НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Ne dzabe ja narekoa ruski trojanski konj". Javnost koja e naj anti-amerikanski nastroena spored site ispituvanja.

Shto napravila Atina za Amerika? Nishto. Nashtetila mnogu i naplatila se'. A dobila epten mnogu upravo od Amerika.

Samo Amerika mozhe i treba da im gi potkastri kriljata na atinsklite cigani, pa da vidime utre sjto kje se sluchi.

Do togash...

Нефункционалноста, односно непочитување на споствените принципи плека но сигурно го јаде НАТО одвнатре, а од целиов овој самит изгледа дека само еден ќе излезе насмеан, и тоа токму тој кој нема право на збор туку само набљудува - Путин.
Да не ме разберете погрешно не ги сметам русите за браќа и не сакам русија да не користи ко нивни инструмент, бидејќи кај стапнала руска чизма таму трева веќе не расне.

Расте итоа како расте,секаде каде стапнала Руска чизма сега се во НАТО,ама овде не стапнала ич па нема ни НАТО.Сети се само на Чешка,Словачка,Бугарија,Романија или на Естонија,Латвија.............

Можеби нема до толку економски и финансиски но сигурно ќе не расположи и ќе ни адде позитивна енергија.
БЕзбедност и 2 чекора до ЕУ

Купи си некој енергетски пијалок доколку сакаш позитивна енергија,се друго е само лага во случајов.:toe:

Сеа ке ни опашат вето... и гледаш на први мај отишле 3000 Македонци за грција (намерно со мала буква). Потоа одмори-оп 30000-50000. Јебеш га ..

Купи си некој енергетски пијалок доколку сакаш позитивна енергија,се друго е само лага во случајов.:toe:

Јас знам што се случува со светов но прашај ги оние сега што си го рушат домот заради ова вето или одложување исти курац.

Turcija e lekot za Grcija , samo oni znaat kaj gi boli.

Треба да покажеме дека како Македонски ГОРДО ќе живееме со вето и дека нема да дозволиме едно глупо вето од една ебана соседка до нас да ни ги спушти главите.

Од друга страна, претпоставувам дека имаме паметни политичари кои знаат да одлучат дека не ни требаат преговори со ваков сосед, дека не ни требаат дипломатски односи со земјата која сака од ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ причини да го блокира нашиот влез во една меѓународна инститиција.

А...ние еврата во џеб и утре трк во Солун.

Само знаете што ми е чудно, што всушност вечерашниов сигнал за вето, фактички го негира оптимизмот и денешниот говор на Буш. Замислите колку јак сосед имаме, сосед кој успеа да го негира моќниот и голем Џорџ Буш и да застане на патот на Америка.

Аххх....на сите гркинки им посакувам добра ноќ.

Ништо од нато........знаев...видите дека е подобро да си песимист ја гледаш реалноста! ....барем името ни остана!!

Треба да покажеме дека како Македонски ГОРДО ќе живееме со вето и дека нема да дозволиме едно глупо вето од една ебана соседка до нас да ни ги спушти главите.

Од друга страна, претпоставувам дека имаме паметни политичари кои знаат да одлучат дека не ни требаат преговори со ваков сосед, дека не ни требаат дипломатски односи со земјата која сака од ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ причини да го блокира нашиот влез во една меѓународна инститиција.

А...ние еврата во џеб и утре трк во Солун.

Само знаете што ми е чудно, што всушност вечерашниов сигнал за вето, фактички го негира оптимизмот и денешниот говор на Буш. Замислите колку јак сосед имаме, сосед кој успеа да го негира моќниот и голем Џорџ Буш и да застане на патот на Америка.

Аххх....на сите гркинки им посакувам добра ноќ.

Буш за инает на Грците не призна бидејки одеше против Америка е сега замисли за инает што може да направи со Македонија

нато ќе го има во раце Црното , Јадранското и дел од Егејското заклучок Грците не им се потребни

Браво за колумнава на дечково.

:bravo:

Ние сме првата земја која е одбиена на Самит за Нато.ПРВАТА!!!
НИЕ СЕКОГАШ СМЕ БИЛЕ ПРВИ ВО СВЕТОТ! ВО СИТЕ ПОЛИЊА! Подем, демократија, распад, робовладетелство, јазик, писмо, култура, дипломатија, глобализам, уметност, музика...САМО ИМЕНУВАЈ ГО, КАЈ НАС ВЕЌЕ ПРОШЛО!
Море стар мачор :)

Се нешто ми мириса на скара...чрчори месо, пиво се поти...младо кромидче... :)

ЗА ОСТАНАТИТЕ:

ИСКЛУЧЕТЕ ГИ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, РАДИЈАТА, КОМПЈУТЕРИТЕ - БАРЕМ ДО УТРЕ ПОПЛАДНЕ, ЗА ДА СИ ЧЕСТИТАМЕ! (Во меѓувреме, Трн препорачува: секс, добра музика по можност македонска, добар сон, ризико, бриџ, табланет...што ви душа сака занимации, само не дозволувајте да ви игра притисокот:smir:)

БЈР Македонија, влегува во НАТО.

Бидејќи ако сега не влезе, никогаш повеќе нема да влезе. НЕ ЗАТОА ШТО НАТО НЕМА ДА САКА - ТУКУ ЗАТОА ШТО МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА САКА!

П.С. :)

И мирни ноќеска...физиолошки испразнете се да не сонувате работи од кои би се помочале :)

НИЕ СЕКОГАШ СМЕ БИЛЕ ПРВИ ВО СВЕТОТ! ВО СИТЕ ПОЛИЊА! Подем, демократија, распад, робовладетелство, јазик, писмо, култура, дипломатија, глобализам, уметност, музика...САМО ИМЕНУВАЈ ГО, КАЈ НАС ВЕЌЕ ПРОШЛО!

Се нешто ми мириса на скара...чрчори месо, пиво се поти...младо кромидче... :)

ЗА ОСТАНАТИТЕ:

ИСКЛУЧЕТЕ ГИ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, РАДИЈАТА, КОМПЈУТЕРИТЕ - БАРЕМ ДО УТРЕ ПОПЛАДНЕ, ЗА ДА СИ ЧЕСТИТАМЕ! (Во меѓувреме, Трн препорачува: секс, добра музика по можност македонска, добар сон, ризико, бриџ, табланет...што ви душа сака занимации, само не дозволувајте да ви игра притисокот:smir:)

БЈР Македонија, влегува во НАТО.

Бидејќи ако сега влезе, никогаш повеќе нема да влезе. НЕ ЗАТОА ШТО НАТО НЕМА ДА САКА - ТУКУ ЗАТОА ШТО МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА САКА!

П.С. :)

И мирни ноќеска...физиолошки испразнете се да не сонувате работи од кои би се помочале :)

Te частам друже шопибнг у Грција ако биде вака.

Сеа ке ни опашат вето... и гледаш на први мај отишле 3000 Македонци за грција (намерно со мала буква). Потоа одмори-оп 30000-50000. Јебеш га ..

ah bre gocccccence znam edno vreme ke go menese imeto za NATO. aj neka ti e prosteno. si gledal mnogu televizija.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom