Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Ххахаха кој бот сум место да изменам коментарот јас си реплицирав сам на себе :ROFLMAO::facepalm:

Добро бе, човек го фаќате здраво за готово на секој збор -.-

Уствари буква :D
Во право е човекот ништо посебно не е Наруто земи гледај некој други анимиња како на пример Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Code Geass, Death Note, Bersek itn... ќе видиш дека Наруто се глупости живи :D

Не го завлекувајте членот во овие работи, ќе стани зависник... :icon_lol:

Да не има останато уште некој Наруто фан па да ме исхејта дека му ја трујам темава... :pos:

Ако сакаш аниме добро, без клише моменти и малце посериозно разгледај ги Monster, Death Note, Code Geass:Lelouch Lamperouge the rebellion, Berserk.... исто така ѕирни ги Samurai Champloo, Fullmetal alchemist:Brotherhood, Gungrave, Hellsing: Ultimate OVA, мислам дека ти се доволно. ;)

Да не има останато уште некој Наруто фан па да ме исхејта дека му ја трујам темава... :pos:

Ако сакаш аниме добро, без клише моменти и малце посериозно разгледај ги Monster, Death Note, Code Geass:Lelouch Lamperouge the rebellion, Berserk.... исто така ѕирни ги Samurai Champloo, Fullmetal alchemist:Brotherhood, Gungrave, Hellsing: Ultimate OVA, мислам дека ти се доволно. ;)
Сега ќе има што да гледам :)
Фала :)

Вака така за Наруто хејтање што би рекол Веџита over 9000+! :vozbud:, а денеска низ групиве и фан- странициве се само гифови или некој моменти од акциите на Мадара! :vozbud:

Како и да е јас го бојкотирам анимето се додека не заврши па да си го изглеам во еден здив. ;)

А ти mute пази се, следен си... :P

tumblr_mqhrxlYjkg1r3rdh2o1_500.gif

Шаринган
Ти го викнам Лулуш и на тебе и на ова емо педерчево да ви нареди да правите склекови :P

Шаринган
Ти го викнам Лулуш и на тебе и на ова емо педерчево да ви нареди да правите склекови :P

Дури да ме најди Лулуш Ламперуж, јас сум Follower of Kira така да... имам некоја страница во мене ќе го чкртнам пред да ме најде.. :icon_mrgr:

Чаптерот беше добар денес. Во аниме-то ќе биде дупло повозбудливо затоа што веќе ти е визуелизирано и плус музиката во Наруто воопшто не е лоша.

Една работа што ми влезе во око и ме нервира во овој чаптер е континуираното понашање на самобендисаното копиле Тоби.
Затоа си после брат ти, нуб еден. :cool:

Тоби е најбоље хокаге што ги ебел сите емо педерчиња :love: И треба да се покаже почит убаво му кажа на Наруто :D

Океј чаптер мн јак тим ворк али осекам дека на Обито нема ништо да му биде.

Тоби е најбоље хокаге што ги ебел сите емо педерчиња :love: И треба да се покаже почит убаво му кажа на Наруто :D

Океј чаптер мн јак тим ворк али осекам дека на Обито нема ништо да му биде.

БраД, ептен ги хејташ Учиха, а дефинитивно најјак клан се, само штета што ги уништија. Најголем кривец ти е старцана што нареди да се масакрираат.

БраД, ептен ги хејташ Учиха, а дефинитивно најјак клан се, само штета што ги уништија. Најголем кривец ти е старцана што нареди да се масакрираат.

Акатски вс 7-8 члена на Учиха.Who wins? Шо мислеш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom