Т
Триптико
Гостин
Овој настан нема врска со навивачи. Не мешајте се и сешто во ист муабет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај боже да не се пренесе меѓу навивачите, а дека ќе има во Полска и наши и срски навивачи, ќе има и тоа има и меѓусебна утакмица ..Овој настан нема врска со навивачи. Не мешајте се и сешто во ист муабет.
Може тоа да е вистина, како ние што мислиме за бугарките и они мислат за девојките од Македонија, имав јас другарка што се палеше на срби без разлика каков е признаваше директно, само да е србин се влажеше целата. Курвите секогаш носат невојли, не би ме чудел и за овој настан тоа да биде мотивот.Јас сум бил лично сведок неколку пати на нивни провоцирања. Последен пат беше пред некоја година, исто во Охрид. Одеа позади 3 девојчиња и тие беа тројца. Довикуваа и префрлуваа цело време, но од додворување преминуваше во малтретирање. Цело време ја пратев ситуацијата, одев паралелно со нив, но од другата страна на улицата. Мразам неправди и се нервирав додека гледав, но ништо им немаа направено, се до моментот кога еден од нив не ја фати едната од девојките за рака, таа застана му се сврте и му се развика. Тогаш тргнав да преминам улица. Но кога им се развика девојката тие продолжија право. Малку фалеше да направам глупост. Којзнае колку такви ситуации има секојдневно со нив. Особено во Охрид.
Мене не ми е јасно што јадат дома, до храната ли е што ги тера да мислат дека кога ќе дојдат во Охрид, македонките нив ги чекаат и се влажнат целите. Страшна ароганција.
Како можеш таков заклучок да напишеш, сам прашувај се. Мешаш лична омраза скоро во секој твој втор коментар за било каква тема да се работи во форумот, ти си психо дефинитвно.si go gresel forumot ortak ovde ti etaja tema
Конечно некој го забележал овој факт. Сепак и психо луѓето имаат праваКако можеш таков заклучок да напишеш, сам прашувај се. Мешаш лична омраза скоро во секој твој втор коментар за било каква тема да се работи во форумот, ти си психо дефинитвно.
Кај виде заклучок у мојот пост?Како можеш таков заклучок да напишеш, сам прашувај се. Мешаш лична омраза скоро во секој твој втор коментар за било каква тема да се работи во форумот, ти си психо дефинитвно.
Македонски синдром, и да имаше некој - ќе рипнеше од страната на Србите да го тепа детето.Mnogu zhalno, plus edno neshto najveke me iznervira, tolku nemalo nikoj na ulica koga go tepale detevo da ripne ....
Јас знам што сакаш да кажеш со твојот пост, генелизирањето за некои е исправно за некои не, врз кој основ е така? баш ме интересира, можеби погрешно сум го сфатил твојот пост.Кај виде заклучок у мојот пост?
Ја реков заклучокот сами да си го извлечете.
Исто така, никаква лична омраза во тој пост нема.
Сувопарни факти, по кои секој сам нека си изнесе заклучок.