Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
There's some unimportant fight between Sasuke and Danzou and then, lastly Itachi appears.
I know it's short, but it's accurate. As for the fight, Sasuke uses Amaterasu and tries to slash Danzou, but Danzou always get out of this thanks to bunshin tricks (or genjutsu ?)
Madara seems to be eyeing the sharingarm. Sasuke officially has Hawk summons.
Itachi suprised Danzou, so it's most likely Sasuke's genjutsu. And no Naruto / Sakura / Kakashi this chapter.
spojlerov nesto ne mi drzi voda:toe:

There's some unimportant fight between Sasuke and Danzou and then, lastly Itachi appears.
I know it's short, but it's accurate. As for the fight, Sasuke uses Amaterasu and tries to slash Danzou, but Danzou always get out of this thanks to bunshin tricks (or genjutsu ?)
Madara seems to be eyeing the sharingarm. Sasuke officially has Hawk summons.
Itachi suprised Danzou, so it's most likely Sasuke's genjutsu. And no Naruto / Sakura / Kakashi this chapter.
spojlerov nesto ne mi drzi voda:toe:
Хммм не верувам дека вака ќе биде,ако Итачи се појавува тоа би било во борбата кога Сасуке ќе биде на крај на силите и Итачи ќе му каже два збора и овој ќе се изјача И ЌЕ ПОБЕДИ :wink: во оваа борба Сасуке мислам ќе изгуби и ќе сфати дека треба да тренира за да стане појак и ќе учи од Мадара...инаку епизодата ПРЕЈАКА!!! :vozbud:

а дали забележавте кога сасуке почна да повикува орли?

да се надоврзам а спојлерот(мислам дека е точен оти на animesuki никад немало лажни спојлери)
изгледа на сасуке данзо е преголем залак и највероватно ќе се повлечи или некој ќе му го спаси газот(како и обично):toe: па подоцна ќе налета на сакура па ќе се замаваат.
е сеа ако се слуши горенаведеново сигурен сум дека сакура ќе покаже заби и ќе биде достоен противник за сасуке барем поголем дел од борбата (киши изјави дека сакура ќе биде преставена како херој.па очекувајте нејзино предвремено разделување со мангата(сигурен сум дека ова кога тогаш ќе се случи)

П.С. кичи иступи со шаринганиве и со учиха приказниве,наруто после борбата со пеин е се помалку инволвиран во понатамошните случување.саске веќе повеќе од 50 поглавја се зборува за него,повеќе се обрнува вниание на учиха кланот,мадара(пак нормално е тоа) шаринган и сасуке.
капак на се беше раката на данзо.пред тоа на една рака се броеа шаринганите а сеа 20 наеднаш и тоа во едно тело:nenene:
џоа покемон да гледам:toe:

Да малце тапа стана што толку го исфорсираа Шаринганот,онака губи на значение што повеќе се употребува,ама осеќам дека приказната ќе отиде во друг тек после борбава со Данзо,а незнам зошто би му го спасил некој гзот на Сасуке?Ипак се бореше со 5 кагиња и одма сега Данзо,не е шала.:toe:

Не верувам дека е Итачи ова. Сасуке некој генџицу прави со шаринганот, да го збуни Мадара. А би сакал да биде вистинскиот Итачи, еден од поомилените ликови ми стана.

Не верувам дека е Итачи ова. Сасуке некој генџицу прави со шаринганот, да го збуни Мадара. А би сакал да биде вистинскиот Итачи, еден од поомилените ликови ми стана.
Кој знае и јас мислев дека Итачи ќе се појави во момент кога Сасуке ќе биде пред умирање во борба со Данзо ама останува да видиме :toe:

Кој знае и јас мислев дека Итачи ќе се појави во момент кога Сасуке ќе биде пред умирање во борба со Данзо ама останува да видиме :toe:
или пак е слично со аматерацуто што го запечати итачи пред да умри, па при користење на тцуокоми на данзо ќе излези итачи и во најмала рака ќе го збуни данзо:toe:
ме интересира што ќе биде кога сите шарингани на раката ќе ги затоврат очите:raz:
П.С највероватно следниот чп.е дури на 7-11 јануар:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom