Насилства во Македонија

Ф

Флеш

Гостин
А тие направиле нешто добро што убиле?
секако дека не , најлошо нешто е тоа , а постави се ти на тоа место .... зборуваш дека е лошо да биде убиен некој,а со друго лице и логика бараш да се убие некој .... глупости бе алооо

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сител ги рашутирале на место на настан (y)
И во второто јавување главна вест им беше дека они се добро...фала ама ич не не интересираше тоа.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Нека почива во мир.
Матурант, најубавите години биле пред него, а сега ...

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Dardan-ia:

,,Сигурно ги провоцирал, им пцувал мајка најверојатно. А и не требал да си го бара тоа што е негово, биле повеќе"

/sarcasm

Ф

Флеш

Гостин
местото е кај мостот портокалов , кога одиш накај Састав ,Ластовица Кајак Клубот

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Следна недела Амон Мра шпонот и Бени ќе пејат песни од Боб Марли со цитати од Куран кај Школка, а наши снобови ќе им аплаудираат, затоа што не збогатуваат мулти-културно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова е кај новите згради кај очнава болница тука бил убиен поточно заклан бил со секира баш сега моите ми кажаа имало полиција и увид се вршело а од мојот комшија кажал дека видел полицајциве како го тепале некој... но тоа е непроверена инфо.
Да, да, знам каде е. Хаос е населбава , сите се на улицата ама само така може правда да се добие[DOUBLEPOST=1400521976][/DOUBLEPOST]
местото е кај мостот портокалов , кога одиш накај Састав ,Ластовица Кајак Клубот
Да, кај насипот.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Добро бе како им иди вакво злодело да прават, кој морал, кој човечлук го имаат?
Ве замолувам, знам дека сте иритирани, и јас сум, но ве замолувам да ги контролирате до одредена мера мислењата, ќе бидам потолерантен но не претерувајте. Нека почива во мир детето, партал ни ја направија генерацијава млада. :(

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
секако дека не , најлошо нешто е тоа , а постави се ти на тоа место .... зборуваш дека е лошо да биде убиен некој,а со друго лице и логика бараш да се убие некој .... глупости бе алооо
Крв за крв,како што кажав на друга тема,си убил-да бидеш убиен,си силувал-кастрација,закани-сечење на јазикот...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не ми се верува со какви монструми делиме воздух.

Трчам таму на кеј, родители дечиња мали шеткаат кај мостот. Тешко на семејството...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.982
Dardan-ia:

,,Сигурно ги провоцирал, им пцувал мајка најверојатно. А и не требал да си го бара тоа што е негово, биле повеќе"

/sarcasm
е за вакви вчера се радувавте во Штип. :свиркам:

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Dardan-ia:

/sarcasm
Не треси глупости,како може да не си го барам моето,па што ако се повеќе?Моето си е мое,ако се повеќе значи се што ќе посакаат е нивно?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Се дур трае соживотот и има албански партии у влада ќе се дешава ова. Кога државниот врв ќе реши дека секој албанец е непријател број еден на Македонија можеби ќе го решиме ова, или тие нас, или ние нив. Друг излез од ова нема, ако барате било каква човечност или разбирање сте се заебале. А државата, ако сеуште постои, нека почека уште малку, и вакви случки секој ден ќе се дешаваат и во поурбаните населби. До тогаш нека се фокусираат само на инвестиции.

Ф

Флеш

Гостин
Не ми се верува со какви монструми делиме воздух.

Трчам таму на кеј, родители дечиња мали шеткаат кај мостот. Тешко на семејството...
Добро утро ..... заспани убавици .... не е убав светот .... и татко ти може да те силува и да те убие ....

Kajgana Shop

На врв Bottom