- Член од
- 15 септември 2013
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 186
До крај со мангата,анимето го гледам чат-патДо кај си со анимето или мангата, па да зборниме ко луѓе?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До крај со мангата,анимето го гледам чат-патДо кај си со анимето или мангата, па да зборниме ко луѓе?![]()
Прочитај. ^До крај со мангата,анимето го гледам чат-пат
шо значи lauded? а инаку Минато не користи телепортирање како Тобирама? па бидејќи телепортирањето е педерскоThe truth has been spoken
"Tobirama boasts a high level of taijutsu prowess. Renown for his near instantaneous reflexes and natural speed, he was hailed as the fastest shinobi of his time.[69] His speed was also lauded by the likes of Minato Namikaze, who himself is renown as the fastest shinobi in history."[DOUBLEPOST=1394194903][/DOUBLEPOST]
Прочитај. ^
шо значи lauded? а инаку Минато не користи телепортирање како Тобирама? па бидејќи телепортирањето е педерскоиди дека Раикаге е најбрз
заборавив за тоа. А инаку Наруто што направи со телепортирањето,го заборави?
И јас нешто слично ко тебе,но во мангата мислам употреби телепорт од кога превзеда контрола над kyuubi против ајкулата од akatsuki не ми текнува името како му бешеИскрено... не сум ги доглеал скроз епизодите, а оддамна беше. Се фокусирава (демек) на мангата, се додека не заврши анимето па да ги изгледам од 260та епизода.
И јас нешто слично ко тебе,но во мангата мислам употреби телепорт од кога превзеда контрола над kyuubi против ајкулата од akatsuki не ми текнува името како му беше
Ја гледав серијава ама од премногу филери, престанав да ја гледам и сега сакам пак да почнам. Арно ама, незнам до која епизода бев. Последно шо се сеќавам беше Раикаге и ТаСоЦицките како сакаа да го спречат Наруто да заминит во војна, ама Раикагето не сакаше да го пушти, па Наруто докажа дека е брз ко татко му и го пушти. Може да каже која епизода беше таа и од каде од тоа после нема филери ? Пишете во инбокс, ништо не читам друго на темава.
ps. Знам малце глупо е напишаново, ама незнам како по друго да објаснам.![]()