ниту дека ги критикува Грците. Кажа дека двете земји треба да најдат компромис. А најблиску до некаква наклонетост кон нас му е изјавата дека им е важна нашата стабилност.
Ја знам дека на некој му треба рамо за плачење, ама нека си најде вистинско, а не да виси у воздух врз замислено. Албанија си ја доби поканата , нека им е со среќа.
Не треба да наоѓаме лажни основи за сплотеност меѓу Албанците и Македонците, туку вистински и искрени. Сплотеноста претпоставувам дека по ова прашање е горе-доле искрена. Не морате да измислувате причини за тоа.

"Фала му на подршката!"
-Кај видовте дека не' подржува? Или со самото тоа што, во оваа изјава, не збори против нас (which is rare this days), споменик треба да му изградиме?

Фајрвол, до крај на самит одмори од форум.

Povtorno pochnaa prikaznite deka ako ne sme vlegle vo NATO, kje se odvoele Albancite, je se raspadnela drzhavata, ili vo najblag sluchaj kje se destabilizirala...

Povtorno pochnaa prikaznite deka ako ne sme vlegle vo NATO, kje se odvoele Albancite, je se raspadnela drzhavata, ili vo najblag sluchaj kje se destabilizirala...

Приказни ко приказни,ќе си останат да им спомнуваме на идните поколенија дека имало и такви дрмосерци во земјава кој биле спремни да дадат и бесплатни сексуални услуги само да сме влезеле во НАТО а за името биле спремни да го сменат уште пред да се родат.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom