Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Денес го отворив анимето чисто да проверам дали завршил филерот и ја изгледав епизодата која беше со Сасуке и беше сосема добра,како за филер епизода.(http://www.narutospot.net/naruto-shippuden/naruto-shippuden-episode-196/) Едно мало девојче беше затрескано во него али тоа не е битно,битно е како заврши епизодава тоест со кои зборови од страна на Наруто:
"He's got a lot on his mind right now,but he's actually a good guy. One day when he's back to his old self I'll take you to see him
"

И нека ми каже некој дека со ова Киши не остава простор за Сасуке да биде on the good side again ? :wink:

Инку конечно филеров заврши и од сега ќе биде јакото ! :vozbud:

Денес го отворив анимето чисто да проверам дали завршил филерот и ја изгледав епизодата која беше со Сасуке и беше сосема добра,како за филер епизода.(http://www.narutospot.net/naruto-shippuden/naruto-shippuden-episode-196/) Едно мало девојче беше затрескано во него али тоа не е битно,битно е како заврши епизодава тоест со кои зборови од страна на Наруто:
"He's got a lot on his mind right now,but he's actually a good guy. One day when he's back to his old self I'll take you to see him
"

И нека ми каже некој дека со ова Киши не остава простор за Сасуке да биде on the good side again ? :wink:

Инку конечно филеров заврши и од сега ќе биде јакото ! :vozbud:
киши нема никаква врска со филерите, нема спас за саске твој :)

Hinata i Neji :) , dobar chapiter samo nekako da go podzaboravija naruto :/

Од кого нема спас за Сасуке ? :raz:

поентата ми беше дека очекуваш саске да стани добар на крајот, па решив да се пошегувам малку, знаеш да те пецна тро :)
а мислам дека нема да го следиме тренингот на наруто, туку тој ќе улета со веќе усовршена техника како што беше и со расеншурикен

Многу битки на повеќе фронта се отворија,мислам дека битките против армијата од Зетсу-клонови и реинкарнираните од Кабуто ќе биде завршена во еден потег како што рекоа пред некој чептер дека е во план да го фатат Кабуто во илузија за да ја прекине техниката,после тоа стапува Мадара на сцена со неговиот Риннеган и нормално Наруто како единствен кој може да му се спротистави.

поентата ми беше дека очекуваш саске да стани добар на крајот, па решив да се пошегувам малку, знаеш да те пецна тро :)
Јас не очекувам такво нешто ама така идат настаниве/репликиве а и знам што гомно е Киши,ќе ја усере на крај хепи енд сите среќни весели и Наруто хокаге.

Ја да сум ептен би ја задудлал серијава,ја би го умрел Сасуке како villain после Наруто ќе падне во деприџ ќе се откаже од желбата да стане Хокаге и ќе го напушти селото............и онака нема лошо да му дојде малку сериозност во неговит лик вака ептен ми е Сонџоку лик ќе иде ќе се навежба и на сите им ја крши кичмата. LAME :wink:

некако не ми се бендиса чаптерот, јбг имало и поарни, браќава ми се lame
важно почна канон анимето

Колку се тапа овие Ginkaku & Kiknaku.. Многу јаки техники.. шмукаат со правосмукалка упсс урна... Хаос... Не се тоа што очекував.
Епизодите какви такви подобри се од филерите и бап ми е мило што Сај конечно почна да сфаќа некои работи. На 198та епизода, крајот беше најјак :pos2: :pos2:
Какаши и Тензо ми се комедии а Наруто со неговиот дух никако не попушта. Јак карактер! :)
Ме интересира што ќе се деси со оној типот со Црните Молњи.

Какаши и Тензо ми се комедии

Кој Тензо бе мајсторе,на Јамато да не мислиш ?

Иначе фала курцу почна анимето,одма е друго :back:
Мангата тиња,многу нови ликови ебате,измишљотини го претераа веќе со тие на на вујкото стрико му комшијата негов имал шаринган ,па имало двајцата браќа едниот го дркал со лева рака и му бил по на лево а другиот на десно:tapp: .Ко филер ми станува мангава.

Мангата тиња,многу нови ликови ебате,измишљотини го претераа веќе со тие на на вујкото стрико му комшијата негов имал шаринган ,па имало двајцата браќа едниот го дркал со лева рака и му бил по на лево а другиот на десно:tapp: .Ко филер ми станува мангава.
тензо му е вистинското име, јамато му е дадено од тцунаде за мисијата со наруто :back:

Ти како да не пратиш внимателно :D Да да, мислев на јамато, не слушна кога на крај Какаши го нарече Тензо и овој крена паника пошо го нарече така? тоа му е вистинското има како што рече Тале :)

тензо му е вистинското име, јамато му е дадено од тцунаде за мисијата со наруто :back:

Nitu tenzou ne mu e vistinski ime kolku sto znam jas. :)

While Kakashi was still in the ANBU, his codename was Tenzō (テンゾウ). Kakashi sometimes still calls him Tenzō, although Yamato prefers his new codename. His real name is unknown.

Izvor : http://naruto.wikia.com/wiki/Yamato

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom