Насилства во Македонија

Лично искуство, во превод - лично бил сведок на таков случај.

Инаку тоа дали Албанците се женат со снаите, дали ни личат грдо или живеат у подрум, тоа е небитно ама баш најмногу на свет. Проблемот е друг, а за овие работи ич не треба да не боли уво. Нивна работа. И ние му личиме на некој од Данска како кромањонци у фаците. Се самозалажувате ако мислите дека не е така.
Дали сте нормални луѓе?
Лично искуство затоа што гледал низ прозорец неколку пати до комшијата и не забележал дека искача цурата и оп, свекорот ја забременил....
Знам дека имате сеирџиски капацитет, но ова е веќе премногу overrated.
Овие муабети ниту тешки старици не ги прават. ЦЦЦ не можам да верувам дека овие примери ви се меродавни, ги употребувате како емпирички мерки.[DOUBLEPOST=1401386750][/DOUBLEPOST]
Ако реалноста не ти се допаѓа секогаш имаш два избора: да ја прифатиш или да ја промениш.
Изгледа имаме две реалности, не мора само едната да биде вистинска, затоа што и двете се погрешни, горе доле.

Овој горе се жалеше дека некој водел антиисламска пропаганда,па го кажува тоа како да е нешто лошо.Сите што водат антиисламска пропаганда го кажуваат само она што е напишано во куранот и без тронка измислица, а тоа е:

-Нивниот пророк бил педофил кој се оженил со 6 годишно девојче,Ајша, а го силувал девојчето кога имало 9 години.Ниеден оџа не го негира ова туку сите велак дека било алал од нивниот болен бог,девојчето да се силува.

-Нивниот пророк бил трговец со робови.

-Нивниот пророк бил силувач.Ја силувал еврејката Софија откако го нападнал нејзинот село и откако ја исекол главата на нејзиниот маж и нејзиниот татко.

-Казната за напуштање на исламот според куранот е смрт.

Нивниот пророк бил некрофил,човек што има секс со мртво тело.

-Во нивната книга пишува Христијаните и Евреите да не се земаат за пријатели,и дека они си се пријатели енди на други.И двете групи треба или да ја сменат верата или да се истребат или земат за робови.Доколку тоа не е добро во моментот за исламската држава,овие луѓе треба да се принудат да плаќаат данок во крв и пари,данок кој не го плаќаат муслиманите.

Уште многу грдосии и повраќаници се напишана во таа книга дадена од ѓаволот и благодарам за тоа што ме мотивиравте да пишувам за ова.Во најскоро време треба да отвориме тема за ова и да продискутираме за ѓубрето што е напишано во куранот.Лошото е овде што никој од не се осмелува да ја чепка оваа тема и се шири лажна пропаганда дека ликот на еврејсиот и христијанксиот бог е истиот оној со исламскиот.Благодарение на вирусите на нашето општество како јанко јади гомна,ова е општо прифатено мислење.

Сево ова е напишано во сатанистичка книга и лесно може да се информирате за тоа.Да се жалиш дека некој е антиисламист е исто како нацист да се жали дека некои луѓе се анти нацисти и му го спречуваат правото да убива евреи.Патем мухамед амин ел хусеини,муфтија од Ерусалим е одговорен за чистење на Евреите во блискиот исток,под команда на Хитлер и еден од главните архитекти на Холокаустот,подржан од сите муслимани и тогаш и денес.Ќе мижеме како слепци,се во име на соживот со инцесоидни створови,соживот кој го нема.

Ќе продолжиме да дебатирема на ова во наредниве постови или на друга тема а во меѓувреме неколку линка од учењето на книга на злото ќе дадам во следниот пост.Учењата се прифатени од секој оџа или мусли.Инаку ако не се прифатени од некој поединец оџа или мусли ,тогаш тој не е муслиман,бидејки не верува во 99 посто од напишано во таа книга,а фактите се јасни,напишаното не се мења.Или ги следиш тие ставови или не.Патем,како што кажав казната за нецелосно прифаќање на ислмаот или напуштање е смрт.

Шокирачки а,имаме мозок,не ни треба јанко или баба и дедо да ни кажат за куранот.Имаме интернет,имаме продавници,купете си ја книгата и видете си за себа,а ако нејкете барем не излегувајте како идиоти да браните нешто за коешто не знаете ништо.Ова последново до пацифистчикиот вирус во земјава.

Во однос на инцестот,овој што се чуди треба да се информира за деформитетите кои што се наоѓаат во нинвата нација.На медицината и науката не им е грижа воопшто за соживот и мултикултурализам и се грижат само за факти.Затоа секој што има завршено медицински или е во слична научна бранша ќе ви каже дека кога се збори за некоја болест која што е најчесто резултат на инцестот, не се штедат зборови во дебатите и одредени нации се посочуваат веднаш.Уште малку и во науката ќе ни кажуваат да ги затвориме очите во име на соживотот.

Последно уредено:
Значи ти си свекорот?
Jas tebe te prasuvam civo e bebeto ako.zenata e dve godini.bez maz. Mazot pocinuva a ona ostanuva da zivee so svekorot i svekrvata. Tie ne ja pustaat od doma da izleze. Svekorot e edinstveniot maz vo kukjata. I posle dve godini snaata raga dete.....kazimi od kade e toa dete??????????

Jas tebe te prasuvam civo e bebeto ako.zenata e dve godini.bez maz. Mazot pocinuva a ona ostanuva da zivee so svekorot i svekrvata. Tie ne ja pustaat od doma da izleze. Svekorot e edinstveniot maz vo kukjata. I posle dve godini snaata raga dete.....kazimi od kade e toa dete??????????

Od Alah!! prateno e kako svetec na zemjata......bog i podaril dete, prekini da provociras!

Јас ќе ти кажам од каде доаѓа таа пракса.Тоа повторно доаѓа од книгата на злото каде што нивниот пророк ги учи дека ако мажот почине,жената и децата мораат да бидат превземени или од свекорот или од деверот,или од некој друг.Ова они го оправдуваат со тоа што велат дека на тој начин продолжуваат да се грижат за семејството но грижата за своите блиски,па и за било кој друг ја прават сите нормални луѓе.Болното кај нив е тоа што пророкот ги учи дека жената не може само да седи и да јаде леб туку мора да го задоволува новиот маж,а бидејки според таа религија на жените им е забрането да работат,и се сметаат за неспособни и непогодни да се грижат за самите себе,тоа е единствениот начин за враќање на долгот.[DOUBLEPOST=1401391818][/DOUBLEPOST]Неколку линка,само за добивање на пореална слика за реалноста од онаа на дегенерикот јанкко:

https://www.youtube.com/watch?v=wqa9tt2eS5M
Гледајте го ова до крај за да го видите објаснувањето на нивниот оџа.

https://www.youtube.com/watch?v=ChnpaMK1oLQ

https://www.youtube.com/watch?v=6OZ3s0BcSxs

Ова не се радикали и глупости како што некој сака да го издвои исламот од вахабизмот.Ова е тоа што е напишано во прљавата книга.Единствената разлика е што некои од нив ги прават овие работи постојано, а оние подобрите протестираат низ цел град во илјадници,за првите да бидат ослободени,и го учат нивното ѓубре да гледаат како на непријател на се што не е од нивната нација и вера.После се чудат по форуми како сме можеле да имаме такво мислење а доволно е да прошетаат по град за да ги видат инцесоидните групи од орки.Се познаваат и по изгледот и по однесувањето веднаш.

Последно уредено:
Срамота е за тие 31 години што ги имаш за паметот што го имаш.
Од каде да знам јас од каде е детето, не сум јас по гледање по туѓи дворови.
И да е вистина случајов, еве зарем само еден или неколку примери ве убедија да заклучите дека генерално кај албанците има инцестни бракови, мешања и што уште не?

Правење будала на чисто или што би се рекло кај нас на Тошо.Срамота е на 31 година да веруваш на идеологии и на она што другите ќе го кажат, а не на она што ќе го прочиташ или видиш.Срамота е да бидеш заробеник на својот мозок и да ја следиш групата а кога веќе ги знаеш фактите.

Црно е, сите гледаат ама 90 посто во име на идеологијата и јавното мислење ќе го направат бело.

Не е срамот за боби,гордост е да се спротиставиш на јавната глупост креирана од луѓе со никаква интелегенција,и да ги кажеш фактите.

Креатори на јавното мислење се вирусите јанко,латас,борјан и други шљамови од најнизок слој кој што си одговараат со владеачките елити тука. Не срам,беда од светски размери е да го формираш своето мислење на овие шљамови и на некој инцестоиден кој што те убедува дека војната во 2001 била за доброто на нашата земја.

Последно уредено:
Во однос на инцестот,овој што се чуди треба да се информира за деформитетите кои што се наоѓаат во нинвата нација.На медицината и науката не им е грижа воопшто за соживот и мултикултурализам и се грижат само за факти.Затоа секој што има завршено медицински или е во слична научна бранша ќе ви каже дека кога се збори за некоја болест која што е најчесто резултат на инцестот, не се штедат зборови во дебатите и одредени нации се посочуваат веднаш.Уште малку и во науката ќе ни кажуваат да ги затвориме очите во име на соживотот.
Имало некоја студија за овој феномен, мислам некоја сериозна студија, на пример некој комшија како гледа во туѓ двор и забележува дека во куќата на комшијата се случува нешто несекојдневно? некоја бремена жена?

Какви деформитети бе море? Асиметрична фаца?
Како овој?
MV5BMTU0Mzg4MDgzNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDkxNzIwMw@@._V1_SX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg

Кој дегенерик еј,го извадил Бредли Купер мислејки дека сме неписмени како нив и нема да знаеме кој е,па ќе поверуваме дека е шкон небањат.:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Па и да беше шкон,што ќе беше поразлично ако еден од нив изгледа вака а сите други се ко орки, ама изгледа немало ни еден со нормален личен опис па почнаa холивуд глумци да редад.
Патем христијанин е типов.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
А само пред пет минути зборев за креирање на јавното мислење од идиоти.:tapp:

Последно уредено:
Какви деформитети бе море?

Ај на спиење.

Cousin marriage is explicitly allowed in Islam as seen in chapter 4 verse 23 of the Qur'an

In Pakistan, where there has been cousin marriage for generations, and according to professor Anne-Marie Nybo Andersen from South Danish University, the current rate is 70%,[5] one study estimated infant mortality at 12.7 percent for married double first cousins, 7.9 percent for first cousins, 9.2 percent for first cousins once removed/double second cousins, 6.9 percent for second cousins, and 5.1 percent among non-consanguineous progeny. Among double first cousin progeny, 41.2 percent of pre-reproductive deaths were associated with the expression of detrimental recessive genes, with equivalent values of 26.0, 14.9, and 8.1 percent for first cousins, first cousins once removed/double second cousins, and second cousins respectively.

Кој дегенерик еј,го извадил Бредли Купер мислејки дека сме неписмени како нив и нема да знаеме кој е,па ќе поверуваме дека е шкон небањат.:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Па и да беше шкон,што ќе направеше поразлично ако еден од нив изгледа вака а сите други се ко орки, ама изгледа немало ни еден со нормален личен опис па почна холивуд глумци да редад.
Патем христијанин е типов.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
А само пред пет минути зборев за креирање на јавното мислење од идиоти.:tapp:
:facepalm:
Извини, кажи дали тролаш или навистина си волку глуп?[DOUBLEPOST=1401396538][/DOUBLEPOST]
Аха, јас мислев дека за албанците збориме, ок.

Mnogu si go bil glup be more hej.Pa neli go gledas geka go lјici kako nas be more.

Отиде кредибилитетот на овој на темава, а толку многу се трудеше да остави впечаток.

Последно уредено:
Темава сеуште не е затворена и после 150 страни оффтопик?

Последно уредено:
Темава сеуште не е затворена и после 150 страни оффтопик?
Од тема за убиство, направивте тема за инцестоидни бракови :facepalm:

Каде го гледаш оффтопикот.Темава е за дечко кој е убиен од инцестно ѓубре, а сите се наоѓаме секојдневно во слични ситоации поради наведеното ѓубре.Сега бидејки сите го делиме овој проблем и не е првпат да се случи овакво нешто,ѓи бараме причините за ова,бидејки во сите држави во светотот живеат повеќе нации одеднаш, а само тие, и само тие ,од истата вера и овие неколку омразени нации ги прават проблемите.
Па сега се обидуваме да сватиме дали проблемот е нивната практика на инцест или пак проблемот е во книгата на омразата наречена куран.

А гледам дека сите ја обожуваат практиката на замолчување, па се молат модераторите да бидат со исти памет како нив,освен кога они ја шират својата верска омраза{зошто тогаш е оправдано}.Изгледа дека луѓето се освестуваат и повеќе не им е гајле за селективните закони на цензура.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom