P
PewDiePie
Гостин
ццц ја убија Карин :nesvest: Ви кажав за тоа копилето Саи дека е шиткач
....отиде Сасуке на ивл сајд-го усраа шоуто :nenene:...........ЕДИТ тоа ако споилериве се точни нели,хахаха ќе видиме утре.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
офф леле ги помешав деновите :kesa::tv: Сасуке ипак го уби Данзо нешто што не очекував да се случи ама ете појак бил,ама мајке ми ако Киши ја убие и Сакура престанувам да го гледам шоуто односно читам мангата:uvo: пре ГЕЈ ќе стане.....не ми се свиѓа правецот во кој се одвиваат работите. :nenene:зошто утре?:pos2:
кога може и сега
http://www.onemanga.com/Naruto/481/
ме бендиса чап. само заради минатото на данзо,
киши изгледа ќе почне да ги истребува обожавателките на саске
1.карин
2.сакура
итн.
киши изјави дека сакура ќе биде преставена како хероина,значи ќе има повеќе од незе понатаму,а зборот хероина за киши значи херојска смртофф леле ги помешав деновите :kesa::tv: Сасуке ипак го уби Данзо нешто што не очекував да се случи ама ете појак бил,ама мајке ми ако Киши ја убие и Сакура престанувам да го гледам шоуто односно читам мангата:uvo: пре ГЕЈ ќе стане.....не ми се свиѓа правецот во кој се одвиваат работите. :nenene:
Сакура не верувам да умре.После се, таа е главен лик.киши изјави дека сакура ќе биде преставена како хероина,значи ќе има повеќе од незе понатаму,а зборот хероина за киши значи херојска смрт
така беше со џираја.
ме интересира сега кој ќе биди задолжена да му го спасува газот на саске сега кога карин ја нема и југо кисни во зандана,или сасуке ќе научи и медикал џутсу![]()
Почни си со мангава подобро,повеќе ќе бидеш во тек со муабетот во темава,а и башка сега во епизодите иде филер така да без полезно е да се гледа. :helou: http://www.onemanga.com/Naruto/Имам изгледано на нет до 141 епизода.Да догледам уште неколку и ќе поразговараме.:helou:
ццц ја убија Карин :nesvest: Ви кажав за тоа копилето Саи дека е шиткач....отиде Сасуке на ивл сајд-го усраа шоуто :nenene:...........ЕДИТ тоа ако споилериве се точни нели,хахаха ќе видиме утре.
Мене ми е антипатичен ликотОти шиткач, закон е.
Киши здрка работа со Сасуке,итоа здрка бајагиабе и оној Киши... се женскиве ги уби...може му е тешко да ги црта ама нека се помачи малце, цел свет го глеа ова :wink:
има време највероватно ќе заврши за 1 година.Па изгледа и Киши нема веќе идеи,може е време да ја привршува мангата![]()
саи не е шиткач,тој е еден од единствените заедно со данзо кој е вистински шиноби,само не сака да ги изгуби пријателите и затоа ги спречи,на никого не му работи зад грб(барем досега)ццц ја убија Карин :nesvest: Ви кажав за тоа копилето Саи дека е шиткач....отиде Сасуке на ивл сајд-го усраа шоуто :nenene:...........ЕДИТ тоа ако споилериве се точни нели,хахаха ќе видиме утре.
треба некој да го лупни по глава киши за да сфати дека ги губи фановите поради неговиот принцип на работење,треба да се потруди и да почни да ги следи анкетите на помасовните аниме форуми и да види како фановите ја прифаќаат неговата работаофф леле ги помешав деновите :kesa::tv: Сасуке ипак го уби Данзо нешто што не очекував да се случи ама ете појак бил,ама мајке ми ако Киши ја убие и Сакура престанувам да го гледам шоуто односно читам мангата:uvo: пре ГЕЈ ќе стане.....не ми се свиѓа правецот во кој се одвиваат работите. :nenene:
Абе да, ама ние не му вршиме профит на него..има време највероватно ќе заврши за 1 година.
саи не е шиткач,тој е еден од единствените заедно со данзо кој е вистински шиноби,само не сака да ги изгуби пријателите и затоа ги спречи,на никого не му работи зад грб(барем досега)
треба некој да го лупни по глава киши за да сфати дека ги губи фановите поради неговиот принцип на работење,треба да се потруди и да почни да ги следи анкетите на помасовните аниме форуми и да види како фановите ја прифаќаат неговата работа
гледав моментално една анкета(незнам колку е официјална)
и рејтингот на наруто бил паднат за 17.7 % во последниот арк.
one piece e на прво место![]()
искрено one piece не ги читам,ама разбрав дега имало одличен развиток на настаните моментално,приказната била одлична,заразлика од тоа ние во наруто сме сведоци досадни и безвеза борби(kirabi vs.kisame), премногу ликови без никаков скрин тајм(неџи,шика,какаши,хината и многу др.)Абе да, ама ние не му вршиме профит на него..
Тој си врши профит преку оние кои ѓи купуваат мангите во Јапонија.
Го заболело кур на него што фановите од аниме форум мислат.
Што се однесува до One Piece, да не одам оф топик,Сакам да кажам дека оваа сезона на One Piece стварно имаше големи промени за разлика од Наруто каде што веќе се е околу Наруто - Сасуке.Annoying much?али нека се појават Full-Straw Hat Team веќе, досадно е само Луфи.Онака во неколку чаптери нека покажат како дошле до Маринфорд и да се појават сред борба