И антички Македонци и Словени сме. А вие со што ќе се пофалите?
Со Карпатите?
Se soglasuvam vie ste sloveni..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И антички Македонци и Словени сме. А вие со што ќе се пофалите?
Со Карпатите?
Што се случи со третиот убиец, беше уапсен пред месец и пол, дали ќе биде донесен овде да му се суди или пак таму.Уапсен и третиот учесник за убиството на Саздо.
Го нашле во Хамбург, сеа кажаа на Канал 5.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Што се случи со третиот убиец, беше уапсен пред месец и пол, дали ќе биде донесен овде да му се суди или пак таму.
Или пак некој друг трик е во прашање.
Според иницијалите кои ги прочитав вчера мислам дека еден од пробедените е албанец.Да се кладиме од која националост биле тие што сечеле со ножеви сака некој?
![]()
Двајца средношколци повредени при масовна тепачка кај Хемиското училиште
Повредените ученици кои се на возраст од 15 и 18 години се здобиле со расекотини од нож при тепач...kanal5.com.mk
Прободен може да биде секој,зборев за тој што боделСпоред иницијалите кои ги прочитав вчера мислам дека еден од пробедените е албанец.
Не ми текнува на наше име кое почнува на буквата У.
Ти ја сфаќам поентата.Прободен може да биде секој,зборев за тој што бодел
Пред 4-5 години у ГУЦ кој го уби Албанецот со бехатонка ?!Ти ја сфаќам поентата.
Меѓусебе нека прават што сакаат, мене ми е гајле само за наши деца.
Они сеуште ги носат ножевите поради тоа да бодат македонски деца а многупати загинале нивни деца од истите тие ножеви.
Они сеуште фрлаат ѓубре и прават диви депонии по нивните градови и села, сечат нивни шуми со изговор дека тие се на Македонија иако околу нив веќе нема Македонци.
Така да ако се тепале меѓусебе тоа е нивни проблем не наш.