Инцидент во Дебар Маало
Советникот на СДСМ Дејан Тодорвски - Гзе се заканувал со гасен пиштол на полицаец
Советникот на СДСМ Дејан Тодорвски - Гзе се заканувал со гасен пиштол на полицаец
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Четири полицајци повредени, тепани со метални шипки...како не се најде барем еден од нив да пука, да им еба матер на овие шерифи од див запад... се надевам брзо ќе ги уапсат и една убава формалност на сите што се вмешани...уште па и во светиот месец на рамазан...
Се надевам на драконски казни за кретените
Тежок инцидент во Тетово: Повредени четворица полицајци, двајца од нив пренесени на скопските клиники
Четворица полицајци се повредени, од кои двајца потешко, по инцидентот што вечерва околу 18 часот се случил на улицата „Никола Тесла“ во Тетово при обид за апсење на лице осудено на затворска казна.
![]()
Двајца од повредените полицајци добиле тешки повреди од шипка по главите, скршеници, исекотини, отоци...и итно биле препратени на скопските клиники. Еден од нив е во сериозна здравствена состојба.
Увид на местото извршила тетовската полиција која презема и други мерки за откривање на идентитетот на напаѓачите и нивно пронаоѓање и приведување.
Ако бил Албанец возачот немало да загини никој или што ти е поентата?Pocina deteto (albanec) samo 4godini koj bese pregazen so avtomobil od strana na eden makedonec, prethodno imalo verbalna raspravija pomegju makedonecot i tatkoto na vekje pocinatoto dete.
![]()
Ете мене не ми е јасен мотивот. Ке можеш да образложиш.Jasno se gleda sto e motivot ovde
Zatoa kjutite, da bese obratno ke imase nad 500 stranici komentari.
Ете мене не ми е јасен мотивот. Ке можеш да образложиш.