VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Bojan Ilic
пред 20 часа ·
https://www.youtube.com/watch?v=uZNCei4r4mw
Јас сум братот на возачот, оној што го вадат од возилото на снимкава. Не нападнаа за глупости... Влеговме во кола ни дотрчаа 3-4 албанци ни ја скршија шофершајбната со боксачи ( веднаш повикавме полиција) ние побегнавме но завршивме во слепа улица. Продолжија да не бркаат околу 20 албанци со ножеви, боксачи и слично. Братми за да ги избегне удри во ѕид за жал тука било дете ние неможевме да видиме ништо зошто ни е скршена шофершајбната и бевме испаничени, јас не знам каков човек напаѓа луѓе со цел да ги тиепа/убие пред сопственото дете за банална расправија поради ред во болница и со тоа го доведува во опасност... И дали тие навистина се жртви? Јас имам 5 посекотини од НОЖ, повеќепати сум удрен со тврд предмет по глава и тело. Против никој од напаѓачите не е поднесена кривична пријава уште и се организираат протести и го нарекуваат брат ми терорист кој сакаше само да избега и да се спаси... Навистина е греота за детето и ние жалиме ама како би вие реагирале да се најдете во ваква ситуација и да ви е загрозен вашиот живот и животот на вашата фамилија? Во сите медиуми пишува како ние сме ги чекале да ги згазиме никој не ја напиша вистината што навистина се случи.
Провокатор ја има отворено темава
"Убиство на невино дете"
(ако е виновно дете, тогаш е ок?)
Рони крокодилски солзи, многу била вознемирена, се пренемага,
за на крај да каже дека детето било НАМЕРНО, со умисла прегазено,
и бара најстрога казна за наводниот "убиец"
Многу вознемирена од настанот кој ги потресе сите за убиството кое се случи во Куманово од кое настрада невино 4 годишно детенце не можев а да не напишам и да слушнам ваше мислење. Многу сум разочарана од се замислете поради најобична кавга меѓу двајца родители се изгаси животот на едно ангелче. Што мислите за ова и дали се чуствувате сигурно вие и вашите семејства во оваа земја? Дали правдата ке дојде на место и убиецот ке биде најстрого казнет ? Дали воопшто постои човечност и правда во светов веке не знам![]()
Неколку пати побарав да се затвори, но постовите ми беа избришани.
Сакав да поминат 2-3 дена, за да се симне прашината, па да дадам свое мислење.
Жалосно е за детето, ни криво ни должно, исто и за мајка му што била повредена.
Кога би се нашол во иста ваква ситуација, да ми е загрозен животот, многу слично би реагирал.
И како што мислев, никој не го удрил намерно баш детето, многу добро се гледа на видеото.
Таткото и тие неговите "тепачишта" треба да одговараат исто така.
Сакам само да ги прашам оние на форумов што се истрчаа да бараат бесилки, стрелање, смртни казни и слично,
дали ви е чиста совеста?
Барам поддршка и од другите членови за да се затвори темата од провокаторот и дискусијата да продолжи овде.
Модератор е @Miss Paranoia ако не се лажам?
Последно уредено: