Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
ццц ја убија Карин :nesvest: Ви кажав за тоа копилето Саи дека е шиткач :tapp:....отиде Сасуке на ивл сајд-го усраа шоуто :nenene:...........ЕДИТ тоа ако споилериве се точни нели,хахаха ќе видиме утре.

зошто утре?:pos2:
кога може и сега
http://www.onemanga.com/Naruto/481/

ме бендиса чап. само заради минатото на данзо,
киши изгледа ќе почне да ги истребува обожавателките на саске
1.карин
2.сакура
итн.

зошто утре?:pos2:
кога може и сега
http://www.onemanga.com/Naruto/481/

ме бендиса чап. само заради минатото на данзо,
киши изгледа ќе почне да ги истребува обожавателките на саске
1.карин
2.сакура
итн.
офф леле ги помешав деновите :kesa::tv: Сасуке ипак го уби Данзо нешто што не очекував да се случи ама ете појак бил,ама мајке ми ако Киши ја убие и Сакура престанувам да го гледам шоуто односно читам мангата:uvo: пре ГЕЈ ќе стане.....не ми се свиѓа правецот во кој се одвиваат работите. :nenene:

офф леле ги помешав деновите :kesa::tv: Сасуке ипак го уби Данзо нешто што не очекував да се случи ама ете појак бил,ама мајке ми ако Киши ја убие и Сакура престанувам да го гледам шоуто односно читам мангата:uvo: пре ГЕЈ ќе стане.....не ми се свиѓа правецот во кој се одвиваат работите. :nenene:
киши изјави дека сакура ќе биде преставена како хероина,значи ќе има повеќе од незе понатаму,а зборот хероина за киши значи херојска смрт
така беше со џираја.
ме интересира сега кој ќе биди задолжена да му го спасува газот на саске сега кога карин ја нема и југо кисни во зандана,или сасуке ќе научи и медикал џутсу:toe::toe:

Па изгледа и Киши нема веќе идеи,може е време да ја привршува мангата :toe:

киши изјави дека сакура ќе биде преставена како хероина,значи ќе има повеќе од незе понатаму,а зборот хероина за киши значи херојска смрт
така беше со џираја.
ме интересира сега кој ќе биди задолжена да му го спасува газот на саске сега кога карин ја нема и југо кисни во зандана,или сасуке ќе научи и медикал џутсу:toe::toe:
Сакура не верувам да умре.После се, таа е главен лик.
Ако Саске ја убие и неа ќе стане веќе прегеј и ќе престанам да читам/гледам.
Baka-Kishi.

Имам изгледано на нет до 141 епизода.Да догледам уште неколку и ќе поразговараме.:helou:

Имам изгледано на нет до 141 епизода.Да догледам уште неколку и ќе поразговараме.:helou:
Почни си со мангава подобро,повеќе ќе бидеш во тек со муабетот во темава,а и башка сега во епизодите иде филер така да без полезно е да се гледа. :helou: http://www.onemanga.com/Naruto/

ццц ја убија Карин :nesvest: Ви кажав за тоа копилето Саи дека е шиткач :tapp:....отиде Сасуке на ивл сајд-го усраа шоуто :nenene:...........ЕДИТ тоа ако споилериве се точни нели,хахаха ќе видиме утре.

Оти шиткач, закон е.

абе и оној Киши... се женскиве ги уби...може му е тешко да ги црта ама нека се помачи малце, цел свет го глеа ова :wink:

Оти шиткач, закон е.
Мене ми е антипатичен ликот :toe:
абе и оној Киши... се женскиве ги уби...може му е тешко да ги црта ама нека се помачи малце, цел свет го глеа ова :wink:
Киши здрка работа со Сасуке,итоа здрка бајаги :tapp:

Па изгледа и Киши нема веќе идеи,може е време да ја привршува мангата :toe:
има време највероватно ќе заврши за 1 година.
саи не е шиткач,тој е еден од единствените заедно со данзо кој е вистински шиноби,само не сака да ги изгуби пријателите и затоа ги спречи,на никого не му работи зад грб(барем досега)

треба некој да го лупни по глава киши за да сфати дека ги губи фановите поради неговиот принцип на работење,треба да се потруди и да почни да ги следи анкетите на помасовните аниме форуми и да види како фановите ја прифаќаат неговата работа
гледав моментално една анкета(незнам колку е официјална)
и рејтингот на наруто бил паднат за 17.7 % во последниот арк.
one piece e на прво место:toe:

има време највероватно ќе заврши за 1 година.

саи не е шиткач,тој е еден од единствените заедно со данзо кој е вистински шиноби,само не сака да ги изгуби пријателите и затоа ги спречи,на никого не му работи зад грб(барем досега)

треба некој да го лупни по глава киши за да сфати дека ги губи фановите поради неговиот принцип на работење,треба да се потруди и да почни да ги следи анкетите на помасовните аниме форуми и да види како фановите ја прифаќаат неговата работа
гледав моментално една анкета(незнам колку е официјална)
и рејтингот на наруто бил паднат за 17.7 % во последниот арк.
one piece e на прво место:toe:
Абе да, ама ние не му вршиме профит на него..
Тој си врши профит преку оние кои ѓи купуваат мангите во Јапонија.
Го заболело кур на него што фановите од аниме форум мислат.

Што се однесува до One Piece, да не одам оф топик,
али нека се појават Full-Straw Hat Team веќе, досадно е само Луфи.Онака во неколку чаптери нека покажат како дошле до Маринфорд и да се појават сред борба :vozbud:
Сакам да кажам дека оваа сезона на One Piece стварно имаше големи промени за разлика од Наруто каде што веќе се е околу Наруто - Сасуке.Annoying much?

Абе да, ама ние не му вршиме профит на него..
Тој си врши профит преку оние кои ѓи купуваат мангите во Јапонија.
Го заболело кур на него што фановите од аниме форум мислат.

Што се однесува до One Piece, да не одам оф топик,
али нека се појават Full-Straw Hat Team веќе, досадно е само Луфи.Онака во неколку чаптери нека покажат како дошле до Маринфорд и да се појават сред борба :vozbud:
Сакам да кажам дека оваа сезона на One Piece стварно имаше големи промени за разлика од Наруто каде што веќе се е околу Наруто - Сасуке.Annoying much?
искрено one piece не ги читам,ама разбрав дега имало одличен развиток на настаните моментално,приказната била одлична,заразлика од тоа ние во наруто сме сведоци досадни и безвеза борби(kirabi vs.kisame), премногу ликови без никаков скрин тајм(неџи,шика,какаши,хината и многу др.)
сите женски ликови се бескорисни, и форсирање на 3-4 лика(саске,мадара и наруто)
на последниов му еба матер вкрај:toe:

дечки се извинувам што чекавте догло за спојлериве,бев скопје и не бев во можност да постирам
Naruto was told to rest under Yamato’s watch, but he manages to sneak away and go towards Kakashi.

Outwitted by Sakura, Sai, Lee, and kiba have been put to sleep.

Madara collects Danzō’s corpse (so he can obtain Shisui’s eyes)
(It appears to be a fruitless effort, since Danzō smashed Shisui’s eyes while he was on the verge of death, making recovery impossible)
Madara: “Finish the girl off, she knows too much”
Sasuke: “When did become your comrade? I have no reason to follow your orders”
Madara leaves. Sasuke approaches Karin, while Karin reminisces.
Karin hails from the same village of Konoha. Back when they had to collect the scrolls of Heaven and Earth, Karin lost her comrades and was attacked by a bear, but she was saved.
Boy Sasuke: Is that a Scroll of Earth? Well, bye~ (smiling face)
Current Sasuke: (face dies away) Well, bye~
Karin: I just wanted to see his face one more time…
Just when he wants to finish Karin off, Sakura appears
Sasuke: “Sakura…? How did you find me?”
Sakura: (This is the current Sasuke-kun. He changed so much…)
“I’m going to accompany you Sasuke-kun, so I’m running from konoha as well!!”
Жими К:tapp::tapp::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom