Насмевни се и не бери гајле!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
...намигни ми, ајде наздравје Скопје :pos:
ЉоЉ , се смеам нон стоп ко некој зелен, недоквавакан ама топ ми е па шо.

И ај после не се смеј :vozbud:

Како беше, секој насмевка го продолжува животот за 7 минути, така?

Ако е така ќе живеам вечно :) :):):):)

[FONT=georgia, bookman old style, palatino linotype, book antiqua, palatino, trebuchet ms, helvetica, garamond, sans-serif, arial, verdana, avante garde, century gothic, comic sans ms, times, times new roman, serif] A smile is an inexpensive way to change your looks. ~Charles Gordy

[/FONT][FONT=georgia, bookman old style, palatino linotype, book antiqua, palatino, trebuchet ms, helvetica, garamond, sans-serif, arial, verdana, avante garde, century gothic, comic sans ms, times, times new roman, serif] A smile is the light in the window of your face that tells people you're at home.

[/FONT][FONT=georgia, bookman old style, palatino linotype, book antiqua, palatino, trebuchet ms, helvetica, garamond, sans-serif, arial, verdana, avante garde, century gothic, comic sans ms, times, times new roman, serif] Everytime you smile at someone, it is an action of love, a gift to that person, a beautiful thing. ~Mother Teresa

Обожавам да се смеам, насмевнувам на лица и на тој начин сум среќна. Се смеам често и си ја обожавам насмевката на моето лице зашто ме исполнува и за тоа време заборавам на сета тага околу.
[/FONT]

Моето животно мото :) смеењто е здравје :)

EEeee i Ja SaKam Da Se SmeAm...TogaSh Se ChustvuVam PouBaVA...:)):wink:

Само со насмевката и смеењето сум шармирала многу луѓе:)
Се смеам квалитетно со колеги од факс, имаме многу интерни зазанки на кои паѓа здраво кикотење, а се смеам и кога ќе го видам седен другар, како појава ме смее, позитивен е и му благодарам за тоа:)

koga drvoto kje go se4esh krvari ,koga zivotnite se gladni i bolni rikaat .... no samo 4ovekot moze da se smeee koga i da posaka...toa go prodolzuva zivotot i da ne go prodolzuva barem srekjen go pravi.

pa sakam da se smeam ne deka ne sakam...
ama nemozam da posnesuvam zeleni i sekogas lice da pravam deka mi e smesno:pipi::pipi::pipi:
iako se trudam nekogas koga ne mi e do smeenje-da se smeam, nemozam da se smeeam na glupi vicovi i toa mn me nervira...Se slozuvam smeenjeto e polovina zdravje.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Кога се смеам стварно бољи се чувствувам, а затоа и тоа е моето животно мото :D

Ова ми го погодиле сите ми викаа ти ќе живиш над 200 године нон стоп сум оцерен.насмеан имам заразно смеење обожавам други да смеем.А сум рекол и насмеан ќе умрем. :pos2:

Насмеан сум по природа имам убава насмевка тоа знам ми имаат искоментирано и затоа повеке си се смеам а плус и работата ми е таква секогаш морам да сум позитивен и насмеан но има денови и кога не ми е до смеење тогаш некако повеке сум затворен по дома :vozbud:значи не сум расположен и не сакам да влијаам на другите негативно :baeh:

:pos2::pos2::pos2::pos2: :):):):) stvarno obozavam veseli luge :):):):D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom