Hurin
Pokerface bastard
ќе има манга неделава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хммм не верувам дека вака ќе биде,ако Итачи се појавува тоа би било во борбата кога Сасуке ќе биде на крај на силите и Итачи ќе му каже два збора и овој ќе се изјача И ЌЕ ПОБЕДИ :wink: во оваа борба Сасуке мислам ќе изгуби и ќе сфати дека треба да тренира за да стане појак и ќе учи од Мадара...инаку епизодата ПРЕЈАКА!!!spojlerov nesto ne mi drzi vodaThere's some unimportant fight between Sasuke and Danzou and then, lastly Itachi appears.
I know it's short, but it's accurate. As for the fight, Sasuke uses Amaterasu and tries to slash Danzou, but Danzou always get out of this thanks to bunshin tricks (or genjutsu ?)
Madara seems to be eyeing the sharingarm. Sasuke officially has Hawk summons.
Itachi suprised Danzou, so it's most likely Sasuke's genjutsu. And no Naruto / Sakura / Kakashi this chapter.![]()
woow Не кога се случило тоа ? Чаптер мислам дека нема оваа неделаа дали забележавте кога сасуке почна да повикува орли?
Кој знае и јас мислев дека Итачи ќе се појави во момент кога Сасуке ќе биде пред умирање во борба со Данзо ама останува да видимеНе верувам дека е Итачи ова. Сасуке некој генџицу прави со шаринганот, да го збуни Мадара. А би сакал да биде вистинскиот Итачи, еден од поомилените ликови ми стана.
Не верувам дека е Итачи ова. Сасуке некој генџицу прави со шаринганот, да го збуни Мадара. А би сакал да биде вистинскиот Итачи, еден од поомилените ликови ми стана.
или пак е слично со аматерацуто што го запечати итачи пред да умри, па при користење на тцуокоми на данзо ќе излези итачи и во најмала рака ќе го збуни данзоКој знае и јас мислев дека Итачи ќе се појави во момент кога Сасуке ќе биде пред умирање во борба со Данзо ама останува да видиме![]()