Насилства во Македонија

А тие направиле нешто добро што убиле?
секако дека не , најлошо нешто е тоа , а постави се ти на тоа место .... зборуваш дека е лошо да биде убиен некој,а со друго лице и логика бараш да се убие некој .... глупости бе алооо

Сител ги рашутирале на место на настан (y)
И во второто јавување главна вест им беше дека они се добро...фала ама ич не не интересираше тоа.

Нека почива во мир.
Матурант, најубавите години биле пред него, а сега ...

Dardan-ia:

,,Сигурно ги провоцирал, им пцувал мајка најверојатно. А и не требал да си го бара тоа што е негово, биле повеќе"

/sarcasm

местото е кај мостот портокалов , кога одиш накај Састав ,Ластовица Кајак Клубот

Следна недела Амон Мра шпонот и Бени ќе пејат песни од Боб Марли со цитати од Куран кај Школка, а наши снобови ќе им аплаудираат, затоа што не збогатуваат мулти-културно.

Ова е кај новите згради кај очнава болница тука бил убиен поточно заклан бил со секира баш сега моите ми кажаа имало полиција и увид се вршело а од мојот комшија кажал дека видел полицајциве како го тепале некој... но тоа е непроверена инфо.
Да, да, знам каде е. Хаос е населбава , сите се на улицата ама само така може правда да се добие[DOUBLEPOST=1400521976][/DOUBLEPOST]
местото е кај мостот портокалов , кога одиш накај Састав ,Ластовица Кајак Клубот
Да, кај насипот.

Добро бе како им иди вакво злодело да прават, кој морал, кој човечлук го имаат?
Ве замолувам, знам дека сте иритирани, и јас сум, но ве замолувам да ги контролирате до одредена мера мислењата, ќе бидам потолерантен но не претерувајте. Нека почива во мир детето, партал ни ја направија генерацијава млада. :(

секако дека не , најлошо нешто е тоа , а постави се ти на тоа место .... зборуваш дека е лошо да биде убиен некој,а со друго лице и логика бараш да се убие некој .... глупости бе алооо
Крв за крв,како што кажав на друга тема,си убил-да бидеш убиен,си силувал-кастрација,закани-сечење на јазикот...

Не ми се верува со какви монструми делиме воздух.

Трчам таму на кеј, родители дечиња мали шеткаат кај мостот. Тешко на семејството...

Dardan-ia:

,,Сигурно ги провоцирал, им пцувал мајка најверојатно. А и не требал да си го бара тоа што е негово, биле повеќе"

/sarcasm
е за вакви вчера се радувавте во Штип. :свиркам:

Dardan-ia:

/sarcasm
Не треси глупости,како може да не си го барам моето,па што ако се повеќе?Моето си е мое,ако се повеќе значи се што ќе посакаат е нивно?

Се дур трае соживотот и има албански партии у влада ќе се дешава ова. Кога државниот врв ќе реши дека секој албанец е непријател број еден на Македонија можеби ќе го решиме ова, или тие нас, или ние нив. Друг излез од ова нема, ако барате било каква човечност или разбирање сте се заебале. А државата, ако сеуште постои, нека почека уште малку, и вакви случки секој ден ќе се дешаваат и во поурбаните населби. До тогаш нека се фокусираат само на инвестиции.

Не ми се верува со какви монструми делиме воздух.

Трчам таму на кеј, родители дечиња мали шеткаат кај мостот. Тешко на семејството...
Добро утро ..... заспани убавици .... не е убав светот .... и татко ти може да те силува и да те убие ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom