Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
Аха, јас мислев дека за албанците збориме, ок.
Извини, моја грешка е, јас мислев дека Албанците се муслимани, my bad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха, јас мислев дека за албанците збориме, ок.
од мојот нема сигурно, од твојот можеби.Ќе си наплатат штета ! И тоа од вашите џебови
од мојот нема сигурно, од твојот можеби.
П.С. дали ќе се вратат во своите дуќани тоа е прашањето. Ја би му купил два прозори ама ако го шитне дуќанот.
80 % од шипптарите имаат крив нос,и 80 % од шипптарите се ниски луѓе ете тој деформитет.Во светот сте еден од најгрдите и најниските народи, на прво место сте во криви носеви,дебели носеви,искршени носеви...а кога е тероризмот во прашанје,го делите првото место со тие од Афганистан и Либија,в прочем тие ви се родени браќа и нормално и реално е да го делите првото место,крвта не е вода.Имало некоја студија за овој феномен,
Какви деформитети бе море? Асиметрична фаца?
Како овој?
80 % од шипптарите имаат крив нос,и 80 % од шипптарите се ниски луѓе ете тој деформитет.Во светот сте еден од најгрдите и најниските народи, на прво место сте во криви носеви,дебели носеви,искршени носеви...а кога е тероризмот во прашанје,го делите првото место со тие од Афганистан и Либија,в прочем тие ви се родени браќа и нормално и реално е да го делите првото место,крвта не е вода.
80 % од шипптарите имаат крив нос,и 80 % од шипптарите се ниски луѓе ете тој деформитет.Во светот сте еден од најгрдите и најниските народи, на прво место сте во криви носеви,дебели носеви,искршени носеви...а кога е тероризмот во прашанје,го делите првото место со тие од Афганистан и Либија,в прочем тие ви се родени браќа и нормално и реално е да го делите првото место,крвта не е вода.
Знаеш, отсекогаш не сум бил задоволен од себеси, тоа што не сум доволно интелигентен, не сум доволно храбар, понекогаш навистина се разочарувам.Канцерот на западното општество,оној канцер кој што во немоќноста да се натпреварува на интелектуално ниво со останатите од неговата нација,создал омраза кон самиот себе,сега повторно се обидува во својот пост да ги ни поклопи очите со фереџе за она што имаме можност да го видиме секој ден.
Откако ваквите канцери не успеаја да се вклопат во нашиве општества,а притоа толку се обидуваа, такашто завршуваа некои факултетчиња,и тие со партиска помош,сега се вртат таму каде што навистина припаѓаат,кон нивното племе,а најбилску до нив овде се шипптарите.
Јас зивеев 2 години во странска дрзава кај што нив најмногу ги има и не сум сретнал ни еден да е барем приблизно висок колку мене...сите се ниски ретко некој да се околу 1.80, мада јас и тие од 1.80 ги рачунам за нискиНе би рекол, повеќето Албанци се со просечна висина а има и некои доста високи но во помал процент, не би рекол дека во мнозински дел се ниска популација, жените им се пониски да во просек Албанките се нешто пониски од Македонките но повеќето Албанци кои ги познавам и секојдневно гледам се отприлика моја висина околу 180 цм ... зборам за полнолетни Албанци ти можеби мислиш на некои сеуште недорастени средношколци !
И Пакистанци се.Извини, моја грешка е, јас мислев дека Албанците се муслимани, my bad.
што и да е, сигурно не е толку флагрантно, како кај тебеШто е пробљем со тебе ?