Нашата "писменост"

• Креатор на темата Креатор на темата reactive89
  • Време на започнување Време на започнување
R

reactive89

Гостин
Вчера седнавме во кафичот Ла Луна со некои од форумџиите... Сакавме да седнеме во Мамбо, но бидејќи на платното на кафичот Мамбо пишуваше отидов МЕ на одмор... Ние одлучивме да седнеме во Ла Луна...
25piuk8.jpg

Нешто печатна грешка?! Или, толку е нашата писменост и грижа за македонскиот јазик?!:tapp:

им се стиснал SPACE малце подолго.....

Остај ги бе. Сите се со неположена државна матура:)

Леле глуп и :)

леле ствар но колку се глуп и:pos2:

Кога сме кај (не)писменоста, видете јас Охрид шо начекав

Attachments

• DSC00941.jpg
    DSC00941.jpg
    162,8 KB · Прегледи: 68
Да не барам низ компјутеров какви се’ слики ми имаат праќано од пазарче во Струмица, не кажви ногу соној.

А што ќе кажете на ова: (Инаку во еден бутик во Струмица)

Attachments

• Кошуљи.jpg
    Кошуљи.jpg
    179,2 KB · Прегледи: 79
А во Охрид има една продавница и пишува на неа "ПАПУЧАР"...

Вчера седнавме во кафичот Ла Луна со некои од форумџиите... Сакавме да седнеме во Мамбо, но бидејќи на платното на кафичот Мамбо пишуваше отидов МЕ на одмор... Ние одлучивме да седнеме во Ла Луна...
Нешто печатна грешка?! Или, толку е нашата писменост и грижа за македонскиот јазик?!:tapp:
Реактив, не се секирај, можело да биде и полошо. Знаеш каде се наоѓаат зградите кај полицијата во Ѓорче. На вратата од една од продавничките доле, пишуваше "ОтидовНе на одмор":)

Да не барам низ компјутеров какви се’ слики ми имаат праќано од пазарче во Струмица, не кажви ногу соној.

Ој до пештани да ја сликаш меаната "Во Струмица на улица" и после побарај конекции помеѓу двете локации.

Ај баш да видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom